Şimdi Ara

1000 TL ye sistem önerisi????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 18 m2 lik bir odaya sinema sistemi almayı planlıyorum.Optik girişinin olması ve ses kalitesi benim için önemli arada müzik de dinlemeyi düşünüyorum bütçem maximum 1000 TL. Biraz araştırma yaptım avr li sistem kurmak için en az 2000 TL yi gözden çıkarmak gerekiyor sanırım. Bu yüzden hazır paketlere yönelebilirim ve elimde media player olduğu için bluray oynatıcılı olmak zorunda değil sistem. Aklımdan logitech z906 veya lg nin sistemleri geçiyor şimdilik. Önerilerinizi bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: sevkin

18 m2 lik bir odaya sinema sistemi almayı planlıyorum.Optik girişinin olması ve ses kalitesi benim için önemli arada müzik de dinlemeyi düşünüyorum bütçem maximum 1000 TL. Biraz araştırma yaptım avr li sistem kurmak için en az 2000 TL yi gözden çıkarmak gerekiyor sanırım. Bu yüzden hazır paketlere yönelebilirim ve elimde media player olduğu için bluray oynatıcılı olmak zorunda değil sistem. Aklımdan logitech z906 veya lg nin sistemleri geçiyor şimdilik. Önerilerinizi bekliyorum.

Mediamarktlarda gunune gore 600 ile 700 tl arasi degisen pioneer htp 071 mevcut. Vsx 311 Avr ve sp11 hoparlor seti 5.1.inceleyin derim, 4 hdmi ve optik girisi mevcut,600 w dts hd ve dolby true hd cozebiliyor. Icinden cikan hop.lar fena degil. Begenmezseniz sadece frontlari degistirseniz yeterli gelecektir. Sinema paketlerinden daha mantikli kanimca.internete bakmayin mediamarktlari arayin sorun. Hayirli gunler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    5000 TL ye kadar sistem tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    25 Bin TL Sistem Önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.