Şimdi Ara

1000 Tl'ye kadar telefon önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar ben yeni bir telefon almak istiyorum bu rakamın üstüne hiç birşekilde çıkamam en son getirebildğim bu kadar. Aradığım Özellikler kamerası iyi olsun yani en az 720p kayıt yapsın. akıcı bir internet performansı olsun. şarjı 1 gün gitsin, en azından akşama kadar.uygulama oyun felan önemli değil. HTC'8s i düşünmüştüm ama bilemiyorum güvemiyorum yeni işletim sistemine. Siz hangisini önerirsiniz?

• Galaxy Nexus olabilir
  • tabiki öncelikle nexus
    daha sonra xperia p s advance s3 mini
  • quote:

Orijinalden alıntı: sun_sabre

Merhabalar ben yeni bir telefon almak istiyorum bu rakamın üstüne hiç birşekilde çıkamam en son getirebildğim bu kadar. Aradığım Özellikler kamerası iyi olsun yani en az 720p kayıt yapsın. akıcı bir internet performansı olsun. şarjı 1 gün gitsin, en azından akşama kadar.uygulama oyun felan önemli değil. HTC'8s i düşünmüştüm ama bilemiyorum güvemiyorum yeni işletim sistemine. Siz hangisini önerirsiniz?

Valla bana sorarsan S3 mini yada s2 al derim hatta ucuza düşürürsen note bile alabilirsin( 1 )
  • s3 mını ıle htc 8s arasında kaldım hangısını onerırsınız hafta ıcınde alıcam maksımum 1000 e
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert0751

s3 mını ıle htc 8s arasında kaldım hangısını onerırsınız hafta ıcınde alıcam maksımum 1000 e

samsung daha dandiriktir yapı olarak ancak 1 gb ram ile daha performanslıdır htc ile daha dayanıklıdır 512 mb ram mevcuttur buna windows 8e yetmez
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.