Şimdi Ara

1000dk+1000sms+1gb..19tl (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
337
Cevap
15
Favori
13.447
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rfve

bu tarife hala varmı acaba ?
    avea woops dan vodafona geçmeye değermi ?

yukarıda mesaj geldi falan demişler. yaş sınırını aşmanın bir yolu varmı ?

Hocam varsa bile geçme geceden sabaha hiç kullanmadan yüzde 25 şarj gidiyor. Avea da Max yüzde 5. Bende vodafone geçtim çok pişmanım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: efekan_02

quote:

Hocam varsa bile geçme geceden sabaha hiç kullanmadan yüzde 25 şarj gidiyor. Avea da Max yüzde 5. Bende vodafone geçtim çok pişmanım

şarj derken ?
    3g açık olması manasında herhalde. ben zaten gerekli olmadıkça 3g falan açmıyorum.
    o konuda sorun olmaz.

500 dk yerine 1000 dk konuşma fiyatı güzel görünüyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01halil

quote:

Orijinalden alıntı: bugurlu

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=99425722&p=3#99563612

al incele su konulari istatistik veriler var.

Peki alacagimi aldim sagolun nazik üslubunz için de Teşekkürler

Rica ederim uslubunum icin ilk mesajinizdaki uslubunuza dikkat ederek yazsaydiniz daha iyi olurdu.

• Konuyu açan arkadaşa çok teşekkür ediyorum. Duble 500 tarifesindeydim. Paketin bitmesine 28 gün var ama komple 1000 tarifesine geçiş yaptım. Yeterli TL olunca yüklenecekmiş.

• 2-3 Aydır kullanıyorum, internet kotasını yükseltip konuşmadan kıssalar çok iyi olacak, 1000 dk bitmez.
  • GameOis ebR kullanıcısına yanıt
    bayan olmadığın belli
  • bende az önce geçtim fakat geçer geçmez müşteri hizmetleri aradı açmadım çünkü mega3lü tarifesindeydim hatta ondan gelen 1 gb lık bedava interneti kullanmıştım belli ki birşey sezip aradılar iyi ki açmadım self servisten baktım şimdi tarifem bu kondakinden konuyu açan arkadaşa teşekkürler <3 <3
  • quote:

Orijinalden alıntı: efekan_02

quote:

Bu tarifedeyim. Gece %83 ile yattım, sabah kalktım %82
  • şarj olayını çok abartmışlar, telefon çekmede sürekli sıkıntı yaşarsa sürekli şarj harcar ama arkadaşlar abartmış kekini de kabartmış. Senin akıllı telefonunda yüztane geri planda uygulama vardır 25 düşer diğerininki normaldir tek diş kımıldamaz... Takılmayın şarj olayına bedava 19 liraya, bizim iş yerinde çekmiyormuş hanımı geçireceğim mecbur yoksa kaçırmazdım
  • Konuyu açan arkadaşa teşekkürler eski müşterilere böyle bir kampanya bekliyorduk baya iyi oldu geçişimi yaptım sıkıntı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: DOĞA_AŞKI

bayan olmadığın belli

Sorsan söylerdim zaten :) Özel birisi varsa 1000 dk zaten yetmez o yüzden net önemli :) keza öyle olursa sınırsız ikili paketleri kovalamak gerekiyor.
  • 26 yas ustu olup geçebilen var mi? Benim bir hattim geçti diğer hat yas sinirindan dolayı geçmedi. Halbuki ikisinde de ya yaklasik yaslar ayni. Birisi eşimin aşina kayitli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fagala -- 17 Kasım 2014; 15:00:53 >
  • Hazır konuyu görmüşken bende geçtim.3 ay önceki tarife ile aynı ancak onda sms hakkım yoktu nedense.Şimdi sms de oldu.
  • Turkcell heryöne 500dk heryöne 1000 sms 2gb internet=25 TL (kontörlü). Vodafone ve Aveanın eziyetini çekmeyin boş yere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.LucidReam -- 17 Kasım 2014; 15:19:34 >
  • Mr.LucidReam kullanıcısına yanıt
    Ben kullanıyorum ve hiç memnun değilim ucuz olduğu için 3G hızını kısıtlıyorlar bugün vodafone'a geçtim bakalım yapabilecekmiyiz.

Not : Bu arada 25 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akid -- 17 Kasım 2014; 15:50:10 >
  • Öncelikle haber veren arkadaştan Allah razı olsun

Buna geçtikten sonra para yükleyen olduysa gelen mesajda ne diyor? Bizde gelen mesajda genç veya freezone 'dan bahsetmiyor, komple 1000 tarifesinden bahsediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkidTurk

25 TL

Not : Ben kullanıyorum ve hiç memnun değilim ucuz olduğu için 3G hızını kısıtlıyorlar bugün vodafone'a geçtim bakalım yapabilecekmiyiz.

25TL doğru hocam,teşekkürler düzeltme için.Eğer merkezi bi yerde ikamet etmiyorsanız diğer operatörlerinde 3G çekim hızı düşük oluyor bu doğrultuda net yavaş oluyor yinede.Avea,vodafone u denedim.Hiçbirinden memnun kalmadım,şuanda turkcellden memnunum.Tabii ki kalite faktörü kişiden kişiye değişebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: AkidTurk

25 TL

Not : Ben kullanıyorum ve hiç memnun değilim ucuz olduğu için 3G hızını kısıtlıyorlar bugün vodafone'a geçtim bakalım yapabilecekmiyiz.

aynen hocam bende bugun gecis yaptim bakalim hangimizinki daha hizli gececek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hypericum

Öncelikle haber veren arkadaştan Allah razı olsun

Buna geçtikten sonra para yükleyen olduysa gelen mesajda ne diyor? Bizde gelen mesajda genç veya freezone 'dan bahsetmiyor, komple 1000 tarifesinden bahsediyor

Eskiden kampanyanın adı komple1000 imiş adını güncellemediler galiba banada aynı msj geldi

• 25 yaş altı hat geçişi ile bu tarifeye geçen var mı
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.