Şimdi Ara

1000 TL Oyun Bilgisayari/'AMD 7870K Godavari' (ANA KONU) (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
786
Cevap
27
Favori
23.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: OyunaGelenAdam

Yalnız degilsin kardeş 😁 Bizde senin gibi çok gittin geldik ama bu konuyu açtıracak en uygun pc yi topladım 👏🏽
    İntel ayağı sıkıntı hem ekonomik yönden hemde fiyatına bazen değmiyor
    O yüzden bence bu sistem bi i3 lü sisteme göre daha fazla gelecek vaadediyor
    Bu sistemde ileride 480x alacam illaki amd belli bi konuda intelin üstüne çıkacak
    Apu olayı ile intelin dahili grafik kartını ezdi zaten
    Sen sen ol paranın karşılığını alabilecek şeyler topla bu sistem tamda fiyatından daha fazlasını sunuyor

7870k x4 860k ayarı bir işlemci rx480 kullanmanız çok zor belki rx470 oda belki.
  • Sistem tam isteğime göre şu an kışın csgo , lol oynaya bileceğim 1.000 TL sistem arıyordum yazın ekran kartı takabileceğim , önerdiğiniz sistem çok hoşuma gitti fakat şöyle bir sıkıntı var nasıl alabilirim ? VatanBilgisayar yada Sinerjiye bakıyorum mesela ram bulamıyorum bir yerde hdd bulamıyorum nasıl halledebilirim ? Nereden toplayabilirim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reloisback

Sistem tam isteğime göre şu an kışın csgo , lol oynaya bileceğim 1.000 TL sistem arıyordum yazın ekran kartı takabileceğim , önerdiğiniz sistem çok hoşuma gitti fakat şöyle bir sıkıntı var nasıl alabilirim ? VatanBilgisayar yada Sinerjiye bakıyorum mesela ram bulamıyorum bir yerde hdd bulamıyorum nasıl halledebilirim ? Nereden toplayabilirim ?

ben akakçe toplamıştım webdenal var orası güvenli oradan alabilirsin ve vatandan daha ucuzlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aktas3455

ben akakçe toplamıştım webdenal var orası güvenli oradan alabilirsin ve vatandan daha ucuzlar.

Önerdiğin sitelerede baktım mesela ram bir türlü bulamadım bir yerde var fiyat 300 tl falan gösteriyor :/
  • Şu şekilde buldum önerir misiniz?

İşlemci:http://www.akakce.com/siparis/?s=1&p=295765
    Anakart:http://www.hemensepet.com/msi-a68hm-e33-v2-fm2-ddr3-matx-vga-hdmi-glan-sata3-usb30?ref=akakce&v=1.35.8
    Ram:https://www.amazon.com/gp/product/B00N9PVXY0/ref=ox_sc_act_title_2?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER
    Kasa:https://www.webdenal.com/frisby-fc-s6020b_361233.html

Hepsi ayrı oluyor ama bir bulmak zor , aslında ram Türkiye içerisinde bulsam yeterdi diğerleri 10-20 tl farkla bulunuyor ama ram bir türlü bulamadım.

Önerir misiniz ? Bu şekilde alayım mı birde parçalar yanlış değil dimi.

Birde buna sonradan ek olarak 1 kasa daha alsam 500-600w arası 200-250 tl falan var herhalde birde 500 tl ekran kartı alsam ileriki zamanlarda sorun oluşturmaz dimi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reloisback -- 22 Eylül 2016; 14:12:46 >

• Reloisback R kullanıcısına yanıt
    Hocam merhabalar,

Sistemi eğer almadıysanız ben şuan pc fazlalığından satmaktayım. yaklaşık 8-10 ay önce aldım pc yi kalan zaman için garantisi ve kutu içeriği mevcut. Sistem hazır kurulu halde SSD yok sadece. Düşünürseniz pm atabilirsiniz
  • harika bir çalışma!

akşamdan akşama diablo, this war of mine gibi oyunlar oynayan birisi olarak can çekişen bilgisayarımı değiştirmek için 2-3 bin lira harcamak istemiyordum. detaylıca inceleyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OyunaGelenAdam

şuan sıkıntı yok ama ses çok
    Su xt pmw destekli fan alacağın alüminyum kanatlı olandan resim atarım

hocam ses sorunu kasadan mı kaynaklanıyor? biraz daha iyi bir kasa alsak bu sorunu ortadan kaldırabilir miyiz?
  • premature kullanıcısına yanıt
    Evet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende dün almis bulunmaktayim

Amd A7890 Fm+2 4.1ghz
    MSI A68HM-E33 v2
    GSKILL 8 gb (2x4Gb) 2400 mhz
    Transcend 240 gb SSD
    Frisby fc-S6035B 300w kulplu slimT

Toplam: 1343 tlye geldi vatancomputerdan

• Ekonomik bir sistem, ihtiyaca yönelik toplamanız mantıklı ve doğru bir karar ama toplayacaklara tavsiyem daha güzel ve geniş bir kasa almaları, alacağınız frisby dark gibi slim kasalar sizi ilerde üzecek ve donanım yukseltmenizi engelleyecektir. En önemli husus böyle güzel ve ne kadar ekonomik olsada hayat şartlarımıza göre yinede pahalı olan bu parçaları daha güven veren bir PSU'ya emanet edin!

• quote:

Orijinalden alıntı: Feratabi

Ekonomik bir sistem, ihtiyaca yönelik toplamanız mantıklı ve doğru bir karar ama toplayacaklara tavsiyem daha güzel ve geniş bir kasa almaları, alacağınız frisby dark gibi slim kasalar sizi ilerde üzecek ve donanım yukseltmenizi engelleyecektir. En önemli husus böyle güzel ve ne kadar ekonomik olsada hayat şartlarımıza göre yinede pahalı olan bu parçaları daha güven veren bir PSU'ya emanet edin!

hocam öneriniz nedir? birkaç örnek paylaşabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: premature

quote:

Orijinalden alıntı: Feratabi

Ekonomik bir sistem, ihtiyaca yönelik toplamanız mantıklı ve doğru bir karar ama toplayacaklara tavsiyem daha güzel ve geniş bir kasa almaları, alacağınız frisby dark gibi slim kasalar sizi ilerde üzecek ve donanım yukseltmenizi engelleyecektir. En önemli husus böyle güzel ve ne kadar ekonomik olsada hayat şartlarımıza göre yinede pahalı olan bu parçaları daha güven veren bir PSU'ya emanet edin!

hocam öneriniz nedir? birkaç örnek paylaşabilir misiniz?

Kasa hususunu size bırakıyorum muhitinizdeki bilgisayarclardan ikinci el bile alabilirsiniz, gözünüze ve zevkinize hitap etmesi mühim ama psu için mutlaka 80+ plus sertifikalı bilindik bir markanın 500 yada 450 wattlık bir ürününü sıfır olarak alın psu çok elzem bir parçadır.
    Bunun için forumda dahili bileşenler kısmında öneriler bulabilirsiniz.

• Pazartesi anakart alıcam diğer parçalar tamam , sormak istediğim şu bahsettiğiniz anakart 2133 mhz bunun yerine 20 tl daha ekleyerekhttp://www.vatanbilgisayar.com/gigabyte-f2a68hm-ds2-soket-fm2-ddr3-2400mhzoc-vgadvi-usb-30-anakart.html?OM.zn=alternative_products-2&OM.zpc=GA-F2A68HM-DS2 alırsam performansta fark olur mu ve sistem bunu desteklermi yani 300w aldığım kasa falan sorun çıkarır mı ? Yoksa hiç bir fark olmaz mı olmayacaksa sizin önerdiğinizi alayım.

• Bu sistemde Path of Exile deneyen oldu mu acaba?
  • Xanax70 kullanıcısına yanıt
    godaman gibi bişiy demek herhalde
  • premature kullanıcısına yanıt
    Freetoplay oyunlarda kesinlikle sıkıntı çıkarmaz witcher 3 oynatan sisteme coh2 oynatan sisteme bunu çalıştırır mı diye sorman ayıp oldu...😁😁😁

• Reloisback R kullanıcısına yanıt
    Bizim anakart 2400 ve hdmi çıkış mevcut bu senin gösterdiğin anakartta yok hdmi bilgin olsun

• Şu sistemi fiyat/performans açısından önerir misiniz? Kullanım amacım işletim sistemi üzerinde sanal makineleri çalıştırmak:

http://www.atombilisim.com.tr/amd-a4-3-4ghz-4gb-ddr3-ram-320gb-hdd-turbox-bilgisayar-urun2347.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LittleEinstein -- 24 Şubat 2017; 23:45:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.