Şimdi Ara

1000 tl ye cep telefonu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Nephy

quote:

Orijinalden alıntı: y.e.c.

lg optimus g ilaç gibi..

çok isterdim güzel bir telefon ama bütçemi de aşıyor gibi :) 1000 e düşşse tadından yenmezmiş

s3 kız ortamında çok iyimiş gibi görünür birde havası varmış gibi s3 ü olanı zengin zannediyorlar.Hatta s3 ün olsun s4 de inanırlar s4 ü dünyanın en iyisi sanarlar s5 ten haberleri olmaz olanlarda s5 i en iyi sanarlar .olay böyle güzel iyi stabil bir cihaz istiyorsan samsungdan uzak dur samsung pişmanlıktır şuan s3 ün ederi 700 tl civarı karar senin s3 alma derim.Konuya gelirsek bu fiyat aralığında en iyi nexus 4 ve xperia sp var nexus 4 ün bataryası berbat tasarımı berbata yakın o yüzden bir kızın alacağını sanmıyorum.sp herşeyini karşılar.

• s3 zamanında amiral gemisiydi.karizmatik idi.1800 lira idi. hey gidi günler hey
  • biraz lumiaları inceledim güzel ve farklı görünüyorlar. bakalım hala araştırmaya devam ediyorum açıkçası kararsızım.
    elimdeki parayla en iyisini alamayacağımı biliyorum ama
    biraz içime sinsin istiyorum.
    samsung ace 2 kullanıyordum daha önce, o kdr çok donma ve ekran kilitlenmesi
    sorunu yaşattı ki bir daha samsung almam diyordum.
    ama ucuzladığını görünce ve ilk çıktıgında çok hayran olduğum için s3 yine aklımı çeldi.
    xperia sp nin kullanıcı yorumlarını okudum bazı sitelerde çok problemli buluyorlar ve servisten hiç memnun değiller.
    kesinlikle almayın diyorlar. sp ile alakalı kafa karışıklığı yaratıyor bu durum.
  • bir de lg g2 çok güzel ama yakın zamanda azıcık ucuzlar mı ki???
  • Kamera pek onemli degilse bende lumia 1320 oneriyorum. Eger 1-2 ay beklerim diyorsaniz LG G2'nin 16 GB versiyonu 1200 TL civarina dusebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lg g2 haziran aylarında g3 çıkarsa 100 tl civarlarında düşebilir.zaten düşük fiyatlı şu halde.
  • sana s3 gider...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.