Şimdi Ara

1000 TL ye Kadar Cep Telefonu Önerisi (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
258
Cevap
0
Favori
5.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bence xperia arc ve neo yerine optimus black tercih edilebilir. 1 ghz işlemci, 512 mb ram ve 2 gb dahili hafızasıyla androidi doyurur sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1 HiT u DowN

quote:

Orijinalden alıntı: yer06mafia

Yok artık Derken ?
    Kendi Görüşürüm Sadece Fikrimi Söylemek İstedim.
    ßen Nokia 5800 Kullanıyorum Ve gayet Memnunum..

1. lütfen adam gibi yaz.
    2.Şimdi bilmesek 5800 ı tamam diyeceğiz, ama bilmeyen yoktur herhalde 5800'ı, nasıl hantal sorunlu bir telefon olduğunu, sadece o dandik dokunmatiği almamak için bir neden.

ßak Şimdi Arkadaşım Herkez ßurda Bi kaç telefon Önericek Bende Kendi Telefonumu Önerdim...

ßen Nokia 5800 Kullanıyorum Ve gayet Memnunum Diyerek Sana Hakaret mi Ettim ?

Sen Şimdi Durmuş ßana Lütfen adam Gibi Yaz Diyosun Sen önce ßi Adam oL Sonra ßenim Adamlığım Hakkında yorum yap..!

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 1 HiT u DowN

quote:

Yok artık Derken ?
    Kendi Görüşürüm Sadece Fikrimi Söylemek İstedim.
    ßen Nokia 5800 Kullanıyorum Ve gayet Memnunum..

1. lütfen adam gibi yaz.
    2.Şimdi bilmesek 5800 ı tamam diyeceğiz, ama bilmeyen yoktur herhalde 5800'ı, nasıl hantal sorunlu bir telefon olduğunu, sadece o dandik dokunmatiği almamak için bir neden.

ßak Şimdi Arkadaşım Herkez ßurda Bi kaç telefon Önericek Bende Kendi Telefonumu Önerdim...

ßen Nokia 5800 Kullanıyorum Ve gayet Memnunum Diyerek Sana Hakaret mi Ettim ?

Sen Şimdi Durmuş ßana Lütfen adam Gibi Yaz Diyosun Sen önce ßi Adam oL Sonra ßenim Adamlığım Hakkında yorum yap..!

Yuh ne alaka ya biraz aklını kullan yazım tarzına diyorum ben, "ß" bu harfi kullanmanı sürekli büyük küçük harf kullanmanı diyorum ben, senin anladığın şeye bak, birde bana adam ol diyor.Ayrıca adam samsung galaxy s 2 diyor, sen gelip 5800 diyorsun biraz araştır ya kaç yıl öncenin basmatik symbian telefonuyla çift çekirdek işlemcili android işletim sistemli galaxy s 2 yi kıyaslıyorsun ya, biraz mantık biraz aklınızı kullanın yazmadan önce.Birde aynı özellikte diyorsun..Aynı bir tane özelliği yok iki telefonun, ikisinin de telefon olması dışında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1 HiT u DowN -- 6 Temmuz 2011; 6:56:13 >

• adam ne konu açıyor sız ne dalasıyorsunuz bırbırınıze ıyıce copluge cevırdınız buraları
  • Ablana: Xperia Neo
    Kendine: SGS 2
    alacaksın değil mi ?
    Hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: l3ortacine16

Ablana: Xperia Neo
    Kendine: SGS 2
    alacaksın değil mi ?
    Hayırlı olsun

sanırım öle saol
  • arkadaşlar galaxy s2 aldım şimdi şarja takıyorum tam bilmiyorum ya telefona alışıyorzu daha :)
  • hayırlı olsun dostum
  • teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hell951903

arkadaşlar galaxy s2 aldım şimdi şarja takıyorum tam bilmiyorum ya telefona alışıyorzu daha :)

Hayırlı olsun ...ben sana almaman için birşey söylecektim geç kaldım Bu yazdıkalrımı mutlaka oku :

1-Telefon biliyosun ki pahalı çalınma riski çok yüksek..herkezin gözü onda..Dikkat et ;)

2-SAMSUNG GALAXYS s i9000 satışı durdurulmamış ..Onu alabilrisin dicektim ..

3-Samsung galaxy s i9000 'un sar değeri samsung galaxys s2de baya az dicektim

4-Elindeki telefon çift çekridek harika tercih..

5-Ablana samsung galaxy i9000 u öner..bakalım ne diyecek

• quote:

arkadaşlar galaxy s2 aldım şimdi şarja takıyorum tam bilmiyorum ya telefona alışıyorzu daha :)

içindeki şarjı bitir öyle tak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fiyala

quote:

Hayırlı olsun ...ben sana almaman için birşey söylecektim geç kaldım Bu yazdıkalrımı mutlaka oku :

1-Telefon biliyosun ki pahalı çalınma riski çok yüksek..herkezin gözü onda..Dikkat et ;)

1.riski biliyorum eğer kaderde varsa oda calınır 3310da calınır
    2-boşver benim gözüm bunu kestirmişyi
    3-sar değeri onmli deil
    4-saol
    5-onereyim

saolasın krdşm :)

• Hayırlı olsun darısı başıma
  • quote:

quote:

quote:

3-sar değeri onmli deil
    4-saol
    5-onereyim

Ama elindeki telefon şuan dünya üzerindeki en hızlı telefon ..Çok değerli bi telefon asla pişamn olmaycaksın ..Hayırlı kullan.ç.İnşşallah çaldırmassın ama afedersin yanlış anlamazsan yaşını söylermisin ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

3-sar değeri onmli deil
    4-saol
    5-onereyim

Ama elindeki telefon şuan dünya üzerindeki en hızlı telefon ..Çok değerli bi telefon asla pişamn olmaycaksın ..Hayırlı kullan.ç.İnşşallah çaldırmassın ama afedersin yanlış anlamazsan yaşını söylermisin ?

16 yaşındayım ole her yere giderken cıkarmam mesela kalabalık yerlere maça falan... :)

• İnsanlarımız çok fakir. 1000 tl'ye telefon almak zorunda kalıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Regionella

İnsanlarımız çok fakir. 1000 tl'ye telefon almak zorunda kalıyorlar.

İnsanlarımız çok cahil..Paralarıyla kendini bi halt sanıyolar..

------------------------------------------------------------------------------

Ya bu arada benim telefon içi ay sonuna düştü :D 4 hftalığına yazlığa gidicez yazlıktan gelincede telefonu sipariş edicem telefoncuya..Aslında şimdidende edebilirimde dışarı çkmaya hiç niyetim yok
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Regionella

İnsanlarımız çok fakir. 1000 tl'ye telefon almak zorunda kalıyorlar.

İnsanlarımız çok cahil..Paralarıyla kendini bi halt sanıyolar..

------------------------------------------------------------------------------

Ya bu arada benim telefon içi ay sonuna düştü :D 4 hftalığına yazlığa gidicez yazlıktan gelincede telefonu sipariş edicem telefoncuya..Aslında şimdidende edebilirimde dışarı çkmaya hiç niyetim yok

İnsanlarımız ironiden anlamıyorlar.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.