Bildirim
Numara Tasima
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
gelir mesaj acele etme toplam 3-4 gün sürüyor -
Normalde mesaj gelmesi gerekiyor, “şu gün şu saatte geçişiniz yapılacak” diye
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar türkcell de yim vodafone gecmek istiyorum ama ödenmemiş faturam var fatura olduğu halde geçiş olurmu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
haftasonlari dahildir umarim beklemede kalacagim tesekkurler cevap icin
o mesaj oncesi numara tasima talebiniz alindi diye bir sms daha geliyordu sanki neyse bekleyecegiz baska care yok
05425420000 ara bu numarayla ıslem yapmak ıstedıgınde 1e bas soyluyor durumu -
bayiye gittim form hala duruyor oyle formu geri aldim sim kartlarinida verip turk telekoma gittim kadin gozumun onunde bilgileri girdi sms geldi kafam rahat
Bayilerin isi bu gevsek davranmislar.
Turkcell'den farklı bir operatöre hattı taşırken, başvuruda bulunduktan sonra Turkcell'den aranıp, niçin numara taşımak istediğimizi soruyorlar mı veya daha iyi paket teklifleri sunuyorlar mı son bir kez? -
Diğer operatöre geçebilirsin,
Ancak hangi operatöre geçersen geç ödemediğin borcun için Turkcell sana icra takibi başlatır.
Para ile ilgili sorunlar para ile çözülür.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X