i5 13400f için Anakart ?
Beyaz sistem yapacağım için Asus Rog Strix B760-A D5 ile Rog Strix Z690-A D5 arasında kaldım. OC vs yapmayacağım. Ayrıca audio codec kısmı da önemli olduğu için bu iki modeli seçtim ama ikisi arasında yaklaşık 2k ile 2.5k arasında fiyat farkı var. Hangisini almalıyım ?
40 - 45 bin tl sistem tavsiyesi
|
Sistem Tavsiyesi
Arkadaslar hafta icinde Allah nasip ederse işe gireceğim ve pc toplamak istiyorum. Oynayacagim oyunlar cs go valorant lol gow diablo 4 vs olacak. Monitor dahil butcem 15k itopyadaki bbl wtcn sistemini ozellestirip bu tarz bir sey cikardm ama onerileriniz varsa dinlemek isterim. i3 12100f + 1660s mi daha f/p yoksa bu islemci ile rx 6600 mü ?
Lenovo Thinkpad E595 Ram Önerisi
Merhabalar 2 yıl önce lenovo thinkpad e595 ryzen 5 3500u tek modül olarak 8gb ddr 4 2666 mhzli bir notebook satın aldım. Artık ram yeterli gelmiyor ve upgrade için bir tane daha 8gb ram almak istiyorum. Bu ürünü alsam 2.slota taksam herhangi bir sorun yaratır mı ? Ayrıca CL değerleri önemli mi ?
İnternet tasima hk.
Merhabalar şu anda hali hazirda dsmart internet kullanmaktayim. 20/10/2021 tarihinde aboneligim sonlanacak. İnterneti baska bir firmadan kullanmak istiyorum bunun icin dsmart aboneligimin son gunu mu basvuru yapmam lazim surec nasil oluyor yardimci olabilir misiniz ?
Sistem Tavsiyesi Destek 4.5 5 5.5k civari
|
Dsmart Net
|
Fluence 1.6 dci
|
Numara Tasima
|
Muhabbet kusum ucamiyor
|
Son Giriş: 9 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.869
İkinci El Bölümü Mesajları: 17
Konularının görüntülenme sayısı: 18.968 (Bu ay: 492)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 847 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun