Şimdi Ara

1000 tl ye telefon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yaza doğru telefon almayı düşünüyorum bütçem 1000 tl genellikle oyun oynarım ara sıra müzik dinlerim telefon beni 2-3 sene götürmeli ne önerirsiniz aklımda nexus 4 ve general mobile discovery 2 var

• Bir de aklımda sony xperia sp var
  • 2 Gb Ramlı Canavar gibi Nexus 4 tabii ki.

Lumia 925 veya 1320 düşündün mü ?
  • Düşündüm ama genelde oyun oynadığım için çok iyi değil dediler oyun konusunda bir de çok karışık falan dediler teknosa da nexus 4 949tl ama kutu hasarlı diyor bir sorun olur mu?
  • Nexus 4 oyunlar konusunda iyi de... S3'ün hem müzik performansı hem de oyun performansı iyi. Rami 1 gb multitaksing hariç pek bir problemi yok ama 3 sene götürür mü bilmem.
  • samsung galaxy s3 de donan oyun görmedim hele 4.3 güncellemesiyle daha bir iyi oldu nexus 4 de güzel tercih ama ses kalitesi ve kamerası iyi değil
  • nexus4 den daha iyisinini bulamazsın o fiyata

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler cevaplarınız için s3 1000 tl ye yok galiba müzik çok sıkıntı olmaz ama kamera çok mu kötü?
  • Elite var o fiyata onun disinda.Nexus 4 veya kalite istersen Sony Xperia SP

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nexus 4 veya Sony Xperia SP de asphalt 8 modern combat gta san andreas temle run subway surfers gibi oyunları akıcı oynayabilir miyim? arkadaşımda htc desire 500 var fiyatıda iyi memnun önerirmisiniz
  • tabiki elite lite

• hocam bende yaza dogru bu fiyat araliginda telefon alicam ben azerbaycanda yasiyorum burda fiyatlar turkiyeden az da olsa ucuz bence sen bekle mate 2 ,desire 816 ve 610 ,lg l90,xperia m2 ve t2 ultra cikacak sonra hangisi fiyat araliginda uygunsa onu al bu cihazlar seni uzmez ben de ya g pro ya da bunlardan birini alicam

• yazin alicaksan elitenin fiyati dusebilir . Eger dusmezse lite alabilirsin ...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zopo 998 :D 2Gb Ram
  • General mobile discovery elite ye baktım gerçekten güzel telefon 16gb modeli 999tl miş ama bulamadım hiç bir sitede Türkiye de satılmıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa877

Merhaba arkadaşlar yaza doğru telefon almayı düşünüyorum bütçem 1000 tl genellikle oyun oynarım ara sıra müzik dinlerim telefon beni 2-3 sene götürmeli ne önerirsiniz aklımda nexus 4 ve general mobile discovery 2 var

1 gen mobıle para kaptırma sakın

2 sp nexus dahıl tokatlar

3 nexusa batarya dayanmaz

4 nexusla sd kart kullanılmaz

5 nexus cabuk ısınır

6 xperıa sp de 4.4 alacak ve ram tuketımı dustugu ıcın daha rahat yetecektır

7sp kasa olarakta hepsınden daha dayanıklıdır.

1000 tl ye telefon 1000 tl ye telefon 1000 tl ye telefon

• bunlarda gm servısının berbatlıgı ve sıkayetlerı..

1000 tl ye telefon 1000 tl ye telefon 1000 tl ye telefon 1000 tl ye telefon 1000 tl ye telefon 1000 tl ye telefon 1000 tl ye telefon 1000 tl ye telefon 1000 tl ye telefon 1000 tl ye telefon 1000 tl ye telefon

• stevejones gerekli ayarı verdi bize söylenecek bişe bırakmadı

• Zopo 998 baktım görünüşü falan hoşuma gitti Türkiye ye gelecek diyorlar zopo 998 mi nexus 4 mü?
  • Xperia m2 yi bekle derim hem şık hem sony kalitesi o fiyatta olur bence

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.