Şimdi Ara

1000dk+1000sms+1gb..19tl (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
337
Cevap
15
Favori
13.442
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tyll kullanıcısına yanıt
    Ben Turkcell'den geçiş için başvuru yaptım gelişmeleri buradan yazarım.
  • Bende dakikası az interneti 2 gb olan en uyugn operatörü arıyorum. tavsiyede bulunan olursa sevinirim.
  • arkadaslar bu paketi almak icin hangi tarifede olmak gerekiyor anlayamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: divane2

internet 2 gb olsaydı tadından yenmezdi ben turkcell'de 500 hy 1000 sms 2 gb internete 25 veriyorum.

Hangi tarife?
  • siz şu anda vodafone'ın hangi tarifesine geçiş için işlem başlattınız turkcell den.
  • tyll kullanıcısına yanıt
    5'i 1'lik altın tarifesine başvuru yaptım ama ne mesaj geldi ne birşey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akid -- 19 Kasım 2014; 13:39:44 >
  • Var mı bir gelişme ?
  • SMS de cevap olarak geçtin diyor ama ne geçen var ne birşey.. bu iş yaş ..
  • xxlboy kullanıcısına yanıt
    İşlem gerçekleşmezse 19 TL'ye 500 dk 500 mb olan tarifeye geçin denemeye devam edin en fazla 1 ay boşa gider daha sonra muhakkak olacaktır diye tahmin ediyorum.

Not : Acil lazımsa diye söylüyorum tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Be_Yourself

quote:

Orijinalden alıntı: divane2

internet 2 gb olsaydı tadından yenmezdi ben turkcell'de 500 hy 1000 sms 2 gb internete 25 veriyorum.

Hangi tarife?

Yıldız ek genç paket gençtarife olarak başvuruluyordu ama başvuru bitmiş olabilir.Çok oldu bu tarifeye geçeli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugurlu

quote:

Orijinalden alıntı: gkhnmr

quote:

Kampanya guzel ama sarj cok yiyiyor vodafone.

vodafonunn fazla şarj yeme olayını anlamadım. şebeke ile şarjın bir alakası var mı ki ?

Var hocam mobil operatörler kısmına bakarsanız bir çok konu var bunun üzerine ve internette de bir çok şikayet mevcut.

peki şarjınen az götüren hat hangisi ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kampanya guzel ama sarj cok yiyiyor vodafone.

vodafonunn fazla şarj yeme olayını anlamadım. şebeke ile şarjın bir alakası var mı ki ?

Var hocam mobil operatörler kısmına bakarsanız bir çok konu var bunun üzerine ve internette de bir çok şikayet mevcut.

peki şarjınen az götüren hat hangisi ?

Onu ben bilemiyorum hocam internetten araştırmak lazım. Ama avea diyen de var turkcell diyen de karar sizin.

• Yok böyle birşey millet , faso diso bunlar..

daha yeni vodafone müşteri hizmetlerini aradım.. Sırf olay dallanmasın diye GENC1000 tarifesine geçiş için sms attım demeden ,Bunun yerine tarifeyi sallayarak , Altın tarifeye geçmek için sms attım ve sisteminizden olumlu mesaj geldi diyerek mesajı okudum. ve Sistemlerinden bunun teyidini kontrol etmelerini istedim. Kız bizde kesinlikle Tarife değişikliği talebiniz yoktur dedi. Şayet olsa idi ben bunu size anında söyleyebilirdim diye açıklama yaptı.

Ben şu an duble1000 deyim. onlarca mesaj attım bazen olumlu bazen sistem hatası bazende yaş sınırı mesajı aldım.. hepsi de yaş..

Boşu boşuna kimse umut bağlamasın.. yok böyle bir sistem hatası...

Tabi bahsettiğim olay hat sahibin 26 yaş üstü olduğu ve kullanıcının tanımlanmadığı bir hat için.

26 yaş altı için zaten bir cambazlığa gerek yok

Bize yine sevgili Avea yolları gözüktü.. zaten şu vodafone'a oldum olası ısınamadım... Turkcell den sonra 2. cambaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxlboy -- 19 Kasım 2014; 18:35:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AkidTurk

Var mı bir gelişme ?

yok hocam mesaj bile gelmedi daha.
    Öyle deme hocam.Biz duble 500 tarifesinden buna geçtik.Nasıl olsa hatta 16 TL var,15 aralığa kadar para çekmez,ondan sonra yükleme yaparız, duble500 ün bedavalarını kullanırız dedik.Ancak 19 TL çekerek bakiyeyi -3 TL ye düşürüp 1000 dk,1000 sms,1 GB bile yükledi.

1000dk+1000sms+1gb..19tl

1000dk+1000sms+1gb..19tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Blof -- 19 Kasım 2014; 18:06:17 >

• Mr.Blof kullanıcısına yanıt
    Bu arada hattin kulanici yasi kac?

21

Edit:Ben tam anlayamadım.Siz 25 yaş üstü için mi bu tarifeye geçmeye çalışıyorsunuz.Zaten mümkün değil ki bu şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Blof -- 19 Kasım 2014; 18:51:36 >
  • Bu tarifenin olup olmadigi konusunda neden bu kadar celiski var :) ben dun vodafone a gecis basvurusu yaptim simdi hat acilinca tarifeye gecis olmazsa ne yapacagiz

• Mr.Blof kullanıcısına yanıt
    Konuda bu olayın olduğunu iddia eden yazılar var
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.