Şimdi Ara

1000 TL ye Kadar Cep Telefonu Önerisi (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
0
Favori
5.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hell951903

neonun ozelliklerini syarmısınız arkdaşlar

One cikan ozelliklerinden bahsedeyim:
    3.7 inc mobile bravia ekran
    1 ghz islemci adreno 205 gpu 512 mb ram
    8 mp exmor r sensorlu autofocus kamera + 2.on kamera
    Android 2.3 isletim sistemi
    720p hd video kaydi
    vesaire vesaire uzar gider unutmadan sony ericsson tasarimini hatirlatayim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultiMance

quote:

720p hd video kaydi

Tasarım göreceli bi kavramdır Neo alırsan pişman olmazsın.

• xperia arc de memnuniyetsizlikler had safhaya çıktı. resetlemeler ve ram yetmezliğinden şikayetçi insanlar. neoda arc ile ynı donanıma sahip olacağından ondada arc sorunları başgösterebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: l3ortacine16

quote:

Orijinalden alıntı: ultiMance

quote:

720p hd video kaydi

Tasarım göreceli bi kavramdır Neo alırsan pişman olmazsın.

Haklisin illa begenecek diye bisey yok ama begenmeyecegini sanmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetdemirci

xperia arc de memnuniyetsizlikler had safhaya çıktı. resetlemeler ve ram yetmezliğinden şikayetçi insanlar. neoda arc ile ynı donanıma sahip olacağından ondada arc sorunları başgösterebilir.

Ne alaka ayni donanima sahip her telefon sorunlu olacak diye bisey mi var ayrica arc daki sorunlar ufak guncellemelerle giderilebilir
  • Üstadlar bırakın sony'i. Ram'lere bakın o ram'lerle hiç birsey yapılmaz. Daha telefon aşamasında çok yolları var. He tasarım dersenizona hiçbir seydiyemem on numara tasarımı var.
  • Arkadaşlar Almanya'dan telefon getirtme durumum var...

Almanya ile Türkiye'deki telefon fiyatları arasında ve Almanya'dan alsak burada kullanma konusunda sıkıntı varmı? eğer olursa SGS II yada LG Black almayı düşünüyorum..

Siz ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hulusi

Arkadaşlar Almanya'dan telefon getirtme durumum var...

Almanya ile Türkiye'deki telefon fiyatları arasında ve Almanya'dan alsak burada kullanma konusunda sıkıntı varmı? eğer olursa SGS II yada LG Black almayı düşünüyorum..

Siz ne dersiniz?

almanya ile burada pek bir fark yokmus hocam ondan dolayi burdan alsan daha iyi
  • 1 ay içinde baldızım gelicekti.. ona aldırayım diyordum.. öğle arası
    Turkcell TİM'e gittim.. x5'e baktım.. 542 TL'ye bıraktılar.. olmazsa onu alayım diyorum..
  • HTC Incredible S samsung galaxy s yada sony Sony Ericsson Xperia Arc derım ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: hulusi

1 ay içinde baldızım gelicekti.. ona aldırayım diyordum.. öğle arası
    Turkcell TİM'e gittim.. x5'e baktım.. 542 TL'ye bıraktılar.. olmazsa onu alayım diyorum..

Güzel bir secim yaparsiniz hocam
  • arkadaşlar tercihim yapılı BANA GALAXY S 2 VE ABLAMA N8 YARDIM EDEN HERKESE TEŞEKKÜRLERMİ SUNUYORUM
  • Hayırlı olsun şimdiden..
  • quote:

arkadaşlar tercihim yapılı BANA GALAXY S 2 VE ABLAMA N8 YARDIM EDEN HERKESE TEŞEKKÜRLERMİ SUNUYORUM

20 Temmuzda Neo gelcek beklemeni öneririm ablan için.
  • arkadaşlar ablama neoyu gösterdim fikri değişti fiyat en fazla ne kadar olur sizce?
  • quote:

arkadaşlar ablama neoyu gösterdim fikri değişti fiyat en fazla ne kadar olur sizce?

En fazla 1200 lira olur diye tahmin ediyorum ablan kesinlikle neo yu beklesin
  • bence boştan yere neoyu bekleme kardeş. arc donanımı ile aynı. ekstrada ön kamera var sadece ekran küçük. arc deki sıkıntılar büyük bir ihtimal bundada olacaktır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

bence boştan yere neoyu bekleme kardeş. arc donanımı ile aynı. ekstrada ön kamera var sadece ekran küçük. arc deki sıkıntılar büyük bir ihtimal bundada olacaktır

Ya simdi bisey derdim ama olmayacak senin n8 inde de sorunlar vardi naptilar guncellemeyle halletmeye calistilar arcda da guncellemelerle giderilebilir ayrica ayni donanim diye arc daki sorunlar neo da olacak diye bisey yok
  • quote:

bence boştan yere neoyu bekleme kardeş. arc donanımı ile aynı. ekstrada ön kamera var sadece ekran küçük. arc deki sıkıntılar büyük bir ihtimal bundada olacaktır

Arc'taki sorunlar inceliğinden dolayıydı bu telefon kalın.Pek bi problem olmaz
  • hadi tamam resetleme yazılımsal diyelim güncellemeyle düzelir. peki ram sorununu napacaz? yazılımla ram sorunu düzelirmi düzelmez. sonuçta bir andorid için o ram yeterli gelmiyor. ayrıca n8 şu an gayet stabil hiç bir sorunu yok. bir ay sonra gelecek güncelleme ile çok daha iyi olacak. videolar ortada
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.