Bildirim
10000tl monitör dahil sistem
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Aklında belli parcalar varmı yoksa hicmi yok -
12000 tlye kadar çıkabilir -
İşlemci konusunda tercih sana kalmış AMD mi Intel mi -
Amd olsun -
Ekrna kartı peki? -
En bu fiyat segmentinde hanngisi iyise amd nvidia farketmez -
Anladım peki parçaları farklı farklı yerlerden mi seçmek istiyorsun yoksa hepsi tek bir yerden mi? -
Tek bir yerden -
Tek bir yerden istiyorsan ya sistem toplama sihirbazları üzerinden yapman gerek yada hazır sistem olarak alman gerekiyor -
Tamamdır çok teşekkür ederim yardımınız için -
Ben bır denedim Amazon tr uzerinden toplamayı da ekran kartı çok bütçe istiyor rtx li bir kart o yüzden sistem zayıf kalıyor sizin için biraz hazır sistem bakayım -
Bana itopyanin sitesi yoğunluk hatasi veriyor giremiyorum -
Biraz bekleyin o ekranda girecek -
Url hatasi verdi site -
Galiba DonanımHaber engelliyor siteyi -
Deminki siteden hazır sistemlere girin orada tank adlı sistemdi 11400 var işlemci -
https://inventus.com.tr/dedicated/elraenn/elraenn_parva.aspx
Bu kasada istediginiz bir kombinasyonu deneyin işlemci kesinlikle ryzen 5 3600 olsun SSD de ise xpg marka olanı seçin 240tl daha fazla ama daha iyi monitör seçebiliyorsunuz orada gerisi size kalmış
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert Ali C -- 23 Temmuz 2021; 16:34:37 >
Benzer içerikler
- bilgisayarımı satmak istiyorum ne kadar eder
- gürcistan media markt
- göz yormayan monitör
- i3-12100f alınır mı
- dled nedir
- amd boykot mu
- amd ryzen 7 9800x3d
- dünyanın en iyi işlemcisi
- nvidia geforce 8800gt
- intel core ultra 9 285k
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X