Şimdi Ara

1000 TL Megane 2 için ses sistemi tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar herkese. Arabamın bass ve nispeten tiz sesinden memnun olmadığım için yeni bir ses sistemi almaya karar vermiş bulunuyorum.
    Araçta şu an orijinal hoparlörler (4 tane 13 cm çapında ) ve Sony DSX-A40UI Usb teyp var.
    Kaliteli ses almak istiyorum. Tavsiyesi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum. Teşekkürler

• Ön kapılara 16 cm takmak mümkün mü araştırdınız mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arastirdigim kadariyla takilamiyor, kapinin dosemesini kesmek gerekiyor. 13 cm hoparlorden net ses alinamiyor mu

• quote:

Orijinalden alıntı: blackjetthro

Arastirdigim kadariyla takilamiyor, kapinin dosemesini kesmek gerekiyor. 13 cm hoparlorden net ses alinamiyor mu

16 cm 13 cmden daha detaylı ses veriyor o yüzden. Bütçe ne kadar ?

• 1000 tl butcem var. 100 200 lira daha fazla olabilir. Bugun bir tane dukkana ugradim, senin kompanent alman gerekli bu arac sedan oldugundan wooferla aldigin bas net olmaz dedi. Mevcut teybi is gorur dedi, amfi woofer ve kapilara kompanent onerdi.

• Güncel

• blackjetthro B kullanıcısına yanıt
    Mümkünse 16 değilse 13 cm infinity tarzı mid takımı 2. El kicker comp 15 veya sifir jbl gt5 15 tarzı bass jbl 75.4 tarzı amfi arka pandizota kabinle birlikte teyple beslemelik jameson js 60 tarzı kabinli oval hoparlör yeterli olur size.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • By Doğu B kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bu dediklerinizi araştıracam ve alacam. Yalnız cehaletime verin, pandozit dediğiniz arka cam altı profilse onu kullanmak istemiyorum. Görüntüsü hoşuma gitmiyor. Bu bahsettiğiniz amfi, woofer,mid takımı yetersiz mı kalır ? teşekkürler
    Kesme delme olmayacak hazır kabinleri var onları koltuk başlıklarının arkasına koyunca dert olmuyor. Siz bilirsiniz yine de. Kapı döşemesini kesmeden 16 cm takılırsa tek 16 alin o zaman ama arkda ses olmaz bu sefer arkaya oturan sadece bass dinler bu yüzden oval öneriyorum. Yada arka kapılara coaxial hoparlör

• Cok tesekkur ederim by dogu, pandozitlere de bakacam.

• Merhabalar.
    Aynı teyp den bende de var (Sony DSX-A40UI - 4*55 WATT)
    Ön kapılarda Sony XS-GTF1638 (16 CM - 3 YOLLU - 260 WATT - 40 RMS)
    Arka kapılarda Sony XS-GT1338F (13 CM - 3 YOLLU - 230 WATT - 35 RMS)

Ses olayını biraz daha düzeltmek yada yükseltmek için Amfi ve Subwoofer arayışında iken gözüme takılanlar aşağıdakilerdir.

Sony XM-N1004 4/3/2 KANAL 1000 WATT STEREO AMFİ

Sony XS-NW1200 1800 WATT 30CM KABİNLİ SUBWOOFER

Uygun yada dengeli olurmu acaba. Ya da tavsiyeleriniz ne olur.

BÜTÇE (600 TL YE KADAR)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SamuellSaymın -- 30 Kasım 2016; 0:12:5 >

Benim bahsettiğim bu tarzda
    http://m.n11.com/pioneer-logolu-oval-hoparlor-kabini-P98087011?cid=604001&gclid=Cj0KEQiA6_TBBRDInaPjhcelt5oBEiQApPeTF1fPXAey0bF6q3jCvvkNVhC7EWDAWwFfzbM2K168EhEaAlRD8P8HAQ&gclsrc=aw.ds

Ama onlarda olur o deliklerin amacına ulaşması için pandizotu yine delmeniz gerekecek. Ufak deliklerle faydası iyi olur o deliklerin capi yeterli seviyede.

• SamuellSaymın S kullanıcısına yanıt
    Dengeden cok tonu önemli dinleme ihtimaliniz varsa dinleyerek alın derim. Takım olsun derseniz olabilir muhtemelen size yetecektir o sistem.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.