Şimdi Ara

1000 TL'ya Kadar Android Telefon Arıyorum (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
1.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: dstroy

Xperia U'da hafıza problemi ve ısınma problemi varmış.Şimdiye kadar optimus black hakkında kötü bir şey duymadım.Tekrar soruyorum Lg optimus black kullanan var mı ?

Ben bir süre kullandım hocam ekran konusunda çok başarılı ancak ben 2.3.6 sürümüne yükselttiğim andan itibaren telefonda acayip takılmalar ve şarj süresinde inanılmaz bir düşüş yaşadım kısaca hiç hoş bir macera değildi ayrıca 1000 tl aralığında çok daha iyi telefonlar var
  • Hangi telefonu önerirsiniz o zaman Sony almak istemiyorum artık.
  • Sıfır alacaksanız Atrix, benim gibi ikinci elciyim diyorsanız htc xl, xe, motorola razr alabilirsin 1000 tl bütçeye kesinlikle bu cihazlar çok daha iyi seçim olacaktır.
  • Motorola Atrix'im +'ları ve -'leri nedir ?
  • Arkadaşlar istanbulbilişim güvenilir midir ?
  • quote:

Arkadaşlar istanbulbilişim güvenilir midir ?

Güvenilirdir hocam .Atrix artıları tegra 2 çift çekirdekli işlemci 1 gb ram 16 gb dahili hafızası parmak izi okuyucusu ile açamayacağı oyun kaldıramayacağı uygulama yok ayrıca bataryası da oldukça kuvvetli kesinlikle yarı yolda bırakmaz ayrıca ekran boyutu 4 inch olmasına rağmen oldukça kibar bir telefon bana göre telefonun tek eksisi ekran olarak değerlendirilebilir benim için yeterliydi ancak başkaları için yetersiz gelebiliyor.
  • Xperia Sola çıkmış ve Atrix yerine alınabilir bir telefon mu ?
  • quote:

Xperia Sola çıkmış ve Atrix yerine alınabilir bir telefon mu ?

Atrix ve Sola karşılaştırılamaz.HER TÜRLÜ ATRİX...
  • Atrix almaya karar verdim ama bi aksilik oldu telefonu ancak 2-3 hafta sonra alabilirim.En uygun ve güveli nerden alabilirim ?
  • quote:

Atrix almaya karar verdim ama bi aksilik oldu telefonu ancak 2-3 hafta sonra alabilirim.En uygun ve güveli nerden alabilirim ?

İnternetten alışverişe sıcaksan en güveniliri bu site;

http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?CategoryID=371946&ProductID=telcepmotatrix
  • İnternetten alma gibi bir sıkıntım yok ama ürün hatalı olursa bir şey yapıyorlar mı ?
  • quote:

İnternetten alma gibi bir sıkıntım yok ama ürün hatalı olursa bir şey yapıyorlar mı ?

Herhangi bir sorun olursa gereğini yaparlar, merak etmeyin.
  • Kesinlikle karar verdim Atrix alıyorum
  • quote:

Kesinlikle karar verdim Atrix alıyorum

Doğru kararın için seni tebrik ederim Atrix'ini güle güle kullan, hayırlısı olsun.
  • Arkadaşlar Atrix alıcam da hangi siteden alabilirim güvenle.Bir de LG Optimus Black daha mı iyi Atrix'e göre
  • quote:

Arkadaşlar Atrix alıcam da hangi siteden alabilirim güvenle.Bir de LG Optimus Black daha mı iyi Atrix'e göre

Hepsiburadadan alabilirsiniz hocam iki telefonu da kullanmis biri olarak ekran kalitesi parlakligi disinda her turlu ezici ustunluk atrixte emin olabilirsiniz ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.