HGS Ücretinin Başka Hesaptan Çekilmesi
Arkadaşlar merhaba, 2. El aldığım araç için ihlalli geçişler yapmıştım, 1 hafta sonra ptt den hgs etiketi aldım. Geçmişi kontrol ettiğimde borcum görülmüyor. Karayollarını ve Kuzey anadolu yolu’nu aradım ve ücretin geçiş anında ödendiğini söylediler. Aracın eski sahibi ile görüştüm ondan çekilmemiş. Yeni geçişlerim de kendi etiketimden değil o hesaptan çekiliyor. Kişisel veriye girdiği için aradığım yerler hesabın kime ait olduğunu söylemiyor. Nasıl bir yol izlemeliyim?
2016 polo 1.0 trendline vs 2016 208 1.2 otomatik
merhaba. başlıkta yazdığım 2 model arasında kaldım bir türlü karar veremiyorum. bütçe max 140 bin. bu fiyata i10 otomatik, clio hb, egea 1.3 multijet bulabildim ama son olarak başlıktaki 2 model arasında kaldım.
Bana kalırsa tercihim otomatik olacaktır ancak polonun tasarımının daha güzel olduğunu düşünüyorum.
bu fiyat bandında sizin öneriniz nedir ? düşük km araç arıyorum, boş paket olması önemli değil.
bayram tatilinde araç kiralama şirketleri fiyatları 2 katına çıkartınca araba almak zorunda kaldım. tatilde gezip dönünce satmayı düşünüyorum beğenmezsem. bu 2 model de kolay satılabilir mi ?
|
1500 km yol için bisiklet önerisi
|
Toshiba OCZ TR200 Şikayetleri
|
bu işlemi hangi yazılım dili ile yapabilirim ?
|
İstanbul en uygun sürücü kursu
|
Gümrük vergisi nasıl ödenir?
|
|
dota 2 kısayollar
|
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.318
İkinci El Bölümü Mesajları: 36
Konularının görüntülenme sayısı: 25.654 (Bu ay: 211)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 450 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar