Şimdi Ara

1000 TL Oyun Bilgisayari/'AMD 7870K Godavari' (ANA KONU) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
786
Cevap
27
Favori
23.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende senin gibi düşünen biriyim..laptop tan buna geçtim...kesinlikle daha performanslı bir sistem...

1000 tl ye bu saydığımız oyunları açacak pc bulamazsın laptop olarak..
    Benim sistemin aynısını toplayabilirsin..

Yardımcı olurum kardeş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1000 tl ye bunu toplayıp ilerde yüksek bir ekran kartı ama amd olmak koşuluyla crossfire yapabilirsin...ben işlemcinin dar boğaz yapacağını sanmıyorum...zaten bu sistem gündelik oyunlar free to play oyunlar için çok çok uygun bir sistem..bi sistemin çok daha fazla videolarını çekecem bilginize

• Hocam tam da böyle bi sistem arıyordum. Fakat benim harddiskim var onu çıkartıp diğer donanımlardan birini yükseltemez miyiz?

• vTeck kullanıcısına yanıt
    Daha ayrıntılı sorarsan yardımcı olabilirim

• 7850k kaveri işlemcinin reklamı daha çok yapıldı ve apu yu apu yapan kaveridir..
    Şimdi crossfire yaparsanız apu burada grafik ayarlarında çalışan ikinci plana düşen bir performans sergiliyor..mesela r7 250 nin eksiklerini kapatıyor yetişemediği yerde elinden tutuyor ayağa kaldırıyor hatta üstünü başını düzeltiyor
    Dediğin 2 çekirdek işlemci ama 4 çekirdek isteyen oyunlarda ne yapacaksın..2 çekirdekli işlemci 980 gtx ekran kartına bile dar boğaz yapmazken apu işlemci kesinlikle dar boğaz yapmaz ha onu geçtim a8 apular bile dar boğaz yapmıyorken
    Benim Topladigim sistem gündelik oyunlar ve fiyat performans ürünü
    Valla yaptığım için bende olduğu için konuşmuyorum gerçekten parayı çöpe atmaya değmez....

• Hocam fifa 16 pes 16 hitman absolution testlerini bekliyorum şuan vatandan fiyatlara baktım 200 tl artmış sonumuz hayır olsun. Siz kendinizmi topladınız pcyi?

• Birde online oyunlar için bu sistem nasıl? kardeşim var baş belası metin 2 ve wolfteam oynuyor çok teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: OyunaGelenAdam

Daha ayrıntılı sorarsan yardımcı olabilirim

Hocam 1000 lira bütçe var. HDD bende mevcut 500 gb bir HDD var. Yani sizden kasa+Güç Kaynağı, ekran kartı, anakart, İşlemci ve ram tavsiyesi istiyorum Bu arada ilginiz için çok teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vTeck -- 23 Aralık 2015; 0:09:54 >
  • 131murat 1 kullanıcısına yanıt
    Aynen kendim topladım pc yi..dediginiz oyun videolarını çekeceğim...

Free to play online oyunlarda hic sıkıntı çıkarmadı lol olsun dota olsun..bi yönden kafanızı takmayın..
    Fifa çekecem ya oynuyorum hatta

Bendede hdd vardı..benim topladigimin aynısını toplayabilirsin hic sıkıntı çıkarmaz ssd vardı zaten yukarda konu başlığında saydığım tüm parçaları kendim topladım..

Benim modellere bak aynısını toplamaya çalış ayrıca sorun olursa ben buradayım

• quote:

Orijinalden alıntı: OyunaGelenAdam

Bendede hdd vardı..benim topladigimin aynısını toplayabilirsin hic sıkıntı çıkarmaz ssd vardı zaten yukarda konu başlığında saydığım tüm parçaları kendim topladım..

Benim modellere bak aynısını toplamaya çalış ayrıca sorun olursa ben buradayım

Peki hocam öyle yaparım çok sağolun. Ürünleri nerden temin ettiniz hocam vatan da haftasonu indirimine falan mı denk geldiniz O kadar düşük fiyatları ben bulamıyorum da :)

• Hangi amd kartla crossfire olarak kullanılabuliyor acaba bu işlemci ? Elimde sapphire r7 250 ddr3 2g ekran kartı var. İşlemciye gömülü ekran karti ile birlikte calistirilabilir mi acaba ?

• OyunaGelenAdam kullanıcısına yanıt
    Hitman absolution fifa 16 pes 16 videolarını bekliyom ozaman fifa nasıl hangi ayarda kaç fps alıyonuz

• 7870K ile dual graphic çalışabilecek en yüksek ekran kartı ne?

@OyunaGelenAdam
  • Oyunları 1080p'de oynadım. 720p olarak yükledim. D3DGear "Fast Motion JPEG-Better Quality" ile kayıt aldım. Genel anlamda kasma olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr.Faustus -- 23 Aralık 2015; 11:08:43 >

Hepsiburada n11 hızlı al bunları takip ederek aldım

• msnhamdi M kullanıcısına yanıt
    Tüm amd ekran kartlarını destekler

Zaten kendin yüksek seviye ekran kartı takarsan arka planda yardımcı oluyor...yabancılar videolarını çekmiş

• Dr.Faustus kullanıcısına yanıt
    Eline sağlık 1. Sayfaya ekliyorum ...

Benim çekmediğim daha başka oyunlar da çekebilirsin eklerim ben ana sayfaya

• Fifanin kendi belirlediği ayarlara gore 1080p de minimum 50 fps

Büyük ihtimal hazır olacak yakın zamanda video

• Çok teşekkür ederim hocam tekrardan :)

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.