Şimdi Ara

1000 TL KADAR HD UYDU CİHAZI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Samsung C6000 LED aldım çok memnunum bol bol film izlemek içinde dark aldım ondan da çok memnunum ama sıra iyi bir uydu cihazına geldi,

maharetli bir şey istiyorum 1000 tl bütçe var, paylaşım yapsın, HD film oynatsın, sorunsuz olsun,

biraz araştırınca izmir bit pazarında,

Vu+Duo,
    Dream500HD,
    AzBox,

yada bire başka cihaz iyi bir şey almak istiyorum,

önerilerinizi bekliyorum.

• digerlerini bilmiyorum ama dm500 hd nin 1000 tl olacagını sanmam orjinali bile 350 euro civarı

dm orjinal alacaksan 800 lere bak klon alırım diyorsan 8000 lere
  • Ben fiyatlarını araştırdım ama hangisi karar veremedim,

Dream 500HD orjinal 800 tl
    çakması 500 tl
  • Çok maharetli cihazlarda kaliteli görüntü alamazsınız,özellikle led tvde.Aslında dm800 önermek isterim ama madem fiyatı yüksek tutmuşsunuz kathreın 912 yi araştırmanızda fayda var.(özellikle görünte kalitesi açısından) Cihaz hakkında fazla bilgim yok sadece paylaşım için çok iyi bir s***r gerektiğini biliyorum.Bildiğim kadarı ile @serkanguzel ustad ve @albani üstad bu cihazı markaja almıştı

Yok eğer paylaşım benim için çok önemli dersen direkt dm800 al her halukarda seni tatmin eder.Görüntü kalitesi iyidir yalnız kathreın 912 yi görmediğim için ikisini kıyaslayamam.Sen en iyisi @serkanguzel 'den öğren kıyaslamayı.
  • Her satıcı kendi malını övüyor, şu ülkede güvenecek adam kalmamış, kim neyi satıyorsa ona iyi diyor,

bir gün önce 500 HD serisini sordugum adam elinde olmadıgı için 800HD süper dedi, aynı adama 1 hafta sonra gittim aynı adama tam tersini dedi içimden yuh lan dedim.
  • Geçen senede böyle bir mevzu olmuştu açık açık yazmıştım yine yazayım.Bit pazarına mal almaya gidilir, mal sorulmaya gidilmez.Bu nasıl iyimidir veya pek bilgim yok yardımcı olun gibi kelimeleri kullandığınız anda bir dünya vasat malzeme ile evin yolunu tutarsınız haberiniz ola.
  • Buradada öyle, ben böyle forumlardan geçinen insanları sevmiyorum, bulmuşlar insanları satalım abi, ayıp ya, adam bilmiyor, durmadan özel mesajla rahatsoız ediyorlar, sen yardım edeceksen bilgi ver, mal satmaya çalışma, bursı bilgi paylaşım yeri değil para kazanma yeri olmuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BLU TV 1 YILLIK KOD : 220 TL
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.