Şimdi Ara

10000TL farkla 2011 Corolla verip 2012 Jetta alıyorum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şirketten çıkma Jetta'ya bi de trendline versiyonuna 10.000 TL ,ayakkabı kutunuz var heralde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arabanın orjinali makbuldur. Boş donanım jetta ? iğrenç..

iki arabayada bindim Kesinlikle Corolladan vazgeçme.ilandaki Jetta Ne idiğü belirsiz bir araç. bakım yaptırmamakta neymiş? Heleki dizelde bakımsız gezmek ?

Altınızdakinin kıymetini bilin devam edin. He otomatik olduğundan biraz kaçırma yapar sizinki tam otomatik değil ama olsun böyle mutlu ollun.
  • Jetta'nın çok sorunlu bir araç olduğunu ve malzeme kalitesinin düştüğünü çok kez duydum,Golf ya da Passat alınabilecek araçlar vw de..
  • Aracınız içinize sinmediyse satın ama başka araç bakın derim. 10k verip de jetta hem de boşline almak pek aklıma yatmadı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bakın bahsettiğiniz rakamları bir araya getiriyorum 2011 dizel verip 2012 dizel üste 10 bin tl şu haliyle bu rakamlar bile çılgın görünmedi mi size de?

Boşverin allah aşkına 10 bın tl 3 senelik bakım ve yakıt parası.
  • Arkadaşlar bende (2011 - 2013) yeni kasa jetta hıghlıne - ( 2011 - 2013 ) vw golf hıghlıne - 2013 opel astra sedan cosmo - 2013 seat leon style arasındayım ( hepsinin dizel - manuelini düşünüyorum ) . Her yerde duyduğum jettanın vw kalitesinde bir araç olmadığı . Ki golf ile kıyasladığımda ses motor izalasyonu vb gerçekten kötü . Bu ay araç almak istiyorum bu kararsızlıkla napacağım bilmiyorum son kez cumartesi hepsinde test sürüşü yapacağım .

Gördüğüm artılar eksiler ;

* jetta satışı çok iyi fakat ses yalıtımı , malzeme kalitesi vb kötü
    * leon satışı çok az tipi vb güzel duruyor ; motor a3 / golf / leon aynı zaten . fakat seat diye hızlı tutulmuyor .
    * astra sedan cosmo henüz ikinci el türkiyede hiç yok :) mecbur 0 alıcam onu alırsam fiyatı diğerlerine göre uygun zaten ( 67.600 / 64.000 e inildi tanıdık var görüştüğümde 62 - 61 olur gibi geliyor )
    * golf sanırım en mantıklısı :D satış / memnuniyet / malzeme kalitesi ..

Görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim .

• Honda civic sedan tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.