Şimdi Ara

1000 TL ye android telefon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamun Aleyküm arkadaşlar donanım haberde yeniyim. Uzun zamandır telefonları araştırıyorum baya seçenek var ama benim isteğim kamerası çok iyi olan bi telefon.diğer özellikler fasa fiso olabilir yeterki kamerası çok iyi olsun.En fazla 1000 TL verebilirim.

Şuana kadar dikkatimi çekenler

Sony Xperia Z1

Lenovo vibe x2

• okan274 O kullanıcısına yanıt
    O fiyat civarındaki en iyi kameralı cihaz Huawei Ascend G7'dir. Bulabilirseniz onu alın derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevabın için saol kardeşim ama ekranı 5inçten büyük olmazsa daha iyi olurdu.
  • 750-800 lira Lenovo p70.
    Kamera odaklı sürüm lenovo s60. Vibe x2 daha dengeli özellik olarak ve kamera olarak.
    LG g2 kamerası tatmin eder mi bilmem.
    Edit: ancak p70 kamerası çok iyi değil ortalama. Diğer herşeyi çok iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunman233 -- 8 Ağustos 2015; 21:13:06 >
  • G2 YA DA z1 compact

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlijle mi4

• Zenfone 2 bulmaya calis

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8000 tl'ye hangi telefon alınır
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BekirTemel

G2 YA DA z1 compact

+1

G7 bas ağrısı yapior

• quote:

G2 YA DA z1 compact

Kamera önemli demiş arkadaş, G2'nin kamerası pek iyi değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

G2 YA DA z1 compact

Kötü hiç değil,çekmesini bilen harikalar yaratır,kaldı ki profesyonel kamera alacak çok önemli ise.

iOs kullanıcısıyım lakin çevremde G2 ile cam gibi foto çeken insanlara bizzat şahit olduğumu söyleyebilirim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

quote:

G2 YA DA z1 compact

Kötü hiç değil,çekmesini bilen harikalar yaratır,kaldı ki profesyonel kamera alacak çok önemli ise.

iOs kullanıcısıyım lakin çevremde G2 ile cam gibi foto çeken insanlara bizzat şahit olduğumu söyleyebilirim.

6 ay kullandım bende G2'yi. Çeşitli kamera modları yükledim vs. Ha çok kötü demedim zaten, ama çok daha iyileri var o fiyat aralığında.

Işık yeterli geldiği zaman iyi çekimler yapabiliyor, ama renk doygunluğu çok iyi değil. Ve ışık biraz bile azaldığı zaman ISO'yu arttırmak yerine enstantaneyi uzattığı için elle bir türlü çekemiyorsunuz fotoğrafı. Aynı şey video için de geçerli, ISO'yu arttırmak yerine enstantaneyi kısınca videonun FPS değeri 30'dan aşağıya doğru çekiliyor (bu videodaki sorun Lollipop ile beraber çözüldü sanırım, o konu hakkında pek bir bilgim yok).

Ve G2'nin ön kamerasından bahsetmeye bile gerek yok, o gerçekten rezalet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -forumber- -- 9 Ağustos 2015; 13:42:44 >

• -forumber- kullanıcısına yanıt
    O fiyat aralaginda daha iyileri ne arkadaşım?

• Arkadaşım 1200 lira civarı sen ne onerirsin note 3 istiyorum Snapdragon lu oda hem bulunmuyor hemde hiç fiyatı düşmedi

• Siz kullanmış bir kişi olarak çok önemli yerlere dikkat çekmişsiniz kesinlikle arkadaşın işine çok yarayacaktır evvela ben genelde mobil cihazların açık alanda yeterli ışık-güneş gören yerlerde bize güzel sonuçlar vermesi gerektiğini düşünen biri olarak sadece gündüz koşullarında iyi işler çıkardığına dikkat etmiştim siz geneline bakıyorsunuz,hakkınızdır.Doğrudur da.

@emurat ,snapdragonluyu bulamama nedeniniz türkiye ye exynos işlemcili modeli ile getirilmiş olması olabilir,snapdragonlu model amerikaya özgü orda satılıyor diye biliyorum,1200 liraya Z1C 4.3 inç,1300-1400 liraya Z3C 4.7 inç güzel alternatiflerdir.G3 5 küsür inç e bakılabilir.

• Mi4 gelmiş garantili 999

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yilmazguney

Mi4 gelmiş garantili 999

budur... bu fiyata mi4 en iyisi... tr distribütörü delta... tek eksisi hafıza kartı takılamıyor olması... 32gb'lık modeli olsaydı tadından yenmezdi...

• okan274 O kullanıcısına yanıt
    vealeykümselam forumdaş lg g3 tavsiye ederim kombo larla bin tl altina bike alabilirsin gerek fotograf cekimi gerek 4k video cekimi güzel bunu alderim.

• quote:

Mi4 gelmiş garantili 999

nereye gelmiş aga?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nadir_en

quote:

Mi4 gelmiş garantili 999

budur... bu fiyata mi4 en iyisi... tr distribütörü delta... tek eksisi hafıza kartı takılamıyor olması... 32gb'lık modeli olsaydı tadından yenmezdi...

Site verirmisin hocam.

• baris_modus B kullanıcısına yanıt
    N11 de delta garantili agaa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.