Şimdi Ara

1000 TL ye klasik model tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1000 TL ye açık renk kadranlı klasik model bir saat arıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Birde sirkeci fiyatları internet fiyatlarından daha mı düşük oluyor, bilen varsa cevap verirse sevinirim.

TISSOT T019.430.16.031.01

Bugün bu saati denedim. Resimde göründüğünden çok daha guzel duruyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İnternette 1400-1500 liralık saati sirkeciden 800-900e alırsın tabi nakit alman lazım yoksa fark yok
  • Nakit almayı planlıyorum . Eğer o kadar fark varsa 1000 liraya baya güzel birşey alabilirim.

• Sirkecide tavsiye edeceginiz dükkan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimksm

Sirkecide tavsiye edeceginiz dükkan var mı?

Bütün dükkanları gez hepsinden yaklaşık bir fiyat alırsın.Sonra o yaklaşık fiyatlarda en uygun yeri biraz daha zorla.Yani sana 800 dediyse onu 40-50 lira daha düşürürsün.
  • quote:

1000 TL ye açık renk kadranlı klasik model bir saat arıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Birde sirkeci fiyatları internet fiyatlarından daha mı düşük oluyor, bilen varsa cevap verirse sevinirim.

TISSOT T019.430.16.031.01

Bugün bu saati denedim. Resimde göründüğünden çok daha guzel duruyor.

o saati koluna takmışken çıkarma,850 liraya almıştım bende tissot visodate,çok şık gören hayran kalıyor

• Ne zaman almıştın?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    850.000 TL ye kadar tavsiye
    2 yıl önce açıldı
    1.200 tl ye araç tavsiyesi
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ne kadar istediler o saatte acaba sizden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -dehşet-

Ne kadar istediler o saatte acaba sizden?

Bir alışveriş merkezinde saat ve saat mağazasında 1188 TL dediler.
  • Saat ve saat sitesi bazı ürünlerine %15 bazı ürünlerine %30 indirim uyguluyor bazı zamanlarda.Şu an istediğiniz modelde %15 indirim var ve taksitli fiyatlarına vade farkı koyuyor.%30 indirimli ürünlerine peşin fiyatına taksit yapıyor.Geçenlerde ben de bir saat aldım saat ve saat sitesinden inceleme zamanlarımda %15 indirimliyken almaya karar verdiğimde şansıma %30 indirim denk geldi.Sizde eğer beklerseniz %30 indirimle o saati 942,07 TL'ye alabilirsiniz peşin fiyatına 12 taksit avantajı ile tabi bir ihtimal bu.
  • quote:

Saat ve saat sitesi bazı ürünlerine %15 bazı ürünlerine %30 indirim uyguluyor bazı zamanlarda.Şu an istediğiniz modelde %15 indirim var ve taksitli fiyatlarına vade farkı koyuyor.%30 indirimli ürünlerine peşin fiyatına taksit yapıyor.Geçenlerde ben de bir saat aldım saat ve saat sitesinden inceleme zamanlarımda %15 indirimliyken almaya karar verdiğimde şansıma %30 indirim denk geldi.Sizde eğer beklerseniz %30 indirimle o saati 942,07 TL'ye alabilirsiniz peşin fiyatına 12 taksit avantajı ile tabi bir ihtimal bu.

Sirkecide peşin daha ucuzunu bulamazsam öyle yapabilirim.

Şuan internette en ucuz şurada buldum.

http://www.hediyesaati.com/urun/tissot-t019-430-16-031-01/

• Hediye saati Tissot saatleri nerden temin ediyor açıp sormak lazım.Çünkü resmi olarak Tissot'ları sadece saat ve saat firması getiriyor.

http://www.tissot.ch/?stores
  • Sirkeci Evren Saatten Tissot Carson aldım geçen ay. 1600TL satış fiyatından 1200TL'ye düştüler. Saatten memnunum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Engineer

Sirkeci Evren Saatten Tissot Carson aldım geçen ay. 1600TL satış fiyatından 1200TL'ye düştüler. Saatten memnunum.

Aldığınız saatin resmini veya kodunu paylaşır mısınız?
  • quote:

quote:

Sirkeci Evren Saatten Tissot Carson aldım geçen ay. 1600TL satış fiyatından 1200TL'ye düştüler. Saatten memnunum.

http://www.youtube.com/watch?v=K6hGM6rBFkg&list=SPEE89266B1C95116F&index=93

• quote:

quote:

quote:

Aynen bu model.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aynen bu model.

o zaman internet ile sirkeci fiyatları aynı diyebiliriz. Çünkü bu modeli 1200 liraya internetten de temin edebiliriz.

• 800 TL ye aldım saati.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.