Şimdi Ara

1000dk+1000sms+1gb..19tl (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
337
Cevap
15
Favori
13.430
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Bazzzingaaa

Paketin üzerine eklendi benim

gelen msj da "paket değişikliğiniz yapılmıştır.paketinizin desteklemediği servisler silinecektir" diyor TL de yukledım ama gelen gıden yok :)
  • bu kamyanya olmazsa 19luk double1000 tarifesine geçebiliyor muyuz ekimde kapanmış diyor olmadı smsi batsın :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DOĞA_AŞKI -- 17 Kasım 2014; 22:21:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: quetm

7000 e atilan mesj sonrasi gelen cevap su sekilde... "Paket degisikliginiz yapilmistir. Paketinizin desteklenmedigi servisler silinecektir." Hatta 3 kusur lira var, yarin gereken mevlayi yukleyince pamet aktif halemi gelicek acaba..

ben yukledım hesapta 22 TL var paket yuklenmedı :((
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssLh

quote:

7000 e atilan mesj sonrasi gelen cevap su sekilde... "Paket degisikliginiz yapilmistir. Paketinizin desteklenmedigi servisler silinecektir." Hatta 3 kusur lira var, yarin gereken mevlayi yukleyince pamet aktif halemi gelicek acaba..

http://cepmerkezi.vodafone.com.tr/priceplans/duble-1000-f-rsat-tarifesi

Her Yöne 1000 dk ve 1GB ayda sadece 29 TL olmuş yenisi

• yeni taşıyıp da alabilen oldu mu onu merak ettim
  • En ilginci benimki oldu. Duble1000 tarifesindeydim . pakettim bitince mesaj attim geçiş yapildi dedi. 19 lira yukledim. Duble1000 tarifesine devam etti. Msj yok halen bende.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DOĞA_AŞKI

quote:

Orijinalden alıntı: ssLh

quote:

http://cepmerkezi.vodafone.com.tr/priceplans/duble-1000-f-rsat-tarifesi

Her Yöne 1000 dk ve 1GB ayda sadece 29 TL olmuş yenisi

hocam benım gectıgım paket konunun ılk mesajındakı paket GENC1000 yazıp 7000 e kayıt oldugumuz lınkın verdıgın paket degıl

• quote:

Orijinalden alıntı: inexo

yeni taşıyıp da alabilen oldu mu onu merak ettim

gelen msjda geçildi dedi ama vodafone web sitesinden bakıyrum hala eski tarifem gorunuyor bakıye olmasına ragmen yuklenmedıde :(( anlamadım gıttı
  • 1000 dk her yöne mi

• quote:

Orijinalden alıntı: inexo

yeni taşıyıp da alabilen oldu mu onu merak ettim

Cuma günü kardeşimin hattını esnek tarifeye taşımıştım bu sabah geçiş tamamlanmış esnek tarifeye hoş geldiniz die mesaj gelmiş. Genc1000 yazıp göndermiş ve tarifeye geçmiş.

• peki her ay telsiz kullanım ücreti diye 2 tl alıcakmı çakal avea gibi , türkcell e geçtim böyle bi ücret almıyor avea çakallık yapıyor her ay 2 tl ekstradan alıyor

sen 20 tl yüklüyosun sonra hop 2 tl düşüyo oluyo sana 18 tl şimdi o parayla nasıl 19 tl alıcaksın parça kontörcüye gidiyosun en az 10 lira diyo oldumu sana hesap 30 lira

sonra paket bitiyo farketmiyosun telefondaki ne kadar kontör varsa bitiyor 9 lirada öyle gidiyor havadan

ben Türkcell kullanıyorum 25 TL ye 1000sms 500dk 2gb internet

harca harca bitmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheJudgé -- 17 Kasım 2014; 23:25:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: divane2

internet 2 gb olsaydı tadından yenmezdi ben turkcell'de 500 hy 1000 sms 2 gb internete 25 veriyorum.

Hangi tarife o hocam? Faturalısıda varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheJudgé

peki her ay telsiz kullanım ücreti diye 2 tl alıcakmı çakal avea gibi , türkcell e geçtim böyle bi ücret almıyor avea çakallık yapıyor her ay 2 tl ekstradan alıyor

sen 20 tl yüklüyosun sonra hop 2 tl düşüyo oluyo sana 18 tl şimdi o parayla nasıl 19 tl alıcaksın parça kontörcüye gidiyosun en az 10 lira diyo oldumu sana hesap 30 lira

sonra paket bitiyo farketmiyosun telefondaki ne kadar kontör varsa bitiyor 9 lirada öyle gidiyor havadan

ben Türkcell kullanıyorum 25 TL ye 1000sms 500dk 2gb internet

harca harca bitmez

taşınan operatör yıl sonuna kadar almaz sonra almaya başlar avea da ocaktan beri kalıyorsunuz demek ki şimdi geçerseniz almayacak

• Ben vodafone özgür genç tarifesindeyim. Mesaj attım yaşınız buyuk olduğu için size uymaz diye mesaj geldi. 18 yaşında birini hattıma kullanıcı olarak nasıl yapabilirim ve yaptıktan sonra mesaj atsam olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: CoppeR.

quote:

Orijinalden alıntı: divane2

internet 2 gb olsaydı tadından yenmezdi ben turkcell'de 500 hy 1000 sms 2 gb internete 25 veriyorum.

Hangi tarife o hocam? Faturalısıda varmı?

faturasızda sadece
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=90251088

• Tam altın tarıfesı kullanıyordum bu dedıgınızı yaptım .. Paket değişikliğiniz yapılmıştır . Paketinizin desteklemediği servisler silineceketir . Gibi bir msj geldı fakat siteye girdiğimde tarifem hala tam altın tarifesi olarak gozukuyor bunun nedenı nedir ?
  • oktayakgoz kullanıcısına yanıt
    Evet.

• quote:

Orijinalden alıntı: DOĞA_AŞKI

quote:

Orijinalden alıntı: Redesus

Vodafone luydum ben de bu tarifeye geçtim haber verene teşekkürler

hat sahibinin yaşı kaç?

Hat sahibinin yaşı 45 ama hattı ben kullandığım için sistemde kullanan olarak gözüküyorum vodafone bayisinden kendimi kullanıcı olarak düzelttirince freezone falan hepsinden yararlanabildim

• hani bu kampanya sonlanmıştı? bende türkcellden sırf bu kampanya var diye vodafone a geçicektim kalktı dediler. şimdi gerimi getirmişler?
  • 25 yaş altı kullanıcı tanımı yapsak vodafonelular da buna geçiş yapabiliyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.