Şimdi Ara

1000dk+1000sms+1gb..19tl (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
337
Cevap
15
Favori
13.447
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen yıl turkcell kullanıyordum ancak çekiminden iş yerim maslakta memnun değildim. Sürekli H,3G,G,E arayıp duruyordu. Şarjım 1 gün anca gidiyordu. Sorunu bildirdim kabul ettiler. Tarih verdiler baz istasyonu kurulacak diye, bekledim kurmadılar.
    Geçiş yaptım vodafone a 1 yıldır rahatım şarjım 2 gün gidiyor. Ama müşterisine bu kadar kötü davranan bir firma nadir görülür. Daha önceden de vodafone kullanmıştım. İllallah diyerek terk etmiştim.
    Şimdi de taahhütüm bitmesine 1 ay kaldı. Müşteri hizmetlerinde problem başladı.
    1 gb internetime 1 gb hediye verdiler 3-4 aydır. Bu ay kullanacaktım ki ikinci 1 gb neti. Bağlantımı kestiler. "2 gb paketiniz doldu" diye. 15 gündür netim yok. Müşteri hizmetleri problem çözmemeye yemin etmiş.
    Başta kullanabileceğiniz 1 gb daha internetiniz var toplam paketiniz 2 gb diyor. Sonradan ağız değiştirip; "paketiniz 1 gb" diyor başka bir şey demiyor.
    Bende inat olsun daha diye ek paket almadım. Ama internetsiz kaldım.
    Turkcell e dönsem diyorum ama o da çekmiyor falan... (Bulunduğum bölgede)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimyuksel -- 27 Kasım 2014; 16:09:28 >

• Bana onay mesajı gelmişti fakat hala ikili bin tarifesinde gözüküyorum;MH'ni aradım size sms gelmemiş,sms ile kabul edilen bir paket dediler...Kullanıcı tanımlaması yapmama rağmen şimdi 7000 e atılan mesajlarıma yaşınız uygun değil diye cevap geliyor...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sub_v

Üzerime 2 Avea faturalı hat var. İkisi için de uygun bir tarife-paket ararken Vodafone'da buldum. Ama geçerlilikleri kafamı kurcalıyor.

Bir tanesi; Freezone Faturalı Duble İnternet
    Diğeri; Bu başlıkta bahsedilen Genç 1000 yada Duble 1000

Birincisinin abone alım tarihi 25.11.2014 tarihinden bitti yazıyor.
    İkincisinin zaten bitmiş 23.10.2014 yazıyor.

Hat geçişleri için Cumaya kadar başvursam haftaya en geç 5 Aralık'ta Vodafone hatlarım açılır. Bazı arkadaşlar mesaj yazıp gönderdim onaylandı diyor. Peki bu paketler hala devam ediyor mudur? Risk alınır mı?

Bir de Avea'dan Vodafone'a geçerken bir hat Freezone faturalı devam edecek diğeri Freezone faturasız devam edecek. Vodafone Cep merkezleri bahsettiğim paketleri bilmiyor. Bu iki hattı Vodafone'da hangi tarifeye başvurarak geçiriceğiz? İkisini de 5'i Bir Altın tarifesine geçirsek olur mu?

Kardes vodefona cep merkezine gidiyorsun cep özgüre geçmek ıstedıgını soyluyorsun onlarda cep özgüre geçmen ıcın ıslem yapıyorlar .
    1. hattını cep ozgur faturalı yaptırıyorsun
    2. hattını cep ozgur faturasız yaptırıyorsun
    hatların açıldıktan sonra FREEZONE yazıyorsun 1525'e ücretsiz mesaj atıyorsun. FREEZONE olmuş oluyorsun hayırlı olsun.
    Tabi bunlar için 25 yaş altı olman gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: achillus79

aynen anlattıgın gibi bildigin internet kesiliyor . bu gün tam o sırada farklı tel ile telefonu aradım ulaşılamıyo dedi.

Bu sorun genc1000 yazarak tarife değiştiğim günden itibaren başladı ne yazıkki

1gb internet 1000 dakika yeterdi bana .onların olayı 1000 sms .

oradaki sebekden kaynaklıdır kardeş suan bende oyle vakalar olmamaktadır.
  • Dediğiniz gibi 5 i 1 altın tarifesine geçtim turkcell den. Ancak şimdi bana yanlış tarifeye geçmişsiniz diyor müşteri hizmetleri. Freezone a geçemiyorum. İlk mesajı düzeltin lütfen..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScMoney

Dediğiniz gibi 5 i 1 altın tarifesine geçtim turkcell den. Ancak şimdi bana yanlış tarifeye geçmişsiniz diyor müşteri hizmetleri. Freezone a geçemiyorum. İlk mesajı düzeltin lütfen..

Kardes eger faturasızca 1 ay sonra ozgur genç tarıfesıne gecebılıyorsunuz. Eger faturalı ıse onu bılmıyorum gecıs oluyor mu olmuyor mu dıye .

Genelde SMS ile olduğu için dediği tarihlerde kampanya sona ermiyor.

Detaylı Bilgi :http://www.vodafone.com.tr/Kampanyalar/vodafone-freezone.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emirkanim -- 30 Kasım 2014; 3:10:33 >

• emirkanim kullanıcısına yanıt
    Geçiş yaptığım yer sistem üzerinden anlık olarak değiştirebiliyormuş yanlış tarifeye geçti diye.

• Aveada 90 günlük beklemem dolmak üzere bu tarifeye geçebilir miyim? Netleşti mi son durum nedir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tendertendere kullanıcısına yanıt
    Bana kalırsa mus.hiz.arayin boşa geçiş yaparsanız ah vah etme durumu olmasın ben geçen hafta yaptım oldu, eğer bu kampanya bittiyse aveaya göre artısı yok .Ben sırf 1 Gb yetmediği için avea woops 23 lük tarifeye geçeyim diyordum

• quote:

Orijinalden alıntı: emirkanim

quote:

Orijinalden alıntı: ScMoney

Dediğiniz gibi 5 i 1 altın tarifesine geçtim turkcell den. Ancak şimdi bana yanlış tarifeye geçmişsiniz diyor müşteri hizmetleri. Freezone a geçemiyorum. İlk mesajı düzeltin lütfen..

Kardes eger faturasızca 1 ay sonra ozgur genç tarıfesıne gecebılıyorsunuz. Eger faturalı ıse onu bılmıyorum gecıs oluyor mu olmuyor mu dıye .

Genelde SMS ile olduğu için dediği tarihlerde kampanya sona ermiyor.

Detaylı Bilgi :http://www.vodafone.com.tr/Kampanyalar/vodafone-freezone.php

Ya dostum cok sinirlendim gerçekten bu ne saçma iş. Bana 1 ay bekle diyorlar.

• Arkadaslar biraz once hali hazırda vodofone abonesi olan 25 yaş altı iki kişiye bu tarifeyi tanımladım. GENC1000 yazıp 7000 e gonderdim tarife tanımlandı.Bakiye 19 tl oldugunda hattınıza yuklenecektir diyor

• Buda resmi
     1000dk+1000sms+1gb..19tl

• quote:

Orijinalden alıntı: Twitat

Arkadaslar biraz once hali hazırda vodofone abonesi olan 25 yaş altı iki kişiye bu tarifeyi tanımladım. GENC1000 yazıp 7000 e gonderdim tarife tanımlandı.Bakiye 19 tl oldugunda hattınıza yuklenecektir diyor

Tanimlama isini nasil yaptiniz. Musteri hizmetlerine ulasamiyorum da.

• quote:

Orijinalden alıntı: fagala

quote:

Orijinalden alıntı: Twitat

Arkadaslar biraz once hali hazırda vodofone abonesi olan 25 yaş altı iki kişiye bu tarifeyi tanımladım. GENC1000 yazıp 7000 e gonderdim tarife tanımlandı.Bakiye 19 tl oldugunda hattınıza yuklenecektir diyor

Tanimlama isini nasil yaptiniz. Musteri hizmetlerine ulasamiyorum da.

Kardeş tanımla işi: GENC1000 yazıp 7000 e gönderiyorsunuz. Hattınız tanımlanmış oluyor.
    Tabi bunun içinde şartlar var o şartları karşılıyorsanız tanımlama işi oluyor yoksa olmuyor.
    Öncelik hattın kullanıcısı kim ise 25 yaş ve altı olacaktır. Bu yaş aralığı 12-25 tir.
    Bütün tarifelerden bunu tanımlayamıyorsunuz. Şartlara bakmak gerekiyor...

• Ek birsey yapmadim 25 yas altiydi aboneler GENC1000 yazip 7000 e gonderdim hemen oldu onay mesaji geldi

• sistemimiz geçici olarak serviş dışıdır . daha sonra tekrar deneyin . bu mesaj ücretsizdir . vodafone .

şimdi kayıt için mesaj gönderdiğimde bu cevap geldi . sıkıntı var sanırım , bize gelince patlar kabak hep
  • Uzun uğraşlar sonunda bende geçiş yaptım.

• 30 kasımdı son gün. kampanya uzatıldı mı
  • Bence üzerine tarife yok bunun interneti çok kullanan için ek paket olsa mikemmel olur

• Kampanya devam ediyor mu ?

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.