Şimdi Ara

10000TL farkla 2011 Corolla verip 2012 Jetta alıyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam sen arabayı kendin satma imkanına sahipsen satıp 10 bini koyup 2011 qashqai dizel teknalardan alabilirsin.Corolla'dan sonra epey memnun kaldım ben, hem çekişi daha güzel hem yakıtı daha düşük hem de donanım olarak gayet donanımlı.Bu tavsiyeme kulak ver bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Caddy de bile var ESP

• Çok mantıksız bir hareket altındaki araç hali hazırda daha iyi bir araç bence. Gereksiz para kaybı.

• bana da mantıklı gelmedi
  • Satacağım diye bitik balatayla dolaşan adamdan mal alınmaz. 17 yaşında aracım var ve değişimlerini düzenli yapmaya gayret ederim ve 1 yıldır da yeni araba almak niyetindeyim. Satacağımdan dolayı tek yaptırmadığım şey komple boya, onun da sebebini biliyorsunuz.
  • Gercekten gerek yok bence.Alacaksaniz da baska bir arac alin jettanin yerine.Kalitesiz bir arac.

• arkadaşlar satıp alabilecek durumda değilim. donanım olarak jettadan daha iyi olduğunun da farkındayım. ben zarar etmeden güvenilir bir şekilde takas etmek istiyorum. sonuçta sıfır değerleri aynı hemen hemen araçların. benim kafamı kurcalayan bir iki sene sürünce arabayı değeri düşer mi ve corollaya nazaran memnun kalmaz mıyım...
    bu jettanın fanatikleri var. ilerleyen yıllarda corolladan daha rahat satarım gibime geliyor. asıl almak istediğim araç sportage.
  • Siz arabanizi gozden cikarmissiniz. Madem biktiniz degistirin ama satacagim diye 20 bin km dir bakim yaptirmayan adamdan araba alinmaz .

• Bence 10000 fazla verip o araçla takasa girilmez madem sportage almak istiyorsun direk sportage ile takasa girmeye çalış veya aracını sat sportage al trendline jetta hiç iyi fikir değil bana göre.
  • Konfor donanımı ve güvenlik donanımı eksik.

Ayrica satacağım diye bir tecavüz etmediği kalmış adamdan arac alınır mı hic.

Ayrıca tuketim de artacak. Dizel manuel en mantiklisi sedanda focus bana gore. Eski aracınızın ferahligindan baska bir seyini aramazsınız.

• arkadaşlar hepinizin ağzına sağlık. ben vazgeçiyorum sanırım yavaştan.
  • Daha dolu ve kaliteli araçtan inip 10bin tl fark ödeyeceksiniz üstüne ?

sizce mantıklı mı ?

edit: asıl almak istediğiniz aracı sportage'i alın,

hem dünya kadar para verip hem de içinize sinmeyen araba almayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jac0B0 -- 30 Aralık 2013; 23:48:16 >
  • sokaktan topladığınız 10bin TL varsa niye olmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jac0B0

Daha dolu ve kaliteli araçtan inip 10bin tl fark ödeyeceksiniz üstüne ?

sizce mantıklı mı ?

hocam benim aracımda 2 kaza 4 parça boya 1 değişen var. jetta boyasız. 2. el değerini 3-5bin lira farkettirir o yüzden takas mantıklı geldi başta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shinnok

quote:

Orijinalden alıntı: [H.E.E]

Dostum, arabanı illa satacaksan sattıktan sonra gidip VW alma. Heleki Jetta hiç alma. Prim yaptırmayın artık şu firmaya. Kız gibi 2013 model Hyundai i30 Elite donanım manuel 1.6 CRDi alın bence aynı fiyata.

Çok şaşırdım aynen benim yazacaklarımı yazmışsınız

Bu uyarıyı lütfen dikkate alın hata yapmayın. Üstelik 10.000 tl asla değmez meksika malı jettaya

• Hata yaparsınız yapmayın bence Toyota corollanın yanında jetta fıs belki ilginizi yeni kasa olması çekiyor ama gerçekten fıs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zoulkharnein

arkadaşlar hepinizin ağzına sağlık. ben vazgeçiyorum sanırım yavaştan.

O arabayı kendim kullanmayı geçtim, "nasıl olsa satacağım" diye aracına bakım yaptırmayan birisine paramın nasip olmasını istemezdim.

Çok zorlanmadan ve zarar etmeden satabileceğiniz bir aracınız var.

İlle de Jetta alacaksanız başka birisinden, bakımlı ve mümkünse daha üst donanımlı bir Jetta bakın derim.

"Yavaştan vazgeçme" hocam.

Koşarak uzaklaş, uçarak kaç oradan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zoulkharnein

quote:

Orijinalden alıntı: jac0B0

Daha dolu ve kaliteli araçtan inip 10bin tl fark ödeyeceksiniz üstüne ?

sizce mantıklı mı ?

hocam benim aracımda 2 kaza 4 parça boya 1 değişen var. jetta boyasız. 2. el değerini 3-5bin lira farkettirir o yüzden takas mantıklı geldi başta.

hocam aracın kazalarını sen biliyorsun,

sürtmeden dolayı mı yoksa ağır kazadan dolayı mı boyandığını,

ayrıca serviste tamir görmüş araç, yani senin için kazalı kazasız durumunun fark ediceğini zannetmiyorum,

ayrıca 3-5 farkeder diyosun da üstüne 5-7 daha ekleyeceksin.

• Arkadaşlar alışverişten vazgeçtim. Hepinizin ağzına sağlık.
  • hunter06 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle, arabayı satacağım, değiştireceğim dediğiniz an bitiyor arabayla olan ilişki ama corolla verip jetta alınır mı hemde bakımsız asla .
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.