Şimdi Ara

1000dk+1000sms+1gb..19tl (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
337
Cevap
15
Favori
13.442
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vodafondaki çalışanın, o dediğiniz paket kişiye özel dese de, buradaki yazılanlara güvenip başvuru yaptım. 3-4 gün sonra geçermiş, bekleyip göreceğiz bakalım.
  • xxlboy kullanıcısına yanıt
    Yok hocam olmaz o şeklide.Ben daha önce de üç hattı komple 1000 e geçirttim.Hepsinde de 25 yaş altı kullanıcı tanımlaması yaptım.Yoksa 7000 e yolladığınız mesaja olumsuz yanıt geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxlboy

Yok böyle birşey millet , faso diso bunlar..

daha yeni vodafone müşteri hizmetlerini aradım.. Sırf olay dallanmasın diye GENC1000 tarifesine geçiş için sms attım demeden ,Bunun yerine tarifeyi sallayarak , Altın tarifeye geçmek için sms attım ve sisteminizden olumlu mesaj geldi diyerek mesajı okudum. ve Sistemlerinden bunun teyidini kontrol etmelerini istedim. Kız bizde kesinlikle Tarife değişikliği talebiniz yoktur dedi. Şayet olsa idi ben bunu size anında söyleyebilirdim diye açıklama yaptı.

Ben şu an duble1000 deyim. onlarca mesaj attım bazen olumlu bazen sistem hatası bazende yaş sınırı mesajı aldım.. hepsi de yaş..

Boşu boşuna kimse umut bağlamasın.. yok böyle bir sistem hatası...

Tabi bahsettiğim olay hat sahibin 26 yaş üstü olduğu ve kullanıcının tanımlanmadığı bir hat için.

26 yaş altı için zaten bir cambazlığa gerek yok

Bize yine sevgili Avea yolları gözüktü.. zaten şu vodafone'a oldum olası ısınamadım... Turkcell den sonra 2. cambaz..

hocam zaten 25 altı kişiler için kampanya.eşimin telefonu yeğeni kullanıcı tanımlatarak geçtim hiç bir sorun yaşamadım.yani kimse sallamıyor.istersen özet sorgulamadan gelen mesajı koyayım

• Kullanıcı tanımlamasını nasıl yaptırıyorsunuz hocam biraz açıklar mısınız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3yuq -- 19 Kasım 2014; 20:42:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampanya hala devam ediyormu?

• quote:

Orijinalden alıntı: 3yuq

Kullanıcı tanımlamasını nasıl yaptırıyorsunuz hocam biraz açıklar mısınız ?

hat sahibi cep merkezine yada müşteri hizmetlerine tanımlatmak istediği (25 yaşından küçük soyadı aynı olan) kişinin tc sini söyleyecek .olayı onlar biliyor zaten
  • 25 yas alti tanımlama için soyadı kesin tutmasi gerekiyor mu? Tutmadan olmaz mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fagala -- 19 Kasım 2014; 21:14:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ebrar21

Vodafondaki çalışanın, o dediğiniz paket kişiye özel dese de, buradaki yazılanlara güvenip başvuru yaptım. 3-4 gün sonra geçermiş, bekleyip göreceğiz bakalım.

+1
  • İki gun once msjima onay gelmisti ama paket degisikligim yapilmamisti bugun musteri hizmetlerini aradim bana msj geldi cevapladim ama daha cevap gelmedi dedimki paketimi hemen degistirdi gelen msj

20.11.2014 11:55 itibariyle, Heryone 1000 DK, Heryone 4965 SMS, Vodafone Ici 1000 MMS, 2.31 GB Internet kullanim hakkiniz bulunmaktadir. Detayli bilgi icin DK, SMS, INTERNET SORGU, TL, YURTDISI INTERNET yazip 7000'e ucretsiz SMS atabilirsiniz.

Eski msj ve internetim silinmemis

• quote:

Orijinalden alıntı: AkidTurk

Var mı bir gelişme ?

ayın 22sinde saat 2:34 geçiş yapılıyor hocam.

Bu arada ben ofiste geçiş yaparken hiç bir tarife yada kampanya bilgisi söylemedim, bir sorun olurmu? Çünkü bir mesajınızda ben şu tarife istiyorum demişsiniz heralde.
  • Bana henüz mesaj gelmedi ama sorun olmaz hocam.

• ben tarifeye geçtim. her yöne 1000dk 1000 sms 1gb net. 19 tl

1000dk+1000sms+1gb..19tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huzyin67 -- 21 Kasım 2014; 9:38:35 >
  • 25 yasş altı kullanıcı tanımlatmak gerekiyor sanırım.
    bende dün denedim olmadı

25 yaş altı soyadı aynı olmasa sorun olurmu acaba ?
    veya aveadaki gibi bir yere tc sms atmak yeterli olurmu yoksa direkt vodafonu mu aramak gerekiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar TARİFE olarak hangisine geçecez geçiş yaparken
  • bu tarifedeyim ama internet yetmiyor 2 gb olan bir kampanya olsa keşke
  • arkadaşlar geçiş yapanlar hangi tarifeye geçiş yaptınız vodafone merkezinde geçiş yaparken hangi tarife diyelim muhterlif tercihler olmuş anladığım kadarıyla
    tşekkürler
  • Yeni hat alsak, bu tarifeyi kullanabilir miyiz?
  • ali coşkun kullanıcısına yanıt
    İlk sayfadan alıntı :

Taşıma yoluyla gelecekler ve faturalıdan geçecek vodafonlular 5i1lik Altın tarifesine geçip hat açılınca msj göndererek tarifeye geçebilir.

25 yaş altı olmayanlar soyadı aynı bir tanıdığını mh yada cep merkezlerinden kullanıcı tanıtabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeke92

bu tarifedeyim ama internet yetmiyor 2 gb olan bir kampanya olsa keşke

500dk - 1000 sms -2gb - 19tl yapsın hemen geçelim :)
  • Be_Yourself kullanıcısına yanıt
    Bir problem olmaması lazım.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.