Şimdi Ara

Turkcellden numara taşıma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Turkcell kullanıyorum. Tarifem mart gibi bitecek. Turkcell çok zamlandı. Vodafone veya Türk Telekoma geçmek istiyorum. İstanbul Tuzlada yaşıyorum. Yılın bazı zamanları izmirde oluyorum. Çekim kalitesi ve İnternet hızı olarak hangisini önerirsiniz. Vodafone tarifleri hoşuma gidiyor ama bilemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• TT

• Aynı durumdayım

Mart 25te bitiyor

Ttden geçmiştim mecburen

Şimdi tekrar tt geçecem çünkü ailece tarifeleri çok ekonomik

Ama cayma bedeli aliyormu ona bakıyorum şuan

• JackDaniels kullanıcısına yanıt

Cayma bedeli ile ilgili bir şey bulursan yazar mısın dostum ben göremedim

• Night King kullanıcısına yanıt

bende ayrıntılı bakmadım açıkçası bakacağım.

• şöyle bir ifade var

Taahhütlü abonelik sözleşmesini süresinden önce fesheden tüketicilerden alınan cayma bedeli nasıl hesaplanmaktadır?

Tüketicinin bir mobil haberleşme hizmetini, 24 aylık taahhüt karşılığında 100 TL indirimle aylık 150 TL tutarındaki bir tarife kapsamında aldığını varsayalım:

Tüketicinin taahhütlü aboneliğini 3. ayda feshetmesi durumunda ödeyeceği bedel, (3X100 TL) 300 TL olan tüketicinin taahhüdüne son verdiği tarihe kadar sağlanan indirim tutarı kadar olacaktır.

Ancak, taahhüdünün 21. ayda sonlandırıldığı bir durumda; tüketicinin taahhüdüne son verdiği tarihe kadar sağlanan indirim tutarı olan (21X100 TL) 2100 TL henüz tahakkuk etmemiş son 3 aylık fatura bedelinden yüksek olacağından, tüketiciden onun lehine olan son 3 aylık fatura bedeli; yani (3X150 TL) 450 TL tüketiciden talep edilebilecektir.

Tüketicinin taahhütlü aboneliğini herhangi bir bedel ödemeden süresinden önce feshetmesi mümkün müdür?

Taahhütlü aboneliklerde herhangi bir bedel ödemeden sözleşmenin süresinden önce feshi tek bir durumda mümkündür. Tüketicinin yerleşim yerinin değişmesi ve taahhüt konusu hizmetin yeni yerleşim yerinde aynı nitelikte sunulmasının fiilen imkânsız olması halinde, tüketici herhangi bir bedel ödemeden taahhütlü aboneliğini sonlandırabilir.

Bunları varsayma

İşin ucunda Turkcell varsa herşey beklenir şunu öğrenin  

Komple bitirip yenileme yapmamanız lazım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E sim numara taşıma
    4 ay önce açıldı
    Numara taşıma sorgulama
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt

arayıp soracam zaten

çünkü ordaki yazılarda müşteri hizmetlerine durumu bildirmekte fesih şartlarındna sayılıyor

sonuçta kayıt kuyut var

Kayıtlara göre hareket edip iadesini alabilirsiniz belki

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.