Şimdi Ara

1000 TL ye kadar telefon önerisi ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: stevejones

Pek dusecegini sanmam belki g3 z2 piyasaya girince az biraz iner 1300 dolaylarinda g2 bulunca al bence.

G2 nin oyun performansı nasıl ? 2GB Ram 4 çekirdek 2,3 ghz iyi gibi ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mozartkugeln

quote:

Pek dusecegini sanmam belki g3 z2 piyasaya girince az biraz iner 1300 dolaylarinda g2 bulunca al bence.

G2 nin oyun performansı nasıl ? 2GB Ram 4 çekirdek 2,3 ghz iyi gibi ama.

Suan icin acamadigi oyun yokzaten youtube g2 ve oyun isminiyazip performansini gorebiirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xperia Sp

• almışken bi kere alacaksın.

1300 e g2 tavsiye ederim.

elite den falan uzak dur.malzeme kalitesi sorunlu cihazlar.dünyanın en kolay şeyi donanımı artırmak.çinliler zaten bundan başka bişey yapmıyorlar.kütük gibi elite alacağına şık bir g2 al
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender ahmet

almışken bi kere alacaksın.

elite den falan uzak dur.malzeme kalitesi sorunlu cihazlar.dünyanın en kolay şeyi donanımı artırmak.çinliler zaten bundan başka bişey yapmıyorlar.kütük gibi elite alacağına şık bir g2 al

aynen usttekı satırlara katılıyorum sırf donanımla olmaz ve malesef olculemeyen yazılamayan kalıte saglamlık uyum gıbı krıterlerı bızım mıllet es gecıyor ama sonrasında yazık oluyor,elıte melıte once ekran jelatıne duzgun ısletım sıstemı yazsınlar ADROİD nedır abı yaa snapdrogon falan nedır
     1000 TL ye kadar telefon önerisi ?

• xperia sp olabilir
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ender ahmet

almışken bi kere alacaksın.

aynen usttekı satırlara katılıyorum sırf donanımla olmaz ve malesef olculemeyen yazılamayan kalıte saglamlık uyum gıbı krıterlerı bızım mıllet es gecıyor ama sonrasında yazık oluyor,elıte melıte once ekran jelatıne duzgun ısletım sıstemı yazsınlar ADROİD nedır abı yaa snapdrogon falan nedır
     1000 TL ye kadar telefon önerisi ?

SNAPDROGON

• Kesinlikle Xperia sp hocam tabi sp nin kötü olduğu taraflarda var . Moto G de düşünebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mozartkugeln

Arkadaşlar 1000 tl ye kadar olan oyun oynayabileceğim ve internette takılabileceğim bir telefon arıyorum şu an Xperia SP yi düşünüyorum ama görüşlerinizi alabilrmiyim ? Android olması tercihim

Hocam xperia s vardi abimde aldigina bin pisman oldu. Satti sonra zten. Yani bizim dilimiz yandi soonyden. 200 tl daha biriktir istanbulbilisimden nexus 5 al. 1200 tl.

• sp iyi

• sp
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.