Şimdi Ara

1000dk+1000sms+1gb..19tl (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
337
Cevap
15
Favori
13.443
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eskiden en değerli şey dakika idi şimdi ise internet o yüzden o da seneye inşallah.
  • double 1000 kullanıyordum bu tarifye geçtim sıkıntı yok ilk önce yaş sınırına takıldım babamın adınaydı kullancı tanımlattım bayiden kendimi sonra mesajımı attım onaylandı şuan halen double kullanıyorum 1000 dak 1gb internet ayın 4 ünde yeni TL yüklediğimde bu tarifeden kullanmaya başlayacağım benim dşüncem bu hatta alın size ss
     1000dk+1000sms+1gb..19tl

• ss
     1000dk+1000sms+1gb..19tl
  • bu tarife, iptal edinceye kadar geçerli olan bir tarife mi yoksa belli süresi mi var ?
  • Bu 7000 den müşteri temsilcisine bağlanmanın kolau yolu varmıdır bir türlü ulaşamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turkcell'de şu an 8 liram var bunu nasıl alabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carvajal

turkcell'de şu an 8 liram var bunu nasıl alabilirim?

Google a turkcell lira iade yaz detay bulabilirsin

• Bu nasıl saçma uygulamadır.
    Evli bayan kendi öz kardeşini tanımlayamıyor.
    Sebep kütük bilgileri değişmiş

• Arkadaşlar aveaya taahüt verdim suan cikarsam 70 lira civarinda bir borç gözüküyor. Bunu bir sekilde atlatıp bu pakete gecemezmiyiz alinti yaparak yazarmisiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: OrQuN

Arkadaşlar aveaya taahüt verdim suan cikarsam 70 lira civarinda bir borç gözüküyor. Bunu bir sekilde atlatıp bu pakete gecemezmiyiz alinti yaparak yazarmisiniz?

Ne kadar borç çıkacağını nasıl hesapladınız? 23TL woops paketi kullanıyorum. 22 Aralık'ta taahhüdüm bitiyor. Şimdi geçsem ne kadar borç çıkacağını nasıl hesaplarım?

• quote:

Orijinalden alıntı: kumrulordu

Bu 7000 den müşteri temsilcisine bağlanmanın kolau yolu varmıdır bir türlü ulaşamadım

hocam 7000 ucretsız seslı yanıt sıtemıdır musterı temsılcısıne baglanmak ıcın 542 aramalıdısın ama ucretlıdır
  • Dün itibariyle Vodafone'a geçişim tamamlandı ama maalesef kardeşimi kullanıcı olarak tanımlayamıyorum 3 hakkı dolmuş diyorlar ama çok iyi biliyorum ki sadece tek bir hat onun üzerine tanımlı ısrarla anlatıyorum ama müşteri hizmetleri rezalet papağan gibi aynı şeyleri takrarlıyorlar, O zaman hangi numaralar tanımlı diye soruyorum göremiyoruz diyorlar şikayet kaydı bırakayım diyorum yok faks çekin diyorlar yani anlayacağınız bu tarife benim için hayal oldu defalarca 7000'e genc1000 yazıp yolladım ama nafile yaş yetmiyor diyorlar adamlar resmen 6 ay önce Turkcell'e taşıdığım numaraları hala Vodafone'da görüyorlar çünkü bir buçuk sene önce 3 hattı Vodafone'a taşımış ve kardeşim üzerine tanımlamıştık ardından 2 numarayı tekrar Turkcell'e taşımamıza rağmen o 2 hak düşmemiş ve şimdi de düşüremiyoruz.
  • SÜPER VALLAHİ OLDU "Paket degisikligi isleminiz yapilmistir.Yeni tarifenizden ucretlendirileceksiniz"

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adıma kayıtlı vodafone da 4 hat var.3 tanesi 25 yaş altı kayıtlıydı ancak bir tanesi atıl durumda.Dördüncüyü komple 1000 tarifesine geçirmek için atıl olanı çıkarmam gerekiyordu.Vodafone cep merkezine gittim.Atıl olanı çıkartıp diğerini anında eklettim.Ardından mesaj atıp bu tarifeye hemen geçirttim.Bence bu işleri işini bilen cep merkezleri ile halledin.
  • Mr.Blof kullanıcısına yanıt
    Bizim 3 hattımız kardeşime tanımlıydı 2 hattı Turkcell'e taşıdım yani şuan bir adet tanımlı ama maalesef 3 görünüyor hangi hatlar kardeşime tanımlı gözükmüyor ki onları düşüreyim, diyorlar ki öyle olsa otomatik olarak düşer ama düşmemiş işte cep merkezine de gittim abi biz buradan göremeyiz genel müdürlüğe faks çekeceksin diyorlar anlayacağınız uğraşmamız gerekecek.

• Haklısınız hatlar vodafone dan çıkmış ancak tanımlamadan düşmemiş.Bu durumda cep merkezi de turkcell e giden hatları göremeyeceği için işlem yapamaz.Zor durum.Bence de genel merkezle halledilebilir ancak.
  • komple özgürlük paketimin bitmesine 1 hafta vardı mesajı attım.

Önce paketiniz tarife değişikliği nedeniyle 01.12.2014de iptal edilecektir. Bu tarihe kadar paketinizi kullanabilirsiniz diye mesaj geldi.

Sonra 24.11.2014 tarihinden itibaren geçerli olacak şekilde geçiş işleminiz tamamlandı dedi.

En son komple özgürlük paketin sona ermiştir. Komple1000 tarifesi içeriği bakiyeniz en az 19 tl olunca yüklenecektir dedi.

Şimdi ben paketsiz mi kaldım yoksa 1 aralığa kadar komple özgür paketinde miyim :D :D
  • Arkadaslar gecis islemi tamamlandi.Konudaki yorumlardan tarifeye gecip gecmeyecegi konusunda tereddutlerim vardi ama acildiktan sonra Genc1000 yazip yolladim.Paket degisikligi isleminiz yapilmistir yazdi sonra da sekretee arayip tarifenizde 1000 dakika,1000 sms 1gb internet vardir dedi.
    Haber veren arkadasa tesekkur ederiz

• ben avea dayım bu tarifye nasıl geçiyorsnuz. gittim vodafone sordum yok böyle bir şey dediler. tam olarak nasıl geçebilirim bu tarifeye
  • Arkadasım vodefone da cep ozgure gec gecıs ıslemlerı tamamlanınca mesaj gonderıyorsun bu tarıfeye gecmıs oluyorsunuz.

GENC1000 yazıcaksın 7000 gondereceksın
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.