Şimdi Ara

1000TL ile 1400TL arası 32 inç lcd tv tavsiyesi(sd yayın ağırlıklı kullanılacak)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar lcd tv konusunda yardıma ihtiyacım var. araştırmaktan bıktım artık. teknoloji marketlerde gezmekten sıkıldım. en iyi cevabı kullananlar verir düşüncesi ile 1000 ile 1400 lira arası sadece uydu alıcı ile kullanılıcak bir lcd tv öneriniz varmı. bu fiyat aralığında en iyi görüntüyü veren lcd hangisi? benim listemde bu 3 model var siz ne dersiniz.
    PHILIPS 32PFL5403D
    LG 32LG3000
    LG 32LG5000

not:bu konuda çok talep var forumda bu topic faydalı olucaktır+sd yayın için plazma öneren arkadaşlar olucaktır. plazma tercihim değildir.

• bnen lg5000 kullanıyorum. tam iki ay önce aldım ve menundum. ancak benim açtığım konuyuda incelersen bir sorunum oluştu ama tvden kaynaklı değilmiş. arkadaşlarımın çoğunun evinde gördüğüm daha pahalı lcdlere göre bile çok iyi görüntü veriyor. tavsiye ederim.
  • listeme 2 samsung modelinide ekledim. teknoloji marketlerde genelde hd yayın verdikleri için sd yayın klaitesi konusunda kararsız kalıyor insan.

ahmet26s lg5000 kağıt üzerinde özellikleri iyi görünüyor. sorununuzu okudum ama tv kaynaklı olmadığı için sorun yok.

PHILIPS 32PFL5403D
    LG 32LG3000
    LG 32LG5000
    SAMSUNG LE32A456
    SAMSUNG LE32B450

not:hepsinin ortama fiyatları 1000 ile 1400 lira arasıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi black1450 -- 11 Mart 2009; 9:58:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: black1450

merhaba arkadaşlar lcd tv konusunda yardıma ihtiyacım var. araştırmaktan bıktım artık. teknoloji marketlerde gezmekten sıkıldım. en iyi cevabı kullananlar verir düşüncesi ile 1000 ile 1400 lira arası sadece uydu alıcı ile kullanılıcak bir lcd tv öneriniz varmı. bu fiyat aralığında en iyi görüntüyü veren lcd hangisi? benim listemde bu 3 model var siz ne dersiniz.
    PHILIPS 32PFL5403D
    LG 32LG3000
    LG 32LG5000

not:bu konuda çok talep var forumda bu topic faydalı olucaktır+sd yayın için plazma öneren arkadaşlar olucaktır. plazma tercihim değildir.

1.399 TL (Tek Çekim veya Havale ile) SONY KDL37V400 derim. 32' fiyatına 37'. Parayı bir türlü denkleştiremedim. Denkleştirsem hemen alacam. Sanada öneririm. Bence türkiye şartlarında alınacak en iyi lcdlerden biri.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.