Şimdi Ara

1000dk+1000sms+1gb..19tl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
337
Cevap
15
Favori
13.430
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: inexo

quote:

Orijinalden alıntı: bugurlu

Kampanya guzel ama sarj cok yiyiyor vodafone.

diğerleri ndenyüzde 25 az yiyor diyor reklam

Inanmayin hocam turkcell de %50 daha fazla gider diyor ona bakarsak :) 2 gun sonra da avea cikar bende 1 hafta hic bitmiyor der. Reklam sonucta. Ama vodafone un sim kartlari cok fazla sarj harciyor bu kesin. Mobil operatorler kismina bakin ve internetten arastirin sikayetleri gorursunuz zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • beyler ben 26 yasindayim. simdi gecis yapsam vodafonedakiler sikinti cikarirlar mi? yoksa onlari ilgilendirmez mi? 5 i 1 yerdeye mi gececegim mi diyecegim sadece? ardindan da kardesimin tckn ile halleder miyim?

• Arkadaşlar 4-5 gün önce turkcellden vodafoneye geçiş için başvurdum ve tarife olarakta faturasız duble 1000 tarifesini seçmiştim ancak hattım yarın sabah açılıyor ve duble1000 kampanyası 29lira, ben 20lira yüklesem bu kampanyaya kayıt olabilirmiyim? Kafamda soru işareti var duble1000 yazdırdım çünkü geçiş esnasında. Cevaplarsanız çok sevinirim...
  • 18-25;yaş araliği şartmi acaba 15 yas tanimlayamazmiyiz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosark

beyler ben 26 yasindayim. simdi gecis yapsam vodafonedakiler sikinti cikarirlar mi? yoksa onlari ilgilendirmez mi? 5 i 1 yerdeye mi gececegim mi diyecegim sadece? ardindan da kardesimin tckn ile halleder miyim?

hangi operatördesin
    vf de isen önce kullanıcı tanımlat sonra mesaj at
    değilsen 5i1 altın a geç tanımlat msj at
    onları ilgilendirmez
  • Glamor kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla zaten geçiş tamamlandıktan sonra duble1000 yazarak 7000'e mesaj atmalısınız onun yerine genc1000 yazarsanız ve bir engel çıkmazsa geçiş yapabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glamor

Arkadaşlar 4-5 gün önce turkcellden vodafoneye geçiş için başvurdum ve tarife olarakta faturasız duble 1000 tarifesini seçmiştim ancak hattım yarın sabah açılıyor ve duble1000 kampanyası 29lira, ben 20lira yüklesem bu kampanyaya kayıt olabilirmiyim? Kafamda soru işareti var duble1000 yazdırdım çünkü geçiş esnasında. Cevaplarsanız çok sevinirim...

kontör yüklemeden msj atarsan olur gibi geçtikten sonra kontur yükle
  • yaş sınırı falan da hikaye, 40 yaşında birine kayıtlı hatla bile geçiş yaptım 2 hafta önce bu tarifeye.
  • Valla bence tum faturasiz vodafonelularin bi denemesi gerek
     1000dk+1000sms+1gb..19tl 1000dk+1000sms+1gb..19tl

• Cevap için teşekkürler
  • Ben de bir denemelik göndereyim dedim, "Paket değişikliğiniz yapılmıştır. Paketinizin desteklemediği servisler silinecektir." diye bir mesaj geldi. Faturasız freezone'luyum bu arada.
  • arkadaşlar bende de 60 lira var hatta turkcell geri alabiliyor muyuz buna geçsek
  • Double 1000 tarifesinden geçtim. Haber verdiğiniz için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DOĞA_AŞKI

arkadaşlar bende de 60 lira var hatta turkcell geri alabiliyor muyuz buna geçsek

http://www.turkcell.com.tr/tr/musteri-iade-sorgulama
    alırsın ama byüzde 9 vergi kesiyor diye duydum emin değilim. en iyisi mh yi ara
  • quote:

Orijinalden alıntı: elk-elektronik8606

quote:

beyler ben 26 yasindayim. simdi gecis yapsam vodafonedakiler sikinti cikarirlar mi? yoksa onlari ilgilendirmez mi? 5 i 1 yerdeye mi gececegim mi diyecegim sadece? ardindan da kardesimin tckn ile halleder miyim?

hangi operatördesin
    onları ilgilendirmez

Hocam ben avealiyim. 18-25 yas arasinda da degilim. Yazdiginizdan anladigim kadariyla 5i1 altın tarifesine gecip freezonelu olmadan da mesaj atip 19 tllik tarifeyi kullanabilirim. Doğru mu anlamışım?

Eger illa Freezone'lu olunacaksa Turkcell Gnctrkcll veya Avea Woops'ta bu yas olayi sikinti olmuyor ama Vodafone'da ariza cikariyorlar mi yani?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarius82 -- 16 Kasım 2014; 22:44:52 >

• quote:

quote:

arkadaşlar bende de 60 lira var hatta turkcell geri alabiliyor muyuz buna geçsek

olmadı bayiye gidince sorayım. eşimi kesin geçireceğim bu tarifeye de bizimki nasıl olur bakayım duruma. İnş vodafone bayisinin haberi vardır bu kampanyadan, genelde haberleri olmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: sarius82

quote:

quote:

hangi operatördesin
    onları ilgilendirmez

Hocam ben avealiyim. 18-25 yas arasinda da degilim. Yazdiginizdan anladigim kadariyla 5i1 altın tarifesine gecip freezonelu olmadan da mesaj atip 19 tllik tarifeyi kullanabilirim. Doğru mu anlamışım?

ben freezoneliyim ama bazı arkadaşlar yaş sınırı yok demişler.Dene olmazsa bi yakınının tcsini tanımlatırsın

• quote:

quote:

quote:

olmadı bayiye gidince sorayım. eşimi kesin geçireceğim bu tarifeye de bizimki nasıl olur bakayım duruma. İnş vodafone bayisinin haberi vardır bu kampanyadan, genelde haberleri olmuyor.

bayiye bu kampanyayı sorma bilmezler.millet gibi geç işte

• quote:

Orijinalden alıntı: zirve001

quote:

Orijinalden alıntı: sarius82

quote:

quote:

hangi operatördesin
    onları ilgilendirmez

ben freezoneliyim ama bazı arkadaşlar yaş sınırı yok demişler.Dene olmazsa bi yakınının tcsini tanımlatırsın

Sorun şu ki o yaş aralığında akrabam yok.

• freezone olma şartı var mı.
    yeni taşıyanlar bu tarifeye geçiş için 1 ay beklemesi gerekmiyor muydu

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.