Şimdi Ara

1000dk+1000sms+1gb..19tl (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
337
Cevap
15
Favori
13.442
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeşler bu tarifeye şu an geçiliyor mu kesin geçen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProXimaL_

Tam altın tarıfesı kullanıyordum bu dedıgınızı yaptım .. Paket değişikliğiniz yapılmıştır . Paketinizin desteklemediği servisler silineceketir . Gibi bir msj geldı fakat siteye girdiğimde tarifem hala tam altın tarifesi olarak gozukuyor bunun nedenı nedir ?

Aynı sorun bende de mevcut. Paket tanımlanmadı. Ne yapıcaz?
  • huzyin67 kullanıcısına yanıt
    Direk mesaj atıp deneyin hocam.
  • kilecerme kullanıcısına yanıt
    Önce ki tarifenin süresi bitmeden bu başlamaz diye biliyorum ben o yüzden geçenlerden de tarifeleri bitmeye yakın geçmelerini tavsiye ediyorum çünkü mesaj attığınız tarihte 30 gün başlar, diyelim eski tarifeniz 20 gün sonra bitiyor yeni tarifeyi sadece 10 gün kullanabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkidTurk

Önce ki tarifenin süresi bitmeden bu başlamaz diye biliyorum ben o yüzden geçenlerden de tarifeleri bitmeye yakın geçmelerini tavsiye ediyorum çünkü mesaj attığınız tarihte 30 gün başlar, diyelim eski tarifeniz 20 gün sonra bitiyor yeni tarifeyi sadece 10 gün kullanabilirsiniz.

Hocam ben faturalıydım ve fatura kesim tarihim ayın 6'sıydı. Ancak faturasıza geçtim dolayısıyla faturalı dakikalarım vs. silindi. Şuanda 5i1 tarifesindeyim ve hiç konuşma dakikam vs. yok. Ne yapıcam yani ayın 6 sına kadar mı bekleyeceğim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kilecerme

quote:

Hocam ben faturalıydım ve fatura kesim tarihim ayın 6'sıydı. Ancak faturasıza geçtim dolayısıyla faturalı dakikalarım vs. silindi. Şuanda 5i1 tarifesindeyim ve hiç konuşma dakikam vs. yok. Ne yapıcam yani ayın 6 sına kadar mı bekleyeceğim?

Normalde tarife bitince faaliyete geçer ama sizin durum farklı müşteri hizmetleri ile irtibat kurun.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheJudgé

peki her ay telsiz kullanım ücreti diye 2 tl alıcakmı çakal avea gibi , türkcell e geçtim böyle bi ücret almıyor avea çakallık yapıyor her ay 2 tl ekstradan alıyor

sen 20 tl yüklüyosun sonra hop 2 tl düşüyo oluyo sana 18 tl şimdi o parayla nasıl 19 tl alıcaksın parça kontörcüye gidiyosun en az 10 lira diyo oldumu sana hesap 30 lira

sonra paket bitiyo farketmiyosun telefondaki ne kadar kontör varsa bitiyor 9 lirada öyle gidiyor havadan

ben Türkcell kullanıyorum 25 TL ye 1000sms 500dk 2gb internet

harca harca bitmez

Hattimi avea dan bu bahsettiginiz tarifeye tasiyabilirmiyim yaş vs siniri varmi acaba.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kilecerme

quote:

Normalde tarife bitince faaliyete geçer ama sizin durum farklı müşteri hizmetleri ile irtibat kurun.

Müşteri hizmetlerini aradım ama biliyorsunuz salak salak şeyler zırvalıyorlar. Size sms gelmemiş, biz burdan göremiyoruz vs. diyorlar. Demek ki bir sıkıntı var ve paket alımı yapılmıyor. Benim gibi aynı mesajdan gelen bir arkadaş da var forumda. Pakete geçiş yapacaklar için uyarı !

• kullanıcı tanımı yaptım işlem başarılı olarak gerçekleşti. ayrıca eski paketi de son güne kadar kullanabiliyorum.eski paket de hemen iptal olmuyor.
  • quote:

Direk mesaj atıp deneyin hocam.

denemiştim.yaş sınırı olduğundan işlem gerçekleşemedi diye mesaj geldi. 25 yaş altı kullanıcı tanımı yaptım müşteri hizmetlerinden. daha sonra tekrar denedim ve oldu. teşekkürler haber verdiğiniz için.
  • Bu tarifeye geçişler kapatıldı heralde bir çok kişi geçemediğinden şikayetçi.
  • Bir üst mesaja bakın hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: huzyin67

kullanıcı tanımı yaptım işlem başarılı olarak gerçekleşti. ayrıca eski paketi de son güne kadar kullanabiliyorum.eski paket de hemen iptal olmuyor.

yaşınız kaç acaba ?

yaş sınırı olduğundan bahsedilmiş de.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rfve

quote:

Orijinalden alıntı: huzyin67

kullanıcı tanımı yaptım işlem başarılı olarak gerçekleşti. ayrıca eski paketi de son güne kadar kullanabiliyorum.eski paket de hemen iptal olmuyor.

yaşınız kaç acaba ?

yaş sınırı olduğundan bahsedilmiş de.

üstte yazmıştım durumu.
  • arkadaşlar varsayıyorum turkcellden numaramı bu tarife için vodafoneye taşıdım her ay ücreti yüklemek şartıyla ne kadar kullanabilirim ? sadece 1 ay mı ? Yoksa her ay düzenli yüklersem sonsuza kadar gider mi
  • avea dan bu tarife ye 2 numara ile geçmek istiyorum.

25 yaş altı derken 10 yaşındaki oğlum olur mu mesala ? aynı soyadı olması mı gerekiyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyll -- 18 Kasım 2014; 15:14:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: im.erer

arkadaşlar varsayıyorum turkcellden numaramı bu tarife için vodafoneye taşıdım her ay ücreti yüklemek şartıyla ne kadar kullanabilirim ? sadece 1 ay mı ? Yoksa her ay düzenli yüklersem sonsuza kadar gider mi

belli değil hocam.bir arkadaş 12 ay dedi.bitireceklerse zaten önceden msj gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyll

avea dan bu tarife ye 2 numara ile geçmek istiyorum.

25 yaş altı derken 10 yaşındaki oğlum olur mu mesala ? aynı soyadı olması mı gerekiyor ?

soyadı aynı olması lazım. 10 yaşındaysa cep merkezine bi sorun. olması lazım
  • Heryöne olduğuna emin misiniz . Eskiden bunun sadece vodadonelilerle olanı 19 liraydı

• Link falan verebilecek birisi var mı . Böyle bi kampanya var mı yok mu. Ben de mesaj gönderdim aynı mesaj geldi sizinle.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.