Şimdi Ara

1000 tl ye kadar cep tlf önerisi olan !!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb arkadaşlar.akıllı cep tlf almak isityorum.şimdiye kadar hiç kullanmadım.sık sık tlf değiştiren biri değilim.en az 3 yıl kullanırım.beklentim

olarak şarjı hemen bitmeyen,androidi olan,görüntülü görüşme yapabileceğim,nfc desteği,internete girişte beni kasmayan,çap olarak fazla

büyük olmayan ( note 2 gibi ) bir tlf almak istiyorum.önerileriniz nelerdir ? tşk ediyorum...

• büyük olmayan ( note 2 gibi ) bir tlf almak istiyorum ..... yani Note 2 den büyüğü de mi var ?
  • note 2 ebatlarında olmasın
  • Xperia sp o paraya en ıyısı,nexus falan dıye sayıklıyanlar olacaktır yanlısa dusme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: depeche35

büyük olmayan ( note 2 gibi ) bir tlf almak istiyorum ..... yani Note 2 den büyüğü de mi var ?

mega ? z ultra ? one max ? 1020 ?

• Kapkara Kartal kullanıcısına yanıt
    evet doğru mega , z ultra piyasda şu an. Utandırdın beni....
  • quote:

evet doğru mega , z ultra piyasda şu an. Utandırdın beni....

utandırma team

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kapkara Kartal kullanıcısına yanıt
    Aklım fikrim Nexus5 de diğer tüm modelleri attım beynimdem....
  • xperia sp düşünüyorum ama 1250 tl den aşağıya bulamadım.general mobile discovery nasıl acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: durmazzz1

xperia sp düşünüyorum ama 1250 tl den aşağıya bulamadım.general mobile discovery nasıl acaba ?

iYİdir discovery
    Birde HTC8X bulursan kaçırma o fiyata. Windows phone'lu ama güzel çok.
  • quote:

Aklım fikrim Nexus5 de diğer tüm modelleri attım beynimdem....

• quote:

Orijinalden alıntı: durmazzz1

mrb arkadaşlar.akıllı cep tlf almak isityorum.şimdiye kadar hiç kullanmadım.sık sık tlf değiştiren biri değilim.en az 3 yıl kullanırım.beklentim

olarak şarjı hemen bitmeyen,androidi olan,görüntülü görüşme yapabileceğim,nfc desteği,internete girişte beni kasmayan,çap olarak fazla

büyük olmayan ( note 2 gibi ) bir tlf almak istiyorum.önerileriniz nelerdir ? tşk ediyorum...

Sen android alma windows 8 al bence
  • neden windows 8 ?
  • şarj konusu önemliyse windows8 li bişey al. daha önce android kullanmadığın için zorluk da çekmezsin alışmak için. lumia 925 düşünebilirsin şarjı gayet iyi gidiyor kamera performansı da oldukça iyi ve çok şık bir telefon. htc 8x de hoş fiyatı da bayağı düştü ama nfc var mı onda bilmiyorum
  • tşk bangez önerilerini değerlendireceğim.
  • 1150 ye s4 mini al şık bi tasarımı var şahsen ben o fiyat arasında bir şey alsam s4 mini alırdım ekran büyük sevmiyorum demişsin hem
  • 920

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.