Şimdi Ara

1000 TL Oyun Bilgisayari/'AMD 7870K Godavari' (ANA KONU) (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
786
Cevap
27
Favori
23.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yani gidip windowsun sitesinden key satın alıp kurulum yapmak en doğrusu ama gider bilgisayarcıya şuna bi widows yükle dersende 20-30 liraya yükler ama etik yönü sana kalmış tabiki ..
  • Sistemi topladım kasa ve ssd farkli sadece. Tüplü monitör var şuan elimde bir 17 inç sıkıntı çıkarır mı ? Uygun fiyatlı monitör tavsiyesinede açığım. En fazla 300 lira verebilirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 960 TL te sistem topladim kasa hariç MSI a68hm ilk günden göçtü garantiye yolladim bakalim ne olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: afy

yani gidip windowsun sitesinden key satın alıp kurulum yapmak en doğrusu ama gider bilgisayarcıya şuna bi widows yükle dersende 20-30 liraya yükler ama etik yönü sana kalmış tabiki ..

Windowsun sitesinde satilan key ne kadar win 10 pro birde bu forumda satan varmış 30 TL te güvenilir mi demo falan olmasin bana bilgisayar ci crackli 10 kurdu ne etkin nede etkin değildir gözüküyordu güncellemeler yapiliyordu sonra anakarttan dolayı çoktu PC.eğer anakartim agustostan önce gelirse önce win 7 yükleyip sonra 10 gececegim

• sistemi topladım çok güzel oldu ama pes 2016 çok kasıyor zevk vermiyor orta ayarda bile :/
  • ~VeNoM~ kullanıcısına yanıt
    Yanlışınız var ben gayet akıcı bir şekilde oynuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: OyunaGelenAdam

ya hiç sorma deli oldum orta ayarda bile takıla takıla gidiyor ne yaptıysam çözemedim seyircileri kaldırma yamasını bile kurdum seyirci yokken bile takılıyor niye bilmiyorum donanımsal değildir muhtemelen çok daha sağlam oyunları rahatça oynatıyor çünkü ama bir türlü çözümünü bulamadım.sildim 2015 yükledim onda da aynı şekilde oynanmıyor oyun. akşam c++ sürücülerini falan tekrar indirip kuracağım bakalım ne olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~VeNoM~ -- 12 Temmuz 2016; 8:29:41 >

• Oyun testlerinde kullandığın programın adını alabilirmiyim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~VeNoM~

quote:

ya hiç sorma deli oldum orta ayarda bile takıla takıla gidiyor ne yaptıysam çözemedim seyircileri kaldırma yamasını bile kurdum seyirci yokken bile takılıyor niye bilmiyorum donanımsal değildir muhtemelen çok daha sağlam oyunları rahatça oynatıyor çünkü ama bir türlü çözümünü bulamadım.sildim 2015 yükledim onda da aynı şekilde oynanmıyor oyun. akşam c++ sürücülerini falan tekrar indirip kuracağım bakalım ne olacak

Ne yaptıysam olmadı son çare format atacaktım .Aklıma ram hızını 1600 den 2400 e çıkardığım geldi acaba olabilirmi dedim ve hızı xmp yi kapatıp tekrar 1600 Mhz yaptım ve sorun düzeldi hiçbir takılma yok süper akıcı olarak çalışıyor oyun Acaba xmp sürücüleri ile ilgili bir sıkıntı falan mı var.Xmp özelliği için indirmem gereken ekstra bir sürücü vs.. varmı linkini bulabilirseniz paylaşırsanız sevinirim.

• 7850k kullanan arkadslara bir sorum olacak

Anakartim msi a88xm e35 v2
    Ram 2*4gb 2400mhz (xmp aktif)
    Suanda stok sogutucu var
    Kasa corsair air 240
    Power evga g2 850w gold +
    Monitor 2k 60hz

Gta5 oynayan birisi degilim
    Ama yegenden biraz kafa dinlemek icin gta5 i kurdum oynasin diye
    2k cozunurlugun fazla gelecegini dusunerek 1080p yaptim
    Oyunda tum ayarlari minimuma getirdim

Fakat oyunda araba ile giderken arada takilmalarin oldugunu farkettim

Az once biraz kurcalayayim dedim
    Ramleri arkadasin dedigi gibi 1600-2133 e filan aldim gene ayni

Bunlari kurcalarken

Adjust gpu engine frequency i gordum
    Burada 720mhz secili (maximum 1400mgz e kadar)

Kullanan arkadaslar icin sorum
    Bu mhz i kaca getiriyorlar stok sogutucuyla

Yada oyun performansinda yapabilecegim ayarlar varsa bilgi verirseniz sevinirim

Ps:huyunu suyunumu bilmiyorum bu apularin
    Tecrube edinmis arkadaslara sormakta yarar olacagini dusundum

Tesekkurler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bellekleri 2133'e al, gpu çarpanıyla hiç uğraşma, yalnız pscheck programını yükle ve p3 ayarını normal çekirdek hızlarına getir. GeAPM kontrolü nedeniyle saat hızı P3(3.1GHz'e) düşüyor. Bundan dolayı performansı kötü etkilenebilir, GTA fazladan çekirdekleri değerlendirebilen bir eser.
  • apu sistem toplamakla, i3 işlemciyle beraber ortalama bir ekran kartıyla sistem toplamak arasında gidip geldiğim şu günlerde çok faydalı bir konu oldu benim için.
  • InsideR kullanıcısına yanıt
    Normal default ayarlarda gpu 867 de kalması lazım
    1080 p low ve ya orta ayarlarda bazı ince ayarlar kapalı 40 30 fps olması lazım
    Ayrıca ram hızlarının dışındaki hiçbir şeyi ellemeyin ve biosa güncelleme geldi mesela onu güncelleyin

• Yalnız degilsin kardeş 😁 Bizde senin gibi çok gittin geldik ama bu konuyu açtıracak en uygun pc yi topladım 👏🏽
    İntel ayağı sıkıntı hem ekonomik yönden hemde fiyatına bazen değmiyor
    O yüzden bence bu sistem bi i3 lü sisteme göre daha fazla gelecek vaadediyor
    Bu sistemde ileride 480x alacam illaki amd belli bi konuda intelin üstüne çıkacak
    Apu olayı ile intelin dahili grafik kartını ezdi zaten
    Sen sen ol paranın karşılığını alabilecek şeyler topla bu sistem tamda fiyatından daha fazlasını sunuyor

• quote:

Normal default ayarlarda gpu 867 de kalması lazım
    1080 p low ve ya orta ayarlarda bazı ince ayarlar kapalı 40 30 fps olması lazım
    Ayrıca ram hızlarının dışındaki hiçbir şeyi ellemeyin ve biosa güncelleme geldi mesela onu güncelleyin

800de suanda
    1 saat once 1200e aldim pc aciliyor ama goruntu gelmiyordu
    Goruntu sapitti yani :)

Suanda 800 de
    Ramler 2400
    Ve verilen bellek 2gb de

20-30fps arasinda geziniyor ama iste arabada hizli giderken 10fps e dususlerinde takiliyor

Bios guncellemeye gece bakacagim eyv

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi günler. Baba şimdi bu yazdıklarını veya onlara benzer ürünleri alsak bir iki aya, kurulumda destek çıkar mısın buradan?

Bir de bu anakartta VGA girişi var mı? Bende iki tane monitör var, ikisi de VGA. Ekrana para kaptıramam şu ara.

Edit: Near Silent ile Godavari arasında büyük fark var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peterleoschwarz -- 14 Temmuz 2016; 16:19:02 >
  • Merbaha
    Hdd,ssd,monitor hepsi var ekran kartı ram,anakart,psu,kasa yok
    cs go ve lol oynuyorum dota 2 de arada bir giriyorum,
    Şuan bF1 gozume kestirdim almaya kararlıyım laptop arıza yaptı ekran kartı çalışmıyor mecvur masaustu toplıyacağım
    BF1 bu sistem kaldırırmı yada 200 300 ustune katsam ne olur bana söylermisiniz.
  • F/P konusunda gayet güzel bir çalışma olmış

başarılı
  • pradator1905 kullanıcısına yanıt
    hocam merhaba. ben arkadaşın yazdığı apu yerine son çıkan apu'yu aldım. ssd ile kullanıyorum. LoL son ayarlarda 60 fps'de akıcı oynuyorum oyunu. cs:go'da deneme imkanım olmadı.

• dostlar ben videodaki gibi apu + r9 380 alsam, pegatron ipmip h55 anakartıma uyar mı?

ve de 500w psu var bende. sorun olur mu sizce?
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.