Şimdi Ara

Kablowebtv Android Tv Uygulaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
4.754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Alef dizisi için kablowebtv'yi kullanıyorum ama android tv uygulaması olmadığı gördüm, google play'den yüklemek isteyince bulamıyor apk'sini yükleyince de telefondaki gibi dik oluyor tv ekranına uymuyor var mı bir çözümü?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kablowebtv ile Akıllı Televizyonunda Canlı Yayın ve Filmlerin Keyfini Çıkar

Kablowebtv Android TV uygulaması, akıllı televizyonundan canlı yayın ve film izlemeni sağlayan harika bir uygulamadır. Kablowebtv APK'sını indirerek, en sevdiğin kanalları ve filmleri yüksek kalitede izleyebilirsin.

Canlı Yayınlar ve Filmler

Kablowebtv Android TV uygulaması, çeşitli canlı yayın kanallarına erişim sunar. Haberlerden sporlara, belgesellerden çocuk programlarına kadar geniş bir yelpazede kanal seçeneği mevcuttur. Ayrıca, uygulamayı kullanarak çok sayıda popüler filmi de izleyebilirsin.

Kullanım Kolaylığı

Kablowebtv Android TV uygulaması, kullanıcı dostu bir arayüze sahiptir. Uygulamada gezinmek ve istediğin içeriği bulmak kolaydır. Ayrıca, uygulama televizyon kumandanızla sorunsuz bir şekilde kontrol edilebilir.

Kablo Web TV APK İndir

Kablowebtv Android TV uygulamasını indirmek için Google Play Store'u ziyaret edebilirsin. Uygulama, "Kablowebtv Android TV" veya "Kablo Web TV APK" anahtar kelimelerini arayarak da bulunabilir. Uygulamayı indirdikten sonra, hesabına giriş yapman ve izlemeye başlaman yeterlidir.

Akıllı Televizyonlar için Mükemmel

Kablowebtv Android TV uygulaması, Samsung, LG, Sony ve diğer popüler akıllı televizyon markalarıyla uyumludur. Uygulama, akıllı televizyonunun ekranından canlı yayın ve film izlemenin en iyi yollarından birini sunar.

Sonuç

Eğer akıllı televizyonundan canlı yayın ve film izlemek istiyorsan, Kablowebtv Android TV uygulaması mükemmel bir seçenektir. Kullanımı kolay, geniş içerik yelpazesi sunan ve akıllı televizyonların çoğu ile uyumlu olan bu uygulama, ev eğlencen için harika bir seçimdir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • play.google.com
    KabloWebTV - Google Play'de Uygulamalar
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.erlab.teledunya.activity&hl=tr

var apk olanı kaldır bunu kur...

• Hocam bu uygulama android boxtaki Google Play'de çıkmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TV boxlarda çalışmıyor, Ben de mi tv stick var desteklemiyor, smart tvleri bilmiyorum.

• vorb V kullanıcısına yanıt

mi sitick de olması lazım yokmu hayret

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatito77 -- 21 Kasım 2022; 14:20:3 >
  • Bu konuda bir gelişme olmayacak mı bilgisi olan var mı? Tüm platformların smart tv uygulamaları varken kablo tv'nin yok. Bu kabul edilebilir bir şey değil.

• Kablo tv platformuna mail ile sorarsanız daha hızlı yanıt alırsınız.

• telefondaki oturum açmıyor ne oldu?...

• Daha önce programın adı kablo webtv iken aboneliği tv, tablet, telefon ve windows üzerinden kullanabiliyorduk. Fakat şimdi program yenilenip adı "heryerde tv" olmuş ve her abonelik için ayrı ücret istiyorlar. Kendi yurdumuzda çakallar arasında kaldık.

• MrZebra M kullanıcısına yanıt

Kablotv vardı, tvheryerde cosmogo gibi birşeyler çıkmış. Ne Nedir bende anlamadım :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.