Şimdi Ara

1000 TL'ya Kadar Android Telefon Arıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
1.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar belirttiğim gibi 1000 Tl'ye kadar telefon aradağım özellikler şunlar :

Android işletim sistemi olsun

Kamerası 5 MP veya üzeri olsun

Ses kalitesi iyi olsun

Bir de tasarımı güzel olsun.Çok şey istememişimdir inşallah

Şuan aklımda Xperia U var.Hoşuma giden bir telefon onun hakkındaki görüşleri de bekliyorum.

• Galaxy W araştır bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silver Eagle

Galaxy W araştır bence
    Galaxy W araştırdım ama hoşuma gitmedi ve genelde tüm samsung telefonlar bana itici geliyor.Bu arada Xperia U hakkındaki görüşleriniz nedir?Kullanan varsa bilgi verebilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dstroy

Galaxy W araştırdım ama hoşuma gitmedi ve genelde tüm samsung telefonlar bana itici geliyor.Bu arada Xperia U hakkındaki görüşleriniz nedir?Kullanan varsa bilgi verebilir mi ?

Alıntıları Göster
    http://www.hizlial.com/u02.044.9066.0047/htc-rhyme

• quote:

Orijinalden alıntı: spawn1990

Alıntıları Göster
    HTC Rhyme bayağı güzel bir telefon ama bana sanki biraz daha bayan telefonuymuş gibi geldi ve tasarımı fazla ilgimi çekmedi.Xperia U'nun kötü bir yanı yoksa 2-3 hafta içinde onu alacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: spawn1990

Bu telefonu kullanıyorsunuz sanırım. heryerde bu telefonu tavsiye ediyorsunuz ?
  • quote:

Alıntıları Göster
    xperia u da hafıza sınırı var(4gb) ve ısınma poblemi var diyorlar. yinede eğer tasarımı hoşuna gidiyorsa alınabilir, bana biraz kalın gibi geldi de. ben o yüzden solayı bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: freshwind

xperia u da hafıza sınırı var(4gb) ve ısınma poblemi var diyorlar. yinede eğer tasarımı hoşuna gidiyorsa alınabilir, bana biraz kalın gibi geldi de. ben o yüzden solayı bekliyorum.

Alıntıları Göster
    Xperia U kullanıyorum telefonun DAHİLİ HFIZASI 4 GB TELEFON HAFIZASI 2GB YANİ TOPLAM 6GB HAFIZASI VAR
    Isınmaya gelirsek banada ısınma sorunu var gibi geldi ama öyle aman aman bi ısınma değil
    şu ana kadar indiripte,açmadığı bi uygulama olmadı
    Telefonun rami 512 yazmasına rağmen turkcellin birsürü gereksiz uygulamasıyla 368e düşmüş
    şarja gelicek olursak daha birşey söylemek zor fakat bir günü çıkartır gibi duruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: DoYou?

Xperia U kullanıyorum telefonun DAHİLİ HFIZASI 4 GB TELEFON HAFIZASI 2GB YANİ TOPLAM 6GB HAFIZASI VAR
    Isınmaya gelirsek banada ısınma sorunu var gibi geldi ama öyle aman aman bi ısınma değil
    şu ana kadar indiripte,açmadığı bi uygulama olmadı
    Telefonun rami 512 yazmasına rağmen turkcellin birsürü gereksiz uygulamasıyla 368e düşmüş
    şarja gelicek olursak daha birşey söylemek zor fakat bir günü çıkartır gibi duruyor

Alıntıları Göster
    Xperia Neo düşünüyorum ben.

• quote:

Orijinalden alıntı: osstation

Xperia Neo düşünüyorum ben.

Alıntıları Göster
    ben de neo düşünüyorum... nerede, ne kadara buldunuz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nenadkrstic12

ben de neo düşünüyorum... nerede, ne kadara buldunuz acaba?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Xperia U'daki ısınma problemi çok mu bir de kullanan var ise şarjı ne kadar gidiyo kendi 4 gb hafızası yetiyor mu ?
  • quote:

Arkadaşlar Xperia U'daki ısınma problemi çok mu bir de kullanan var ise şarjı ne kadar gidiyo kendi 4 gb hafızası yetiyor mu ?

senin sorduğun soruların cevapları kişiden kişiye değişir
    ama şöyle cevaplamaya çalışayım
    1-)Isınma problemi eli terletecek kadar değil ama var gibi
    2-)Şarj konusunda şöyle bir örnek veriyim örn:7 dk görüşmeye %2 şarj götürdü,Drag racingi yarım saat oynadım %10 gitti
    3-)Telefonun Dahili depolama hafizası 4 GB ayriyetten birde 2GB telefon hafızası var yani toplamda 6GB hafızası var
    Bana çok sorun yaratıcağını sanmıyorum bu hafızanın çünkü öyle büyük oyunları oynamam(fifa12,maxpayne vsvs)

Kısacası alınır mı? alınır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoYou?

quote:

senin sorduğun soruların cevapları kişiden kişiye değişir
    ama şöyle cevaplamaya çalışayım
    1-)Isınma problemi eli terletecek kadar değil ama var gibi
    2-)Şarj konusunda şöyle bir örnek veriyim örn:7 dk görüşmeye %2 şarj götürdü,Drag racingi yarım saat oynadım %10 gitti
    3-)Telefonun Dahili depolama hafizası 4 GB ayriyetten birde 2GB telefon hafızası var yani toplamda 6GB hafızası var
    Bana çok sorun yaratıcağını sanmıyorum bu hafızanın çünkü öyle büyük oyunları oynamam(fifa12,maxpayne vsvs)

Kısacası alınır mı? alınır.

Alıntıları Göster
    Xperia U almaya karar verdim ama şarj ve ısınma sorunu çok sorun yaratır mı

Bir de telefonu şöyle kullanırım.Günlük en fazla 10 dk konuşma, yarım sa at müzik , günlük yaklaşık 200 mesaj , yarım saat internet ve 1 saat oyun oynamak.Bu şarj bana sabah 10'dan gece 11'e kadar yeter mi ? Xperia U kullananlar bilgisini paylaşabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dstroy -- 5 Temmuz 2012; 11:22:51 >

• quote:

Xperia U almaya karar verdim ama şarj ve ısınma sorunu çok sorun yaratır mı

Bir de telefonu şöyle kullanırım.Günlük en fazla 10 dk konuşma, yarım sa at müzik , günlük yaklaşık 200 mesaj , yarım saat internet ve 1 saat oyun oynamak.Bu şarj bana sabah 10'dan gece 11'e kadar yeter mi ? Xperia U kullananlar bilgisini paylaşabilir mi ?

Alıntıları Göster
    En iyi seçim Galaxy S2
  • quote:

Orijinalden alıntı: corwen

En iyi seçim Galaxy S2

Alıntıları Göster
    htc evo 3d kullanıcısıyım canavar gibi telefon. 3d özelliğini kullanmasan bile canavar gibi telefon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuyash

htc evo 3d kullanıcısıyım canavar gibi telefon. 3d özelliğini kullanmasan bile canavar gibi telefon.

Alıntıları Göster
    HTC Evo da gayet güzel hoşuma gitti.Problem çıkarıyo mu peki ? Bu arada hiç Xperia U kullanıcısı yok mu ?
  • Galaxy S2 ve Galaxy NEXUS alınabilecek en mantıklı cihazlardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlphaScramble

Galaxy S2 ve Galaxy NEXUS alınabilecek en mantıklı cihazlardır

Rica etsem nedenini de söyler misiniz ?

Arkadaşlar bu arada Xperia Arc S'e karar verdim onu alıcam peki onu kullananlar var mı ? Bilgilendirirseniz sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dstroy -- 5 Temmuz 2012; 16:05:06 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AlphaScramble

Galaxy S2 ve Galaxy NEXUS alınabilecek en mantıklı cihazlardır

Rica etsem nedenini de söyler misiniz ?

Arkadaşlar bu arada Xperia Arc S'e karar verdim onu alıcam peki onu kullananlar var mı ? Bilgilendirirseniz sevinirim

Alıntıları Göster
    Merhaba

Akıllı telefon almadan önce şu siteye de göz atmanı tavsiye ederim alacağın cep telefonlarının aynısı daha uygun

http://www.brightmobil.com/en-ucuz-akilli-cep-telefonu.aspx

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.