Şimdi Ara

Android Başlatılıyor Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
34.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefonu yeniden başlatayım dedim başlatmaz olaydım. Android başlatılıyor 1 of 1 uygulama optimize ediliyor ekranında kalıyor. Yok mudur çözümü. Format demeyin kalbime iner valla. O kadar önemli şeyler var ki. Telefon markası Sony Xperia C4.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Android Başlatılıyor Sorunu: Nedenleri ve Çözümleri

Android cihazınız "Başlatılıyor" ekranında kalıyor ve açılmıyorsa, bu yaygın bir sorundur. Bu sorunun birkaç nedeni olabilir ve çözümleri de değişebilir.

"Başlatılıyor" ekranında kalmanın en yaygın nedenlerinden biri, telefonunuzun uygulamalarını veya işletim sistemini güncellerken optimize etmesidir. Bu işlem biraz zaman alabilir, bu nedenle sabırlı olmanızı öneririz.

Ancak cihazınız birkaç saatten uzun süredir "Başlatılıyor" ekranında kalıyorsa, aşağıdaki adımları denemelisiniz:

• Telefonunuzu yeniden başlatın: Güç düğmesine uzun basarak telefonu kapatın ve ardından tekrar açın. Bu, cihazınızın işletim sistemini sıfırlayabilir ve sorunu çözebilir.
    • Güvenli modda başlatın: Bu, üçüncü taraf uygulamaların yüklenmeden telefonu başlatmanıza olanak tanır. Güvenli modda, soruna neden olan uygulamayı belirleyebilir ve kaldırabilirsiniz.
    • Fabrika ayarlarına sıfırlayın: Bu son ve en uç çözümdür, ancak cihazınızdaki tüm verileri silecektir. Fabrika ayarlarına sıfırlama işlemine başlamadan önce önemli verilerinizin yedeklendiğinden emin olun.

"Başlatılıyor" ekranı sorununu çözmek için aşağıdaki adımları da deneyebilirsiniz:

• Bataryayı çıkarın ve yeniden takın: Bazı modellerde çıkarılabilir batarya bulunur. Bataryayı çıkarın, birkaç dakika bekleyin ve ardından yeniden takın.
    • Şarj cihazına bağlayın: Telefonunuzun şarjı azsa, şarj cihazına bağlamak "Başlatılıyor" ekranı sorununu çözebilir.
    • Google destek ekibiyle iletişime geçin: Yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse, Google destek ekibiyle iletişime geçmeniz gerekebilir.

Çoğu durumda, "Başlatılıyor" ekranı sorunu yukarıdaki adımlardan biriyle çözülebilir. Ancak sorun devam ediyorsa, cihazınızda daha ciddi bir sorun olabilir ve yetkili bir tamirciye götürmeniz gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bende de aynı sorun oldu lg g4 var. Telefon açılışta 10-15 dk gibi bir zamanda açılıyordu.

2 hafta boyunca uğraştım 2 kere format attım.

1 formattan sonra uygulamalarımı tekrar yükledim ve tekrar aynı oldu. 2. Formattan sonra uygulamaları tek tek yükledim ve her seferinde telefonu yeniden başlattım ve sorunlu uygulamayı buldum. 1 senedir kullandığım oyun çıktı. A Word Kelime Oyunu. Oyunu indirdim aynı sey tekrar oldu. Kaldırdım düzeldi.

En son guncelledigin uygulamaları gozden geçir.

Çünkü farklılık gösteriyormuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bendede benzer sorun var ama telefon açılmıyor 1uygulama optimize edildi sonra android başlatılıyor ekranında kaldı bi 8 saattir böyle şimdide ekranın bi kısmı yanıp sönmeye başladı garantiye vericem bu gidişle
  • Bende de ayni sorun vardi. Benim tel asus zenfone. Aword uygulamasini kaldirdim duzeldi.

• Bende halen geç açılıyor hangi uygulama bulamadım. Bulmamın imkanı yok mu, her açılışta 10-15 dakika bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: awarahoon82

Bu mesaj silindi.
    Allah bin kere razı olsun. Kafa topu 2 yi sildim cihazı direk yeniden başlattım açıldı. 1 haftadır atmadığım format kalmamıştı. Çok sağolun. Konu sahibi c4 kullanıyorum bende sil o kafa topunu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akr3p0lis

Allah bin kere razı olsun. Kafa topu 2 yi sildim cihazı direk yeniden başlattım açıldı. 1 haftadır atmadığım format kalmamıştı. Çok sağolun. Konu sahibi c4 kullanıyorum bende sil o kafa topunu :)

Alıntıları Göster
    Bende kafa topu 2 yok ki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Android Başlatılıyor Sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.