Merhabalar, 65Q90 Bakıyordum lakin stok bulanamıyor. Bu bütçe için bunu hak ediyor mu? Tv önerilerinizi bekliyorum Sony 65XD9305 kullanıyorum lakin elektrik sorunundan dolayı tv off durumuna geçti. Hem televizyonu güncellemek hemde özellikle film izlemek için kullanıyorum. Değerli önerilerinizi bekliyorum.
Özür dilerim yazmayı unuttum 65” düşük bir ihtimal 75” 65Q90 ile ilgilendiğimi belirterek 65 inch olarak algılanır zannettim.
quote:Orijinalden alıntı: mszehirÖzür dilerim yazmayı unuttum 65” düşük bir ihtimal 75” 65Q90 ile ilgilendiğimi belirterek 65 inch olarak algılanır zannettim.HocamOLED 65C9LG 75SM9000SONY 75XG9505Bunları inceleğin derim
Kardeşim OLED Panelleri yanık riskinden elediğimize göre Performans olarak 65Q90R nin yanına yaklaşabilen bir marka model yok. Bu arada 65Q90R tüm tekno sitelerde satılıyor, stok yok derken
Alabileceğim en iyisi bu ise bunu almaya gayret ediyim. Bildiğiniz güvenilir bir link varsa hemen alabilirim. Samsung mağzalarında yoktu. Sadece teşhir olan İstanbul dışı yerlerde vardı. Bende almak istemedim. N11 gibi yerlerden de almayı tercih etmiyorum.