Şimdi Ara

1000 tl ye telefon

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşkar 1000 tl var telefon almak istiyorum telefonda aradığım özellikler; hızlı olsun, oyun kasmadan oynayabileyim, müzik dinlemek, şarjı 1 2 gün gitmeli ve de görünüşü de çok kaba olmasın 4 inç ten sonrası çok kaba geliyo taşıması da zor oluyo . bu fiyata ve bu özelliklere sahip telefon önereniz var mı ?

• Galaxy s alabilirsin. Veya tam oyun zevki için 1400 civarına xperia play.

1000 tl ye telefon
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirt

Galaxy s alabilirsin. Veya tam oyun zevki için 1400 civarına xperia play.

1000 tl ye telefon
    Galaxy s.......
  • quote:

Orijinalden alıntı: Grkm

Galaxy s.......

Alıntıları Göster
    ya samsunglar güncelleme getirmiyo diye duydum ve iphone çakması gibi bişey galaxy s :) aklımda htc desire var ama onun da şarj sorunu var
  • quote:

Orijinalden alıntı: fawkes01

ya samsunglar güncelleme getirmiyo diye duydum ve iphone çakması gibi bişey galaxy s :) aklımda htc desire var ama onun da şarj sorunu var

Alıntıları Göster
    galaxy s için güncelemeler geldi yanlışın var , galaxy s iyi tercih olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Technotronic

galaxy s için güncelemeler geldi yanlışın var , galaxy s iyi tercih olur

Alıntıları Göster
    ya galaxy çok kaba geldi gözüme bi de kamerada flash yok gece çekimlerini çok etkiler mi
  • quote:

ya galaxy çok kaba geldi gözüme bi de kamerada flash yok gece çekimlerini çok etkiler mi

Alıntıları Göster
    Xperia X10 al o zaman , 2.3.3 gelecek ve tasarımı da çok güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

Xperia X10 al o zaman , 2.3.3 gelecek ve tasarımı da çok güzel

Alıntıları Göster
    başka fikri olan ?
  • quote:

başka fikri olan ?

Alıntıları Göster
    Ben de araştırıyorum bu aralar. Bugün Teknosa'da gördüm 899 tl. ye samsung wave2 . Fotoğraf, video çekimi yaptım. Hoşuma gitti cihaz. Ama os olarak " BADA " kullanıyor. Artısı eksisi nedir bilemiyorum. Daha ucuza da bulunabilir sanırım. Bir de ekranı çok zor çiziliyor sanırım. Teknosadaki arkadaş ön camına anahtar ile bayağı vurdu. Kıl kadar çizik olmadı. Bir inceleyin derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sissente

Ben de araştırıyorum bu aralar. Bugün Teknosa'da gördüm 899 tl. ye samsung wave2 . Fotoğraf, video çekimi yaptım. Hoşuma gitti cihaz. Ama os olarak " BADA " kullanıyor. Artısı eksisi nedir bilemiyorum. Daha ucuza da bulunabilir sanırım. Bir de ekranı çok zor çiziliyor sanırım. Teknosadaki arkadaş ön camına anahtar ile bayağı vurdu. Kıl kadar çizik olmadı. Bir inceleyin derim

Alıntıları Göster
    bada hakkında fikri olan var mı android ile yarışabilir mi ?
  • quote:

mümkün değil yarışması
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

quote:

mümkün değil yarışması

Alıntıları Göster
    o zaman 900 lira wave 2 ye verceğime 1000 lira galaxy yada desire daha mantıklı

• quote:

Valla mağazada ki arkadaş badayı bayağı övdü. İleride samsung tüm telefonların da bu işletim sistemini kullanacak dedi. Kendi kullandığı telefon da wave2 o yüzden toz kondurmamış olabilir.
  • quote:

Valla bence gidip bir kendinizde görün derim. wave in ekran görüntüsü, video ve fotoğraf çekimi gerçekten çok güzel. Tabii ki galaxy s kendini her anlamda ispatlamış bir cihaz. Fiyat farkı çok değilse bence de sgs
  • quote:

Orijinalden alıntı: sissente

quote:

Valla bence gidip bir kendinizde görün derim. wave in ekran görüntüsü, video ve fotoğraf çekimi gerçekten çok güzel. Tabii ki galaxy s kendini her anlamda ispatlamış bir cihaz. Fiyat farkı çok değilse bence de sgs

Alıntıları Göster
    200 tl bi fiyat farkı var arada değer mi orasını bilemem sgs nin de ekranı wave kadar iyi.

• sony ericsson xperia x10 dan bahsetmişsiniz zaten...
  • quote:

Orijinalden alıntı: castraelectro

sony ericsson xperia x10 dan bahsetmişsiniz zaten...
    x10 da flash desteği,multitouch güncelleme ile geldi mi bunlar?
  • quote:

x10 da flash desteği,multitouch güncelleme ile geldi mi bunlar?

Xpr. X10'a Android 2.1 güncellemesi ile multi-touch desteği gelmiştir. Flash desteği 2.3.3 güncellemesi ile gelecek. Yani şu an flash desteği yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: castraelectro

sony ericsson xperia x10 dan bahsetmişsiniz zaten...
    Ben olsaydım galaxy s alırdım.Daha güzel duruyor gerçi htc desire görmedim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BB2CECC18

Ben olsaydım galaxy s alırdım.Daha güzel duruyor gerçi htc desire görmedim :)

Alıntıları Göster
    peki flash desteği galaxy s de var mı ? ve ben mesela x10 alsam multi touch güncellemesi yapmam gerekir mi yoksa aldığımda güncellenmiş olarak mı gelicek ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fawkes01 -- 7 Mayıs 2011; 23:54:20 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.