Şimdi Ara

1000 tl ye telefon (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Mustafa877

Nexus 4 veya Sony Xperia SP de asphalt 8 modern combat gta san andreas temle run subway surfers gibi oyunları akıcı oynayabilir miyim? arkadaşımda htc desire 500 var fiyatıda iyi memnun önerirmisiniz

xperia sp ve nexus 4 ile oynayamayacağın oyun yok sp malzeme kalitesi ,garanti , tasarım, batarya,dayanıklılık,ses,kamera,internet hızı,led bildirimi gibi özellikleri bakımından nexus 4 ten iyi. nexus 4 ün daha iyi olduğu yanları sadece akıcılığı ve güncelleme desteği.güncelleme desteği kesilmek üzere ama romları her zaman bulunur.bu a rada nexus 4 ün bataryası gerçekten kötü
  • Yaza kadar kalmaz dedikleriniz ne nexus 4 ne SP ne de gmd

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazın almaktan vazgeçtim
  • Ne çok telefon varmış ya kafam çok karıştı tam şunu alayım diyorum başka bir şey çıkıyo
  • Valla sp'nin kaldırmayacağı oyun yok. Youtubedan oyun denemelerini izlemelisin. Ayrıca kasa kalitesi olarak da hepsini tokatlar

• Hepsi aynı git eline al ölç biç tart hangisine ısındıysan onu al

• Teşekkürler sony xperia sp alacağım büyük ihtimal herkes öneriyor teşekkürler cevaplarınız için nereden almamı önerirsiniz?
  • Önermek kolaydır kendin için uygun olanı bulmalısın.nexus batarya yönünden sıkıntı SP de bana göre ekranı kötü.uygun bulduğun yerden al.ama ekran ve batarya konusunu araştır.

• Ekran çok sorun olmaz sony görünüş olarak ta güzel aklımda zopo 998 de var ama güvenemiyorum ne yapayım sizce? sony 4.4 alacak mı?
  • quote:

Ekran çok sorun olmaz sony görünüş olarak ta güzel aklımda zopo 998 de var ama güvenemiyorum ne yapayım sizce? sony 4.4 alacak mı?

tabiki zopo 998 sp pişmanlıktır.
  • quote:

Ekran çok sorun olmaz sony görünüş olarak ta güzel aklımda zopo 998 de var ama güvenemiyorum ne yapayım sizce? sony 4.4 alacak mı?

sony sp modelini 4.4 kapsamına aldı diye hatırlıyorum.belki almış bile olabilir
  • o fiyata bence temiz 3 -4 aylık note 2 yada g2 almanı tavsiye ederim arkadaşım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydenz

quote:

Zopo ne zaman gelecek?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aydenz

quote:

Zopo ne zaman gelecek?

nisanın 1 veya 2. haftasında satışa çıkacak
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.