Şimdi Ara

1000 tl tv tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• sas61 kullanıcısına yanıt
    Bence birazdaha para biriktir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sendektorn

Bence birazdaha para biriktir.

nereye kadar :)
  • lg al derim. tv de ya lg ya da sony.. diğerlerine bakma bile.
    Usta biliyorum para biriktirmek zor iştir ama bu işler sabır ister sürekli indirim günlerini takip etmeni tavsiye ederim birde.

Bence geniş büyük bir ekran al 100-107 gibi mesela izlediğin filimi oynadığın oyunu daha zevkli bir hale getiriyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sendektorn

Usta biliyorum para biriktirmek zor iştir ama bu işler sabır ister sürekli indirim günlerini takip etmeni tavsiye ederim birde.

Bence geniş büyük bir ekran al 100-107 gibi mesela izlediğin filimi oynadığın oyunu daha zevkli bir hale getiriyor :)

Peki ne öneriyorsun mesala

Bütçeyi bir miktar artirabilirim ama teknoloji sürekli yenileniyor bunun bir sonu yok daha büyük daha büyük daha iyisi derken bir Bakmışsın araba parası istiyorlar senden :)

Burada linkteki LG stokta yokmuş yeni fark ettim diğer mazalarda 1100tl değeri bilnem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar önerisi olan yokmu

• arkadaşlar bu tv yi almaya karar verdim yalnız aldıkdan sonra neleri nasıl kontrol etmeliyim bu konuda acemiyim yardımcı olursanız sevinirim

http://www.hepsiburada.com/liste/lg-32la620s-32-wifi-uydu-alicili-3d-smart-full-hd-led-tv-4-adet-3d-gozluk/productDetails.aspx?productId=evlg32la620s&categoryId=163192
    TV'yi ne için kullanacağına bağlı mesela sadece izlemek içinmi ? PC'ye mi bağlıycaksın ? vb..
    bu arada TV gerçekten güzelmiş bu fiyat için gayet güzel bence. Ben kaçırma derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sendektorn -- 11 Mayıs 2014; 18:06:37 >
  • izlediğin filmden keyif almak istiyorsan 400 Hertz ''hz'' den düşük değerli led tv leri tercih etmemeni öneririm.
    Bu şikayetten yakınan 100'ün üzerinde insan tanıyorum görüntülerde yaşanan kasma donma v.s gibi sorunlar başına bela olucaktır emin olabilirsin.
    Sana tek tavsiyem aldığın ürün 400 ''hz'' nin üzerinde olması sonuçta aldığın tv yi 6-7 sene kullanıcaksın. 300-400 lira daha bul adam akıllı birşey al derim
  • darkgen34 kullanıcısına yanıt
    BU TV 50 HZ !..
  • Dün akşam tv yi almış bulunmaktayım

http://www.gold.com.tr/lg-32la620s-80cm-200hz-wifi-hd-uydu-3d-smart-led-tv_u

Bugün yarın montaja gelecek servis inşallah bir sorunu yoktur

Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sas61 -- 12 Mayıs 2014; 13:35:22 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.