Şimdi Ara

1000 TL Oyun Bilgisayari/'AMD 7870K Godavari' (ANA KONU) (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
786
Cevap
27
Favori
23.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nisan'da 7 senesini dolduracak bir sistemim var. Yasina gore tas gibi ancak idarelik ikinci el islemci-ekran karti falan baksam mi derken bu konuyu gordum ve ilgimi cekti. İkinci el islemci ve ekran kartina 250-300 veririm diyordum bu butcemin ustu oluyor ama fiyatina gore performansi cok hosuma gitti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mcuk kullanıcısına yanıt
    Şöyle açıklayayım....
    Bu sistem temel sistem...sen bu sistemin ekran kartını yukseltirsen ekran kartının performansını sergilersin oyunda
    R9 380 mesela apuya gore aşırı yüksek bir kart ama apu burada crossfire yaparken devreye girer ve tam yükü ekran kartına yıkmadan kendisiyle paylaştırır...
    Mesela full detayı ekran kartı..4x anisotropic filtering e apu geçer....olay bu ve bi sadece bir örnektir...
    Yani harici ekran kartının full yükte çalışmasını engeller programı oyunu paylaşır olay BU...
    Apu ram bellek gücünü 2400 mhz anakart raminden alırken ekran kartı kendi belleğini ve bant hızını kullanır
    Yani apu crossfire da bi yere kadar destekler..

• Kasayı bu şekilde yaza doğru almayı düşünüyorum bir sıkıntı görüyor musunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 11_serhat_11 kullanıcısına yanıt
    Bu bilgisayarda witcher 3 ü 720p high ayarlarda en kötü 30 ile 40 fps arası oynarsın....
    Ayrıca detay shadow kapattığın an kesinlikle istediğin akıcılıkta akıcılıkta oynarsın...oyun sırasında biraz ince ayar gerektirir...1080p videolarım da ve oynarken ben böyle yapıyorum...witcher 3 videosu yakında çekecem....

Hatta apu lets play yapacam....
    Fiyatına göre performansı çok yüksek arkadaşlar...
    Yanılmayın başkalarına

• V.Vasquez V kullanıcısına yanıt
    720 p de açamadığı oyun yok söyleyeyim...zaten eğer sıkıntı yaşanırsa direk 720 p çalıştırmak daha mantıklı...bu sistemde en büyük sıkıntı fan sesi ve daha yüksek psu almak gerekliliği..

• Teşekkürler...dolar yükseldi uygun fiyat dediğimiz pc fiyatı da arttı
    Ama 1000 tl ye göre çok çok iyi...şimdi kur yüzünden 1500 bulduğu oluyor ama olsun tavsiye ederim...

• Yaza doğru alacaksan zen mimari gelecek...
    Bekle derim

• OyunaGelenAdam kullanıcısına yanıt
    Su an islemci, ram ve anakarta ihtiyacim var hocam diger parcalar iyi kotu var elimde sonra da yebileyebilirim onlari. İlk mesajdaki fiyatlarla 850 TL falan oluyor, kurla 900 falan olsa bile gayet basarili. Oldukca iyi duruyor

• d00ktor kullanıcısına yanıt
    şimdi 1700tl varsa elinde tabiki de apu artı r9 380 alma farklı işlemci ve anakartla daha iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: V.Vasquez

Bende suan 1080p monitor yok, 1366x768 var bakalim alicam sistemi ama daha güçlü bir güç kaynağı ile almayi planlıyorum. Ssd falanda derken 1200e kapatmış oluyoruz.

Hocam 1200 kapatmış olduğunuz malzemeleri bana yazarmısınız.Teşekkürler.
  • Güzel sistem ama x4 860k+260x vs daha performanslı olur şu an bu sistem kur sagolsun 1500e geldi 1650 lira gibi bir fiyata x4 860k+r9 380 alınabiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: aktas3455

quote:

Bende suan 1080p monitor yok, 1366x768 var bakalim alicam sistemi ama daha güçlü bir güç kaynağı ile almayi planlıyorum. Ssd falanda derken 1200e kapatmış oluyoruz.

SSD yazmışım, HDD olacaktı o. Şu şekilde yaptım ben aşağı yukarı nasıl olur acaba ?

Bu kasa dışında konuda belirtilmiş olan kasayı alsak herhangi bir güç konusunda beslenmesinde bir sıkıntı olur mu ? Eğer sıkıntı olmazsa SSD de ekleyebilirim kasaları değiştirirsem.
    Anakartı başka bir siteden alıyorum ilk yorumdaki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V.Vasquez -- 7 Şubat 2016; 22:53:42 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aktas3455

quote:

SSD yazmışım, HDD olacaktı o. Şu şekilde yaptım ben aşağı yukarı nasıl olur acaba ?

Bu kasa dışında konuda belirtilmiş olan kasayı alsak herhangi bir güç konusunda beslenmesinde bir sıkıntı olur mu ? Eğer sıkıntı olmazsa SSD de ekleyebilirim kasaları değiştirirsem.
    Anakartı başka bir siteden alıyorum ilk yorumdaki.

Konuda belirtilen kasayı kullanıyorum psu yeterli geliyor sisteme rahat rahat çalıştırıyor,ssd de ekleyebilirsiniz.İleride upgrade yaparım derseniz,daha farklı ve geniş bi kasa almanızı tavsiye ederim. Kasa ekran kartı için biraz küçük bence psu da yetersiz gelir zaten.

• Merhaba arkadaşlar günaydın,

Ben bahsettiğiniz gibi bir sistem topladım.
    a10 7870K işlemci - MSI a68 v2 - 1 TB WD Blue HDD - Corsair 2x4 2400Mhz DDR3

Şimdi benim şöyle bir sorunum var. Sistemi HDMI girişinden TV ye bağladığımda sıkıntı yok 1080p görüntü elde ediyorum win8.1 kurulumu yaptım uefi'den
    bütün ayarlamalarını da gerçekleştirdim ancak VGA dan monitöre bağladığımda görüntü gelmiyor. 2-3 farklı monitörle denedim görüntü yok. Monitör ya da kabloda problem yok çünkü farklı bir kasayı şuan aktif olarak kullanıyorum. VGA girişinde de problem yok çünkü ekranı görüyor. 2sini bağlayınca çift ekran da devreye giriyor ancak monitörde hala görüntü yok, çözünürlük düşürüp açmayı denedim yine aynı şekilde monitöre görüntü gelmiyor. Catalyst Control Center falan da indirdim belki ordan bir ayarı vardır diye ama bulamadım. Bu konuda bilgisi olan var mı acaba?

Edit: Monitörde VGA'dan başka giriş yok HP nin 2009 modeli 19' ya da 20' ti yanlış hatırlamıyorsam. Biraz eski bir monitör

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raeto -- 8 Şubat 2016; 11:14:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Raeto

Merhaba arkadaşlar günaydın,

Ben bahsettiğiniz gibi bir sistem topladım.
    a10 7870K işlemci - MSI a68 v2 - 1 TB WD Blue HDD - Corsair 2x4 2400Mhz DDR3

Şimdi benim şöyle bir sorunum var. Sistemi HDMI girişinden TV ye bağladığımda sıkıntı yok 1080p görüntü elde ediyorum win8.1 kurulumu yaptım uefi'den
    bütün ayarlamalarını da gerçekleştirdim ancak VGA dan monitöre bağladığımda görüntü gelmiyor. 2-3 farklı monitörle denedim görüntü yok. Monitör ya da kabloda problem yok çünkü farklı bir kasayı şuan aktif olarak kullanıyorum. VGA girişinde de problem yok çünkü ekranı görüyor. 2sini bağlayınca çift ekran da devreye giriyor ancak monitörde hala görüntü yok, çözünürlük düşürüp açmayı denedim yine aynı şekilde monitöre görüntü gelmiyor. Catalyst Control Center falan da indirdim belki ordan bir ayarı vardır diye ama bulamadım. Bu konuda bilgisi olan var mı acaba?

Edit: Monitörde VGA'dan başka giriş yok HP nin 2009 modeli 19' ya da 20' ti yanlış hatırlamıyorsam. Biraz eski bir monitör

İki seçenek var gibi geliyor bana, ya anakartın vga girişi bozuk başka bir monitörde deneme şansınız varsa deneyip görün.İkinci ve bence yüksek ihtimal monitörün çözünürlüğünün üstüne çıktığınız için ekran görüntü vermiyor.Benim eski monitörüm 900 p idi,bi kere full hd deneyeyim dedim direk ekran gitti tvye bağlayıp düşürmek zorunda kaldım ondan sonra görüntü alabildim. İlk önce sadece tvye bağlayıp 720p ye alın çözünürlüğü,daha sonra hdmiyi çıkarıp sadece vgayı bağlayıp öyle deneyin.

• VGA girişi bozuk olamaz diye düşünüyorum çünkü bilgisayar monitörü görüyor. desteklememe durumu var evet 1600x900 max çözünürlük monitörün. Ancak 1024x768 e düşürüp denedim yine açılmadı. Başka VGA monitörlerde de denedim yine aynı şekilde. Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raeto

VGA girişi bozuk olamaz diye düşünüyorum çünkü bilgisayar monitörü görüyor. desteklememe durumu var evet 1600x900 max çözünürlük monitörün. Ancak 1024x768 e düşürüp denedim yine açılmadı. Başka VGA monitörlerde de denedim yine aynı şekilde. Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için

Garip bi problem olmuş,umarım çözersiniz.
  • naak98 kullanıcısına yanıt
    260x ile apu sistemde güzel olur...crossfire destekliyor 260x oc serisi
    7860k ile farkı yok zaten

• Raeto R kullanıcısına yanıt
    Görüntü gelmesi lazım ama...istersen bi biostan biostan falan bak derim..illa ki fark vardır

• Steam den ekleyelim birbirimizi İnsirgency falan atarız
    Apulu pclerle

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.