Şimdi Ara

1000 TL Oyun Bilgisayari/'AMD 7870K Godavari' (ANA KONU) (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
786
Cevap
27
Favori
23.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Anakartınızı bilmiyorum
    2400 mhz de çalışmalı ramler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OyunaGelenAdam kullanıcısına yanıt
    Hocam anakartı sizin önerdiğinizden de alabilirim sorun değil ramler uyar diye düşünüyorum benim anakart da ddr3dü çünkü.

Psu yu da arttırım gerekirse 500w psu var bende.

Hesapladığım şu
    apu işlemci
    R9 380 ekran kartı
    Anakart sizin önerdiğiniz anakart
    Psu 500 w yeter mi bilmiyorum.
    Bir de pegatronda kullandığım ramler

Ek olarak ssd ve harddiskim var zaten

• nGo kullanıcısına yanıt
    Aynı anakart alacaksanız uyar tabi ki herhan gi bir dar boğaz yapmaz

• Tamamdır süper. Aynı anakartı alırım artık yapacak bir şey yok. Peki psu konusunda ne diyorsun hocam? 500w r9 380 ve apu için yeterli midir?

bir de eski ramler uyar mı yeni anakarta?

ramlerin biri 667mhz (2gb) biri 800mhz (4gb)
    sanırım uymuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nGo -- 17 Temmuz 2016; 18:06:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nGo

Tamamdır süper. Aynı anakartı alırım artık yapacak bir şey yok. Peki psu konusunda ne diyorsun hocam? 500w r9 380 ve apu için yeterli midir?

bir de eski ramler uyar mı yeni anakarta?

ramlerin biri 667mhz (2gb) biri 800mhz (4gb)
    sanırım uymuyor.

Dostum çok bilgin olmadığı durumlarda sor burada.

O ramleri unut uymaz sıfır 8 GB DDR3 2400 Mhz ram alan gerekli ayrıca 2x4 GB şeklinde olmasına dikkat et..

500W pusu R9 380 için yeterli gelicektir ama genede alacağınız psu modellerinde +80 plus özelliği olmasına dikkat edin.
  • FIFA'da durumlar nedir acaba?
  • Bende kurdum bu sistemi. Benim monitörde bios a girmiyor. Başka monitörde bios giriyor. Sorun şu ben ram hızini 2400 yaptım bir ay geçiyor hata verip 1600 e düşüyor tekrardan. Buna ne sebep olabilir? Vram de 1gb ye düşüyor ekran kartınin. Gta 720p de doku kalitesi en yüksek diğerleri düşükte 40 fps civarı. 2400 yapınca 45* oluyor

• 7890k ile rx480 kullansak nasıl bir performans verir gene cf olur mu yoksa elimdeki i5 3470 ile mi kullanayim rx480 i

• Dolar yükseliyor, hepsiburada'da 500 lirayı geçti fiyatı 7870k'nın. Tam güvenemediğim sitelerden alışveriş yapmak istemiyorum daha ucuza gelecek diye. Ay sonuna kadar düşmez, durum boyle sürerse bunun yerine 7860k alsak bir sıkıntı yaratır mı? Elbet ufak tefek eksiklikleri var ama gene apu ve r7. Kaç fps oynayabilir aralarında en fazla Dota, Insurgency, Pay Day vs.de?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peterleoschwarz -- 20 Temmuz 2016; 10:53:51 >
  • peterleoschwarz kullanıcısına yanıt
    Fps fark olur bence almayın 7890k da çıkmışken daha dusugu alınmaz

• Coroic kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum intel işlemciyi ama uygun sistem olsun diye topladık eger ki ekran kartı alacaksanız apu toplamaya gerek yok
    Ekran kartı olmadan başlasanız apu derim ama ekran kartı varsa apu olmayan ya amd işlemci ya da intel alın

• yec44 kullanıcısına yanıt
    Kasa da ısınmakta ise bunu yapıyor bende yapmadı ama özelden mesaj atanlarda yaptığını yazan var bi müddet 2133 te kullanıp deneyin derim

• Açıkçası oyun için GPU'suz bir FM2+ işlemci yanına, ayrı bir ekran kartı daha verimli olur kanaatindeyim.

Sebebi fiyattan ziyade, 4.5GHz overclock ettiğiniz işlemci, dahili GPU yük altına girdiğinde (en basit örneği oyun açtığınızda) kendini 3.0GHz'e limitliyor.

Overclok'umu yapar, oyunlarda keyfime bakarım durumu söz konusu olamıyor malesef. Zaten düşük olan işlem gücü, frekans sınırlandığı için iyice düşüyor.
    Merhaba bende asus vs278h monitör mevcut.27inc'lik monitörde 1080p video ,film izlerken çözünürlükte herhangi bir sorun çıkartır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yazaryonetmen -- 25 Temmuz 2016; 3:30:23 >
    Özel soğutmalı rx480 almaya karar verdim 2. El ucuzladiginda alacağım şimdilik ps4 yetiyor zaten

• Merhaba hocam yakınlarda sistem toplamayı düşünüyorumda 1000-1400 tl arası acaba ilk sayfadaki sistemin güncellenmiş hali varmı
  • yazaryonetmen Y kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle çıkarmaz

• evarinli E kullanıcısına yanıt
    İlk sayfa da ki sistemin sadece bir üst işlemci eklerseniz
    7890k aralarında 7870k ile çok fark yok

• EXcom_Zkko kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle

• Harici psu önerebilirmisiniz bu sistem için ?

İşlemci-ramler tam yükteyken sıkıntı çıkarmayacak...
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.