Şimdi Ara

HGS Ücretinin Başka Hesaptan Çekilmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, 2. El aldığım araç için ihlalli geçişler yapmıştım, 1 hafta sonra ptt den hgs etiketi aldım. Geçmişi kontrol ettiğimde borcum görülmüyor. Karayollarını ve Kuzey anadolu yolu’nu aradım ve ücretin geçiş anında ödendiğini söylediler. Aracın eski sahibi ile görüştüm ondan çekilmemiş. Yeni geçişlerim de kendi etiketimden değil o hesaptan çekiliyor. Kişisel veriye girdiği için aradığım yerler hesabın kime ait olduğunu söylemiyor. Nasıl bir yol izlemeliyim?

• HGS Müşteri Hizmetleri hesabı oluşturup bakiye hareketlerinde belki ipucu yakalayabilirsiniz.

Önceden yüklü bakiye olma ihtimali veya herhangi bir kredi kartına bağlı olup olmadığı...

HGS Ücretinin Başka Hesaptan Çekilmesi

HGS Ücretinin Başka Hesaptan Çekilmesihgsmusteri.ptt.gov.tr
    HGS Müşteri Hizmetleri Resmi İnternet Sitesi
    https://hgsmusteri.ptt.gov.tr/mobil/notSupported.jsf

• kadobay kullanıcısına yanıt

Çok sağolun yardımınız için hocam. Kimden çekildiğini asla bulamadım. Sizin dediğiniz yöntem ile de görülmüyor. Bugda kaldım sanırım.

• Benzer bir durum başıma gelmişti önceki sahibinin ogs sinden çekiyordu. Araçta ogs cihazı yoktu sökülmüştü benim hgs etiketim de camdaydı ancak sistem plakayı okuyup direk ogs den düşüyordu. Bir kaç ay sonra eski sahibi aradı benden geçişler olmuş dedi, ancak o zaman anlayabilmiştim, geçişleri ödedim o da sistemden iptal etti ve artık hgsmden çekmeye başladı. Sizde de benzer bir durum olabilir.
    Ancak benim durumumda o hgs sayfasında yaptığım geçişlerim gözüküyordu. Ücret kesmiyordu ancak geçişler görünüyordu. Hgs müşteri hizmetlerini aradığımda da sorun yok ücret tahsil edilmiş gözüküyor diyordu ogs ile ilgili bir bilgi verememişti.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.