Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

1000dk+1000sms+1gb..19tl (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
337
Cevap
15
Favori
13.442
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kampanya hala devam ediyor dün kuzenimi geçirdim kullanıcı tanımlaması yaptirarak bilginize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hattımı sorunsuz bu tarifeye taşıdım...Açıklama yazıp yönlendiren herkese teşekkürler...
  • An itibariyle bende komple1000 paketine geçmiş bulunmaktayım
  • Daha önceki konulardan takip ediyordum. Mevcut kullanıcıya bu tarifeye geçiş sağlanamıyordu yada kişiye özel size msj gelecek zırvalıklarını uyduruyorlardı. Kaç defa müşteri hizmetleri ile kavga ettim bir sonuca varamayıp turkcell'e geçmiştim. Şimdi terar operatör değiştireyim diyorum. Ama yaş sınırı var nasıl hallederiz bilmiyorum. Deneyip görecez.
  • vodafone geçmeyi dusunuyorum turkcell'im.İstanbul için vodafone'nun internet hızından memnunmusunuz.
  • e_capkan kullanıcısına yanıt
    aynen 1000 dk çok geliyor. internet 2 gb olsa dakikayı 500 e çeksinler varım buna
  • Üzerime 2 Avea faturalı hat var. İkisi için de uygun bir tarife-paket ararken Vodafone'da buldum. Ama geçerlilikleri kafamı kurcalıyor.

Bir tanesi; Freezone Faturalı Duble İnternet
    Diğeri; Bu başlıkta bahsedilen Genç 1000 yada Duble 1000

Birincisinin abone alım tarihi 25.11.2014 tarihinden bitti yazıyor.
    İkincisinin zaten bitmiş 23.10.2014 yazıyor.

Hat geçişleri için Cumaya kadar başvursam haftaya en geç 5 Aralık'ta Vodafone hatlarım açılır. Bazı arkadaşlar mesaj yazıp gönderdim onaylandı diyor. Peki bu paketler hala devam ediyor mudur? Risk alınır mı?

Bir de Avea'dan Vodafone'a geçerken bir hat Freezone faturalı devam edecek diğeri Freezone faturasız devam edecek. Vodafone Cep merkezleri bahsettiğim paketleri bilmiyor. Bu iki hattı Vodafone'da hangi tarifeye başvurarak geçiriceğiz? İkisini de 5'i Bir Altın tarifesine geçirsek olur mu?

• Ben dün gece geçiş yaprım sorun olmadı.. Kampanya bitmiş görünsede mesajla ben pakete geçtim.
  • ShuBuOo kullanıcısına yanıt
    Peki şunu biliyor musunuz arkadaşlar?

Avea faturalıdayım. Vodafone Freezone faturalı kategorisindeki bir tarifeyi beğendim.

Vodafone'a hat taşıma talebinde bulunurken hangi tarifeye geçirin diyeceğim?

5'i1 Altın tarifesi "freezone faturasız" tarifelerde yer alıyor. Hat açılınca faturasız tarifedeyken faturalı bir paket tanımlayabilir miyim?

Yoksa geçiş işlemini yaparken 5'i1 Altın yerine başka bir tarife mi seçilmesi gerekiyor?

Hat taşıma yapmadığım için bilgim yok.
  • arkadaşlar 1gb internet 1000 dakika heryöne vodafone duble 1000 tarifesinde idim . 9 gün önce bu tarifeye geçtim . geçtiğim günden beri internetim arada kesilmeye ve telefon acıkken arandıgımda ulaşılamamay başladım :S başka bişiden dolayımı bilmiyorum belkide tesdüfen tam bu döneme denk geldi . Bu ve benzeri sorun yaşayan varmı tarife değişimi sonrası ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sub_v

Avea faturalıdayım. Vodafone Freezone faturalı kategorisindeki bir tarifeyi beğendim.

5'i1 Altın tarifesi "freezone faturasız" tarifelerde yer alıyor. Hat açılınca faturasız tarifedeyken faturalı bir paket tanımlayabilir miyim?

Yoksa geçiş işlemini yaparken 5'i1 Altın yerine başka bir tarife mi seçilmesi gerekiyor?

Aynen bende benzer bir soru sormak istiyorum.

Avea'dayım ve 25 yaş üstüyüm. 25 yaş altı olarak yeğenimin TC'sini kullanabilirim.

Bu tarifeye geçebilmek için sırayla hangi işlemleri yapmalıyım arkadaşlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: RuhsaR.55

quote:

Orijinalden alıntı: sub_v

Aynen bende benzer bir soru sormak istiyorum.

Avea'dayım ve 25 yaş üstüyüm. 25 yaş altı olarak yeğenimin TC'sini kullanabilirim.

Bu tarifeye geçebilmek için sırayla hangi işlemleri yapmalıyım arkadaşlar?

Hocam bende aynı durumdaydım önce vodafone'a başvurdum, başvururken yeni duble 500 tarifesini seçtim. Sonrasında vodafone hattım açılınca ilk iş olarak yeğenimi kullanıcı olarak tanımlattım vodafone cep merkezinde. Bu işlemin hemen sonrasında GENC1000 yazıp 7000'a mesaj attım birkaç saat sonrada kontor aldım direk bu haklara sahip oldum.

• quote:

Orijinalden alıntı: achillus79

arkadaşlar 1gb internet 1000 dakika heryöne vodafone duble 1000 tarifesinde idim . 9 gün önce bu tarifeye geçtim . geçtiğim günden beri internetim arada kesilmeye ve telefon acıkken arandıgımda ulaşılamamay başladım :S başka bişiden dolayımı bilmiyorum belkide tesdüfen tam bu döneme denk geldi . Bu ve benzeri sorun yaşayan varmı tarife değişimi sonrası ?

Hocam ayni skkintiyi ben yasamaktayim ancak dikkatimi çeken her gün ise gidip gelirken hep ayni yerde sikinti yasatiyor internetim kesiliyor şebeke var olarak gözüküyor ama internetteki h+ işareti gidiyor geliyor internet kesiliyor senin nasil oluyor hocam

• GokhanAtas kullanıcısına yanıt
    aynen anlattıgın gibi bildigin internet kesiliyor . bu gün tam o sırada farklı tel ile telefonu aradım ulaşılamıyo dedi.

Bu sorun genc1000 yazarak tarife değiştiğim günden itibaren başladı ne yazıkki

1gb internet 1000 dakika yeterdi bana .onların olayı 1000 sms .
  • tarifeden kaynaklı bir problem olduüunu sanmam vodafone ile alakalıdır.mh yi arayıp sordunuz mu

• achillus79 A kullanıcısına yanıt
    Bende SMS almak için zaten diğerleri bende vardi tarifeye geceli 10 gün veya daha fazla oldu gectigim günden beri sikinti yasiyorum

• Simdi bu tarifeyi kullanicisi 25 yas alti kullanicisi tanimlanmis HERHANGI bir faturasiz vodafone hatti sahibi GENC1000 yazip 7000 e atarak kullanabilmekte midir?

Tarifenin adi KOMPLE1000 olarak mi geciyor?

Sadece teklif mesaj gelen kullanicilarin hakki olmasi gibi bir durum var midir?

Red Classic tarifesinde kontrati aralik 15 te bitecek olan biri olarak bu tarifeye gecmek istiyorum...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kampanyanın süresi vs. varmı ben 90 gün olmadı henüz operatör değiştireli. Risk almak istemiyorum. Operatör değişikliği ile yararlanılabilen kampanyalardan 90 günden önce operatör değiştirince yararlanılamayacağını söyledi bu gün abone merkezindeki çalışan. Yani 1 Aralık itibariyle hattımı taşıyacağım. Bu kampanyanın süresini bilen bir arkadaşım varsa, yazarsa memnun olurum.
  • Yaşadığımı anlatayım geçmek arkadaslara yardımcı olacaktır..

Esnek tarifedeydim cok sacma bir tarife öncelikle..
    Bu konuyu bir hafta önce görmüştüm gönderdim geçiş tamamlanmıstır bu tarifeye göre ücretlendirileceksiniz diye mesaj geldi..
    Bu esnek tarifeden nefret ettiğim için(sırf bu yuzden hattımı değiştirecektim) birdaha göndereyim dedim var olan paketi 1 hafta 10 gün önce yapmıstım (esnek genc 250dk 500mb int,1000 sms mi ne tam hatırlamıyorum 25 tl idi heralde 20,30 da olabilir bilmiyorum)

Neyse tekrar mesaj atayım dedim yine geçiş tamamlandı mesajı geldi, bu tarifeye göre ücretlendirileceksiniz dedi hemen ardından 19 tl düştü hattımdan, komple100 tarifesi kapsamında heryöne 1000 dk, 1000 sms ve gb hattınıza yüklenmiştir dedi.

Velhasıl paketiniz varsa yapmayın. paketiniz bittiğinde yapın zira hattınızda tl var ise yeni paket almıs olursunuz yeni tarifeyle..

Buarada, haber veren konuyu acan ve aydınlatma yapan arkadaslara cok tesekkurler.. hattımı değiştirmek zorunda kalmayacagım. Allah razı olsun:)

(Not: vodafoneya geçeli 2 3 ay civarı oldu yeni geçiş yapmadım)

Yeni birşey daha farkettim vodafone self serviste hala tarifem esnek genç olarak gözüküyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b_berkay -- 27 Kasım 2014; 0:45:30 >

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.