Şimdi Ara

1000 TL'ye Android Telefon Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1000 tl bütçem var.Kafamda ilk s4 mini vardı sonra fikir değiştirdim nexus 4'ü düşünmeye başladım.Şuan bu fiyata en iyi android telefon nedir sizin önerilerinizi bekliyorum.Yoksa nexus 4 alıcam son karar olarak.Bu arada yazın sonunda almayı düşünüyorum nexus 5'İn fiyatının 1400'den düşme ihtimali olur mu acaba onu da merak ediyorum.

• Nexus 4 güzel telefon fakat CPU - GPU olarak geride kalmaya başladı bile. Bütçene göre Nexus 5 alınabiliyor ve Hepsiburada gibi çok güvenli yerlerden.

Nexus 5 HepsiBurada

1100 TL + KDV + 150 TL Hediye Çeki + 50 TL WorldPuan ve 36 ay taksit. Karar senin.
  • Gm discovery elite 16gb

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nexus 4 alınır bütçe yükselirse nexus 5

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TırnakMakasındaKiZincir

Nexus 4 güzel telefon fakat CPU - GPU olarak geride kalmaya başladı bile. Bütçene göre Nexus 5 alınabiliyor ve Hepsiburada gibi çok güvenli yerlerden.

Nexus 5 HepsiBurada

1100 TL + KDV + 150 TL Hediye Çeki + 50 TL WorldPuan ve 36 ay taksit. Karar senin.

1100 tl kdv-kargo falan filan oluyor 1400 tl.Acaba yaz sonuna kadar falan düşüş olabilir mi bu fiyatlarda azda olsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 7 Temmuz 2014; 14:44:23 >

• eger bı sekılde dhaa uste butceyı tamamlaymıyorsan donanım gucu onemlı ıse xperıa sp onerırım..

moto g s4 mını one mını xperıa M2 l90 dan falan ustundur..

hem 1.7ghz ıslemcı hemde adreno 320 gpu 2370 lık batarya bu fıyatta bır baska cıhazda yok...

1000 TL'ye Android Telefon Tavsiyesi 1000 TL'ye Android Telefon Tavsiyesi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2300 TL Android Cihaz Tavsiyesi
    6 yıl önce açıldı
    8000 Tl telefon önerisi ?
    9 ay önce açıldı
    4500 TL Telefon Önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.