Şimdi Ara

1000 TL Oyun Bilgisayari/'AMD 7870K Godavari' (ANA KONU) (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
786
Cevap
27
Favori
23.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel sistem

• Farklı işlemci kullanıyorum, işlerden ötürü aylardır bilgisayarı açmadım neredeyse. Apu sistem ve ekran kartı ile ilgili endişem var hemen soruma geçeyim.

A8 7650k kullanıyorum, Asus rog strix 4gb rx460 darboğaz yapar mı? Gtx950 - gtx960 Nasıl olur? Ya da 1050ti mi almalı?

• bir bakayım dedim de mart 2016 da konuyu görüp bu sistemi almışım hala kullanıyorum.PES 2018 FİFA 2018 NFS payback gibi en son oyunları artık kaldırmasada (sadece ekran kartı nedeniyle) çoğu oyunu oynuyorum son çıkan tomb raider oyununu bile oynamıştım hoşuma giden bir sistem çok ekstra işler yapmayacaksanız yeter de artar bile.Ben monitör almadım 124 ekran LG tv ye HD den bağlayıp kullanıyorum hiç sıkıntı yaşamadım.Şöyle bir baktımda ben aldığımda ram N11 den bulmuşum 224 TL imiş aldığımda şimdi aynı adam 661 TL ye satıyor.PES ve NFS serisini çok sevdiğimden oynamak için ekran kartı alasım var ama onlarda ram fiyatında görüldüğü gibi uçmuş durumda....GTX 1050 ti alasım var ama nerdeyse bilgisayara verdiğim parayı vermem gerekecek o yüzden alamadım bir türlü paraya kıyıp Keşke zamanında ekran kartı da alsaydım gerektiğinden değilde ucuzken alsam şimdi dert etmezdim kendime şuan baya pahalı.Onun dışında çok iyi ekran kartı isteyen oyun olmadığı sürece her türlü kaldırıyor.arkadaşın birisi patch of exile kaldırırmı gibi bir soru sormuş ben eski bilgisayarımda gayet iyi ayarda oynardım eski bilgisayarım core 2 duo hd5670 ekrankartı 2 gb ram tarzi 10 küsür yıllık bilgisayardı.Onun kaldıramadığı oyunları bu full ayarda oynatıyor.patch of exile denemedim ama kesin full de oynatır.Hatta sen söyleyince canım istedi oynamyı ilk fırsatta indirip oynayayım bende

• 😀😀😀😀

Hocam bende hala kullanıyorum..

1050 ti aldım oyun için ama dar boğaz yapıyor biraz ikinci el rx560 alın bence

• darboğaz yapabileceğini düşünmemiştim iyiki almamışım ozaman ikinci el pc parçası almadım hiç ne kadar güvenebilirim neyine bakmam lazım pek güvenmiyorum kendime açıkçası.MUhtemelen sıfır alırım ama onada bütçe muhtemelen anca 600-700 olur.Bin küsür vermek pek içime sinmiyor.2gb lık rx560 lar nasıldır acaba ileride onlardan alsam iyi gelir mi
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.