Şimdi Ara

1000 tl ye cep telefonu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaslar maks. bütçem 1000 tl. iphonelar gibi stabil olan zamanla aşırı kasma yapmayacak (pahalı geldiği için iphone alamıyorum), kamerası da güzel olan, şarjı iyi ekranı büyük bir tel arıyorum. şu anda s3 baya ucuzlamış durumda ama alternatif önerileriniz var mı? bu arada root falan yapmaktan hiç anlamam onu da belirteyim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nephy -- 26 Mart 2014; 9:30:03 >

• bu arada bir kaç tane daha 1000 tlye telefon mesajı var ama ben kendi istediğim özelliklere göre yorum alabilmek adına tekrar böyle bir konu açtım. şimdiden teşekkürler.
  • lg optimus g ilaç gibi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: y.e.c.

lg optimus g ilaç gibi..

çok isterdim güzel bir telefon ama bütçemi de aşıyor gibi :) 1000 e düşşse tadından yenmezmiş
  • moto g hocam 750 tl

yağ gibi akar

kitkatlı bide.

bakiye de 250 lira.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender ahmet

moto g hocam 750 tl

yağ gibi akar

kitkatlı bide.

bakiye de 250 lira.

teşekkürler ama s3 bundan daha iyi değil mi?
  • Lumia1320 bakın hocam android istersenizde o fiyata istediğiniz gibi büyük,kamerası iyi,şarjı iyi telefon bulamazsınız 1200 civarı lg gpro var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teşekkür ediyorum arkadaşlar bu konularda biraz cahilim ama kimse samsung tavsiye etmiyor mu? uzak mı durmalıyım? 1000 tl de sokağa atmak istemiyorum ama aklımda s3 e gidiyor. şu an nette 860 tlye satılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nephy

teşekkür ediyorum arkadaşlar bu konularda biraz cahilim ama kimse samsung tavsiye etmiyor mu? uzak mı durmalıyım? 1000 tl de sokağa atmak istemiyorum ama aklımda s3 e gidiyor. şu an nette 860 tlye satılıyor.

s3 te iyidir.tercih senin.

yüreğinin götürdüğü yere git
  • S3 kotu degil ici guzel cihaz ama dis kasa malzeme.kalitesi dusuk alirsan dikkatli kullan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun kullanımsa wp8 alıcaksın kardesim.Lumia 920,1320,925 üçünden birini al ama kesilnikle lumia 925.En az 4 sene gidersin stabil hızl root gerek yok.8.1 güncellemede gelcek mis gibi
  • XPERIA SP ...neden...

4.6 ekranda 2370 mukemmel bır batarya var gun ıcınde gozun pıl bıtıyomu dıye gostergede kalmaz + rakıplerınden cok daha saglam kasa yapısı var ılk dusmede perte cıkmaz + adreno 320 gpu var,bunu xperıa z de kullanıyor bu acıdan fıyatına gore cok ıyı gpu oyunlarda sıfır sıkıntı + sd kart takabılme avantajın var + kraıt tabanlı yenı nesıl ıslemcı kullanır,yanı s3 gıbı eskı teknolojı degıl zaten ıkı cekırdeklı olmasına ragmen bu teknolojı farkından dolayı 4 cekırdeklı s3 u tokat manyagı yaptı + kısıye gore degısmekle bırlıkte bence harıka tasarımı var ozellıkle alttakı seffaf renk degıstıren bar cok orıjınal + 4.4 kıtkat guncellemesıde alacak + play statıon kolu baglama ımkanında var. + suan fıyatı 950 ye dustu paralelde 850 ye bulunabılıyor..

1000 tl ye cep telefonu 1000 tl ye cep telefonu 1000 tl ye cep telefonu

• Kamerayı çok sorun etmezsen Lumia 1320 tavsiye ederim.
  • android xperia sp
    windows phone Lumia 1320
  • Xperia Sp hikaye lumia 925 şahane
  • Ben de benzer dusuncelerle, ayni butceyle bir telefon arıyorum. 24 gun sonra askerligim bitiyor, ilk gun ilk isim telefon almak olacak. Aklimda S4 Mini var, acikcasi tip olarak ve ekran olarak o hosuma gidiyor. Ancak arastirmalarim neticesinde fiyatinin pahali oldugunu ve tam olarak istedigim telefon olmadigini goruyorum.

Her ne kadar tasarimi ve arayuzu hosuma gitmese de Xperia SP'yi cok oneren var.

Stabil oldugu icin de Lumia'lara aklim kayiyor ve WP8 ile telefon deneyimi yasamak istiyorum. 820 ve 1320 arasinda gidip geldigim oluyor. 1320 sarj olarak daha tatmin edici duruyor. Ancak 820'nin boyutu daha ideal ve ekrani daha kaliteli duruyor.

LG'lere pek bakmadim ama Motorola Moto G fena gözükmüyor. Bir ihtimal de HTC'nin WP8li modeli 8x hosuma gidiyor ama onu pek arastirmadim henüz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lumia 925 kullandım sakın alma derım wifi acmak ıcın bıle program ındırıosun cok eksiği var. uygulama acma hızıda kotu. wp ye hızlı dıyenlere ınanıp almıstım bende. bi işcepi acana kadar arktakı sp 2 kez acıodu uygulamayı. bn o fıyata kesınlıkle sp alın derım
  • Xperia SP
  • 1,nexus 4
    2.experia sp
  • xpreia sp 1100 tl bandında.

moto g ise 750 tl bandında.

tercih senin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.