Şimdi Ara

1000dk+1000sms+1gb..19tl (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
337
Cevap
15
Favori
13.427
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu ibareden dolayı yavaş hocam yoksa Turkcell'in hızı güzel.

Kampanyada verilen, data paketinin üst hız limiti 7.2mbps, aynı kapsama alanında yer alan internet kullanıcıları arasında önceliklendirme seviyesi 2. olacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: DOĞA_AŞKI

25 yaş altı hat geçişi ile bu tarifeye geçen var mı

25 yaş üzeri olduğum için gecemiyorum gecebileceğimiz bir taktik var mı? Yada taktiğini bilen var mı? Bilen bir arkadaş paylaşabilir mi lütfen..
  • Bu tarifeye ek internet alinabiliyor mu acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnterneti çok az .

Turkcell 500 dk + 1000 sms + 2 gb internet 25 lira

Yükledikçe deli gibi hediyeler veriyor. 30 tl yüklüyorsun , 100 mb internet ve 1000 sms daha veriyor. Eğer 30 gün içerisinde tekrar yükleme yaptıysan , 500 mb internet daha veriyor. 15 gün içinde yükleme yaptıysan 1 gb veriyor .

Turkcell ' e geçtim rahat ettim bu tarifede .
  • quote:

Orijinalden alıntı: soylu55

quote:

25 yaş üzeri olduğum için gecemiyorum gecebileceğimiz bir taktik var mı? Yada taktiğini bilen var mı? Bilen bir arkadaş paylaşabilir mi lütfen..

eskiden büyüyek derdik şimdi küçülek diyoruz. küçülek diye bir kelime var mı bilmiyorum uydurmuş olabilirim (küçülelim :) ) Bence en iyisi bayiye gidip telefoncuyla konuşmak..
  • Arkadaşlar merhaba,
    tarifeye sorun yaşamadan geçen var mı? Faturalı hattımı faturasıza taşıyacağım bu kampanya için boşuna uğraşıp mağdur olmayalım.

Bu arada şarj yeme olayı sizin baz istasyona olan uzaklığınızla ve çevrede olan baz istasyonu sayısıyla orantılıdır. Tek baz istasyonu olan ilçe köy gibi yerlerde aynı telefon ile neredeyse 2 kat fazla şarj ömrü sağlanabilirken, şehir merkezinde ya da sinyalin düşük olduğu yerlerde telefon sürekli alternatif şebeke aradığı için şarj daha çabuk biter.

Benzer şekilde merkezi bir yerde ise baz istasyon fazlılığı olduğu için telefon sürekli en iyi sinyal aldığı baz istasyona atlama yapar ve bu da şarjı olumsuz etkiler. Bu işin dersini alıp kitabını okuyan biri olarak en basit anlatımı bu şekildedir.

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.LucidReam

Turkcell heryöne 500dk heryöne 1000 sms 2gb internet=25 TL (kontörlü). Vodafone ve Aveanın eziyetini çekmeyin boş yere.

250 + 250 dk oldugunu biliyordum. Link atarmisin

• hattım kuzenimin üstüne şimdi onunla diyaloga girmeden geçiş yapamazmıyım buna :( turkcell kullanıcısıyım
  • quote:

quote:

25 altı soyadınla aynı birinin tc sini bul başka yöntem bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zirve001

quote:

quote:

Çağrı merkezinden mi halledeceğiz yada bayii ye mi gideceğiz? Ayrıca Denenmiş bir sistem mi ? Yoksa sadece fikir mi yürüttünüz?

• şu reklamlarda dönen vodafonun şarj oranını %25 arttırdığı doğru mu?
    yoksa hikaye mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KiRVeee

quote:

Turkcell heryöne 500dk heryöne 1000 sms 2gb internet=25 TL (kontörlü). Vodafone ve Aveanın eziyetini çekmeyin boş yere.

Turkcell bu tarifeye özel olarak 2. sınıf kalitede internet sunuyor. bilginize...

• quote:

Orijinalden alıntı: inexo

quote:

Orijinalden alıntı: KiRVeee

quote:

Turkcell bu tarifeye özel olarak 2. sınıf kalitede internet sunuyor. bilginize...

Saolda.
    Vodofonede 19 tl dedikleri kampanyada 2. sınıf kalite sunuyor.
    Ben şuan avea woopstayım. İnternet berbat. 23 tl 500 dk 5000 sms 2gb internet kampanyasıydı.

Gerçek kalitede internet almak için 1gb sine 15-20 lira bayılmamız gerekecek herhalde ?

• yeni hat açtırsam olur mu ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zirve001

quote:

quote:

Çağrı merkezinden mi halledeceğiz yada bayii ye mi gideceğiz? Ayrıca Denenmiş bir sistem mi ? Yoksa sadece fikir mi yürüttünüz?

denenmiş tabi hocam ben 29 yaşındayım yeğenin tc si tanıttım.
    mh yada cep mekezinden oluyor

• 1 sene Vodafone kullandım en ufak hız sorunu yaşamadım 6 aydır Turkcell'de bu tarifedeyim özellikle kalabalık yerlerde internet rezil.

• Paket degisikliginiz yapilmistir.Paketinizin desteklemedigi servisler silinecektir.

Mesajı geldi ama hala süpet kpmple paketi yazıyor

• Merak ettigim konu simdi gecis icin mesaj atsam. Sadece yeterli bakiye oldugunda mi bu kampanya kullanilabilir hale gelir acaba. Ya da kac ay boyunca gecerli bu fiyatlar?

• vodafone un bu tarifesinde onceden yas sınırı yoktu gectik ama 1 ay kalabildik istanbulun ortasında hiç biryerde tam bi görüsme yapamadık hatla geri aveaya donduk
  • duble 1000 tarifesindeydim mesaj gönderdim hic bir sıkıntı olmadan gecti ama dikkat edin hattınızda 19 tl den yuksek olmasın bana gelen mesajda 19 tl üzeri bakiyeniz oldugunda hemen yeni tarfeniz baslatılacaktır diye birşey yazıyordu ve benim yeni tarifem baslayalı daha 10 gün oldu daha dakikalarım vs bitmeden de gecmek istemezdim.. sizde dikkat edin..
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.