Şimdi Ara

[ÇÖZÜLDÜ] Laptop Açılışta WİFİ Başlatılma Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
12.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Grundig 1Z6-GNB1540A1B8 Model Laptop Her Açılışta WİFİ Kapalı Oluyor Sürekli FN+F2 Yapmak Zorunda Kalıyorum,

Çok araştırma yaptım Tüm sürücüleri Güncel ama ne Yaptıysam Bu Sorunu Çözemedim,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend_84 -- 20 Ağustos 2018; 16:25:2 >

• Sorunu Çözdüm;

Windows 10 İçin pHOTKEY (Dokunmatik Tuş) Driveri'ni Bulup Yükledim ve aşağıdaki kodları sırasıyla girdim Sorun Çözüldü, Umarım bu sorunu yaşayanların İşine Yarayacaktır,

Kodlar :

1: netsh int ip reset a.txt
    2: netsh winsock reset
    3: netsh winhttp reset proxy
    4: netsh advfirewall reset
    5: ipconfig /flushdns

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend_84 -- 20 Ağustos 2018; 16:30:36 >

• allah senden razı olsun ben windows 7 den windows 10 a geçtim aynı pc ile tek sorunum bu wifi bide ekran açılışta siyah kalıyordu düzelmiyordu ne yaptıysam ne denediysem olmadı kapağı kapatıp tekrar açınca bekleme moduna geçiyor beklemeden çıkınca düzeliyordu
    fakat sizin paylaştığınız bu yazılım hem wifiyi hemde bu ekran açılışta siyah ekranda kalma sorunumu çözdünüz çook teşekkür ederim
  • Amin cumlemizden hocam, sorununuzu cozdugunuze sevlndlm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Grundig GNB 1670 B1 i7 modelinde de çalışıyor bu sürücü.
    edit: Bu sürücüyü tek başına kurunca wifi fn tuşu çalışmıyor ve fn tuşlarını kullanırken simgeleri çıkmıyor. İlk öncehttps://download.arcelik.com.tr/Download.Drivers/PEGATRON%20P023/Hotket%20Driver%20Win7.rar buradakini kurup, peşine de yukarıda paylaşılmış olanı kurunca düzeliyor.
    Veya ikisini de kurmayıp sadece bunu kurunca da düzgün çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heisenberg61 -- 30 Eylül 2019; 19:16:53 >

• deniycem bunu, teşekkürler paylaşım için.
  • Merhaba...
    Belirttiğiniz kodları nereye giriyoruz acaba. Teşekkürler...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Android Başlatılıyor Sorunu
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • webmastertrb W kullanıcısına yanıt
    Yönetici moduyla açılmış CMD.
  • Karanlık Ülke kullanıcısına yanıt

hocam üzerinden epey vakit geçmiş ama aynı sorunu win 7 64bitte yaşıyorum her seferinde fn+f2 hatta bazen sistemden aç kapa düzletmem gerekiyor. bununla ilgili dikkatinizi çeken bir fix gördünüz mü?

• the_teacher kullanıcısına yanıt

Konuda yazılanlar işe yaramadıysa maalesef bir bilgim yok. Diyelim ki Wi-Fi bağlantısı sağlayamıyorsunuz. O sıra USB farenizi çıkarın, eğer tekrar taktığınızda gelmiyorsa, kartınız bozuk olduğundan Yeni Donanım Algılama hizmetini donduruyor ve laptop, takılan çıkarılan aygıtları algılayamıyor. Bu Wi-Fi kartının bozuk olduğunu anlamına geliyor. Fakat bu durum yaşandığında USB testinde bir sıkıntı sorun olmuyorsa konuda yazılanları deneyiniz.

• Karanlık Ülke kullanıcısına yanıt

teşekkürler. bios pilinin bittiğini farkettim. onu değişeyim. bir de sistem açılınca wi fi simgesinin olması gerektiği yer boşluk oluyor. services.msc girip ikon dosyalarını siliyorum sonra görev yöneticisinden explorer2ı durdurup tekrar başlatıyorum hem wi fi simgesi hem de wi fi geri geliyor. değişik bir durum. bir öğrenci eba'ya girebilsin diye canlandırmaya çalışıyorum da 12 senedir dokunmamıştım. önerileriniz için teşekkür ederim.

• the_teacher kullanıcısına yanıt

Bu dediğiniz BIOS saati sıfırlandığında olur. Bu ikon sıkıntısı yüzde yüz BIOS pilinden o kesin. Değiştirdikten sonra, saat ve tarihi eşitleyin ardından kapatıp açın sıkıntı kalmayacaktır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.