Bir tv almam lazım ve android olsun istiyorum. Önceden bu tip şeyleri araştırır bulurdum ama yaşlanınca bu işler daha zor oluyor galiba. Son zamanlarda bir çok markada google tv diye bir seçenek karşıma çıkmaya başladı mesela beko da bunu görüyorum. Android tv ile google tv birbirinden farklı şeyler mi ? Varsa farkı nedir bunların ? Öncelikle bunu öğrenmek istiyorum. Bunun dışında da önereceğiniz tv leri nedeniyle birlikte öğrenmek isterim. 50" ve mümkünse hem ethernet hem wifi seçenekleri olsun isterim ama çok fiyat farkı çıkıyorsa sadece wifi da olabilir. Konunun uzmanı arkadaşların ve yakın zamanda almış olan kullanıcıların değerlendirmeleri için şimdiden teşekkürler. Şöyle bir şey buldum. Google tv diyor ama bu cihaza play store dan uygulama indirebilir miyim ya da play store da olmayan bir apk yı indirebilir miyim ? Bunlar dışında bu cihaz için ne dersiniz ? Philips 50PUS8808 50" 127 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Google Smart LED TV < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkaylan -- 8 Haziran 2024; 11:56:10 > |
Bildirim