Şimdi Ara

1000 TL Oyun Kasası Tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ::Ashes::

quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

Komik sensin, yaşına bak öyle konuş karşındakilerle.

Daha düne kadar Foxconn nedir bilmiyordun bundan da eminim.

HD6850 görüntü kalitesini bozuyor diyen ben değilim, gelmişsin ahkam keser gibi artislik yapıyorsun, öneri veriyorsun, boş boş ezber yorum yapma.

Sen söz ettiğim gibi 1.000 TL'nin içinden 270 TL'lik masrafı çıkıp X4 + 4gb'lık 5850/70'li sistemi topla öyle gel karşıma eve topla bu sistemi görmek istiyorum.

Benim önerdiğim alsın diye düşündüğümü düşünen ilk kişisin BRAVO...

al işte aynı mckhan gibi bitane cümlemi alıp yapıştırmışsın..(orda kesin konuşmadım öle bir haber okumuştum dedim ve öle bişey vardı..)

yaşınızın büyük olması bişey değiştirmiyo babalık yapana baba derler abilik yapanada abi derler..

yaşının adamı olsaydın bu durumda olmazdın emin ol..

Leone;

tesselation başarısı elbet vardır 58xx serisinde fpsyi çok düşürür ama 69xx serisinde az düşürür.. 68xx serisndede 58xx serinden pek farklı değil..

yani 5850ye 6850 tercih edilmez yada 5870e 6870 tercih edilmez..

hatta 5850ye 6870de tercih edilmez.. 5870 6950le benzer performanstadır hatta paralel işlem birimi daha fazladır.. aynı saat hızlarında d11 dışı uygulamalarda daha iyi sonuç verir.. Ama tabi 6950nin ek özellikleriyle daha iyi kart..

Fiyatıda 150lira daha pahalı ve bu parayı haketmiyor..

Birde ben bütçeye göre sistem tavsiye etmem ihtiyaca göre en iyi sistemi tavsiye ederim..

sende olmasan forumun tadı çıkmıyor

Herkes senin yorumuna göre bütçe hazırlasın zaten

• Ya söylediğime pişman oldum boşu boşuna polemik çıkartıyorsunuz forumu kirletiyorsunuz işiniz gücünüz yokmu allah aşkına..

Bidaha benim hakkımda yada yorumlarım hakkında eleştiride bulunmayın cevap gelmeyecektir bölelikle forum gereksiz mesajlarla kirlenmemiş olur..

Edit : Silinebilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ::Ashes:: -- 12 Ocak 2011; 15:33:28 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.